Допомагаємо підібрати недороге та надійне обладнання для укомплектування міні-пекарень. В першу чергу ми пропонуємо розглянути обладнання українського виробництва, що по ціні значно дешевше за обладнання іноземного виробництва і при цьому в більшості не поступається якістю та надійністю.
На даний час ми готові запропонувати комплекти обладнання для міні пекарень продуктивністю від 100кг до 1500кг тіста в зміну. Продуктивність пекарні можна збільшувати. Це все, звісно, за розумну ціну.
Окрім обладнання для міні пекарень ми пропонуємо нашу ексклюзивну послугу "Технологічний запуск пекарень" або іншими словами "Навчання персоналу для роботи на міні-пекарні". Коли ви відкриваєте міні-пекарню то однозначно стикаєтесь із проблемою підбору грамотних фахівців. І хоча на перший погляд випікання хліба це справа проста (в домашніх умовах можливо так і є), то у промислових масштабах це не зовсім так. За 7 днів ми навчимо ваш персонал працювати в команді, навчимо розуміти як правильно замішувати тісто, як правильно випікати хліб та здобу, що робити при непередбачуваних ситуаціях тощо. Навчимо випікати до 40 видів хлібобулочних виробів.
.
Запускаємо пекарні по всій Україні
Група компаній ГАЛПАСТ-МАШ об'єднує українських виробників якісного та сучасного обладнання для міні пекарень. Ми підберемо обґрунтований і найоптимальніший комплект обладнання для міні-пекарні за абсолютно розумною ціною. Навчимо ваш персонал працювати в команді, випікати якісну та смачну хлібобулочну продукцію. Звертайтесь.
Станом на 2024 рік ми допомогли запустити більше 65 пекарень по всій Україні.
Пекарні різні за продуктивністю, з різним обладнанням, розміщені в різних приміщеннях, Це великий досвід який ми пройшли разом із замовниками. Звертайтесь до нас і ми допоможемо вам відкрити пекарню.
Пн–Пт: з 9:00 до 20:00,
Сб: з 9:00–17:00
.
ГОТОВІ КОМПЛЕКТИ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПЕКАРНІ
Пекарня продуктивністю до 100кг тіста в зміну. Невелика пекарня що потребує буквально декілька метрів квадратних виробничого приміщення. Пекарню часто розміщають в приміщенні магазину. Випікається мала продукція для власних потреб і трохи хліба для асортименту.
Пекарня продуктивністю до 300кг тіста в зміну. Ця пекарня уже може випікати хліб в необхідній кількості для своїх потреб і навіть трішки для сусідів і це не рахуючи малої продукції.
Пекарня продуктивністю до 400кг тіста в зміну. Все те саме, тільки тут потрібно дещо більше місця. Якщо таку пекарню розміщати в магазині, це має бути більший магазин ніж зазвичай. Пекарня компактна, доступна по ціні та досить продуктивна, достатньо для своїх потреб і для сусідів.
Пекарня продуктивністю до 500кг тіста в зміну. Це вже більш серйозніший рівень. Ця пекарня підходить для більшого магазину ніж зазвичай. Працювати легше, колектив такий самий, а продуктивність більша. Тут є "запас" по продуктивності на майбутнє збільшення пекарні.
Пекарня продуктивністю до 1500кг тіста в зміну. Зазвичай такі пекарні орієнтовані виключно на доставку випеченої продукції по магазинам. Одноразово випікається досить велика кількість продукції. Відповідно пекарня дуже продуктивна, при тому що колектив буквально на 1-2 працівника більший ніж в попередніх пекарнях.