• Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
097-585-99-05, 050-910-23-62, 063-113-07-97

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00
Сб: з 9:00 до 17:00

Проектування хлібопекарень (будь якої продуктивності)

Проектування міні хлібопекарень Україна

Спілкуючись із підприємцями, котрі бажають відкрити хлібопекарню, часто дізнаємось що однією із суттєвих перепон на цьому шляху є пошук «приміщення». На перший погляд може здаватись, що з пошуком приміщення для міні пекарні не мало б бути проблем, адже щодня бачимо багато оголошень на цю тему. Справа в тому, що для міні пекарні далеко не усі варіанти приміщень підходять. Навіть якщо є варіант приміщення, що ніби підходить, то виникає потреба у його реконструкції. Не рідко стикаємось із намаганнями підприємців побудувати власними силами приміщення, після чого в процесі діяльності виникають ті-чи-інші проблеми, пов'язані з тим, що на стадії проектування були допущені прорахунки, що не дивно, адже усе що «малюється» на коліні», від прорахунків не застраховано.

Тому, для оптимізації робіт по проектуванню приміщень, та для якісного виконання такого проектування, ми пропонуємо послугу «Проектування хлібопекарень будь якої продуктивності».

Проектування може бути виконано як на основі існуючого приміщення, в якому планується відкриття пекарні; так і на основі новобудови, тобто коли є тільки земельна ділянка.

Проектування хлібопекарень (будь якої продуктивності) 

Проектна документація відповідатиме усім вимогам українського законодавства (норми, стандарти).

.

Вхідні дані:

  1. Передбачається реконструкція чи нове будівництво?
  2. Чи є документи на земельну ділянку?
  3. Чи є документи на споруду (якщо це реконструкція)?
  4. Кількість продукції, що планується до виробництва за зміну (к-сть, вид, форма, маса)?
  5. Технічна інформація по обладнанню, яке буде розміщено в приміщенні пекарні?

.

Вихідні дані:

  1. Укладається договір на передпроектні та проектні роботи;
  2. Обстеження споруди (якщо це реконструкція);
  3. Геодезична зйомка території (якщо це нове будівництво);
  4. Геологія ділянки;
  5. Генплан;
  6. Містобудівний розрахунок на отримання містобудівних умов та обмежень;
  7. В управлінні архітектури міста/району оформляємо та отримуємо містобудівні умови та обмеження;
  8. Проектуємо всі потрібні розділи проекту - Конструкції будівельні, Архітектура, Технологія, Електрика, Опалення, Вентиляція та інші;
  9. Оформлення та подання проекту на експертизу;
  10. Подання проекту на отримання декларації на початок будівельних робіт;
  11. Оформлення договору на авторський та технічний нагляд.

.

Зверніться до нас і ми підготуємо для вас якісний проект для хлібопекарні будь якої продуктивності. Звертайтесь.

Телефонуйте:
063-113-07-97, 050-910-23-62, 097-585-99-05
Пишіть:
e-mail: info@galpast-mash.com.ua
skype: vasyl dychko
Графік праці:

Пн–Сб: з 9:00 до 20:00,
Сб: з 9:00–17:00

Заходьте:
вул. В. Великого 51, м. Львів

Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар у перелік побажань, потрібно