Навчання пекарів проводимо з виїздом на пекарню замовника
«Хліб та здоба»
За час навчання, що становить 7-8 робочих днів, навчаємо випікати до 40 рецептур хлібобулочних виробів які користуються стабільним попитом. Послуга з навчання персоналу собливо актуальна для нових пекарень де важливо одразу запустити достатній асортимент продукції, що дозволить швидко вийти на ринок та сформувати колектив. Також послуга актуальна для діючих пекарень де потрібно виявити помилки в технології а також підівчити персонал.
«Командна робота»
Налагоджуємо командну роботу на досягнення поставлених цілей. Актуально як для нових пекарень, це введення технології та налагодження командної роботи, так і для діючих пекарень ,це пошук і виправлення помилок.
.
.
.
.
Допомагаємо вирішувати проблеми з якими зустрічаються нові і діючі хлібопекарні:
Проблема №1. «Асортимент»
Сьогодні завойовувати ринок потрібно асортиментом і якісною продукцією! Особливо актуально для нових хлібопекарень коли на початках асортимент продукції не є великим, а впровадження і відлагодження нових рецептур займає надто багато часу. Також актуально для діючих хлібопекарень де асортимент невеликий і власними силами ніяк не вдається його збільшити.
Проблема №2. «Брак продукції»
Через несвідомі помилки персоналу, хлібопекарня весь час стикається із браком продукції. Частково брак списується у вигляді штрафу з зарплатні працівника (що негативно позначається на швидкоплинності кадрів і ще більше погіршує проблему). Частково брак списується за рахунок власників. Частково іншими шляхами. І якщо підрахувати, скільки такого браку продукції назбирується за рік, то над вирішенням цієї проблеми однозначно варто задуматися!
Проблема №3. «Страх нового»
Ця проблема особливо актуальна для нових хлібопекарень коли працівникам довго не вдається досягти хорошої якості продукції. А все тому що обладнання нове для працівників і без допомоги досвідченого технолога колектив досить довго освоює особливості роботи з новим обладнанням.
.
.
.
.
Тривалість навчання: 7-8 робочих змін.
Нами доведено, що цього часу цілком достатньо аби побудувати злагоджену командну роботу на хлібопекарні, аби передати та засвоїти необхідні знання та навики "хлібопекарства", аби полюбити та вміти випікати завжди смачну та якісну хлібобулочну продукцію.
.
.
.
.
Часте запитання: «Це ми маємо кудись до вас приїхати?»
Відповідь 1: Ми приїжджаємо до вас і на вашому обладнанні навчаємо ваших працівників випікати усі обрані із нашого списку вироби та будь які інші х/б вироби за бажанням замовника.
Відповідь 2: Ваш працівник/працівники, можуть приїхати до нас і на нашому обладнанні, з нашим колективом, навчитись усього що ми вміємо.
Часте запитання: «Проживання входить у цю вартість?»
Відповідь: Проживання забезпечується замовником, це може бути готель/міні готель/хостел чи інші можливі варіанти.
Часте запитання: «Які рецептури входять у вартість?»
Відповідь: До 22 видів булочок, до 12 видів формового хліба, до 4 видів подового хліба, 1 багета. Окрім цього ми можемо скласти будь яку іншу рецептуру на хлібобулочні вироби за бажанням Замовника.
.
.
.
.
Вартість визначається в індивідуальному порядку та залежить від поставлених задач.
.
Асортимент:
БУЛОЧКИ: Бутербродна овальна, 90г. Ватрушка, 80г. Плюшка, 90г. Чайна, 65г. Шишка, 90г. Для гамбургера, 95г. З висівками, 95г. З вишнею, 90г. З капустою, 80г. З кремом, 85г. З маком, 75г. З повидлом, 80г. З сезамом, 95г. З часником, 200г. З яблуками, 80г. Зі сливами, 90г. Рогалик сирний, 90г. Рогалик з повидлом, 350г. Рулет з маком, 350г. Хала/Калач/Плетенка Львівська, 380г. Хлібець какао/шоколад, 500г. Список рецептур далеко не остаточний і може доповнюватись ще багато, аби фантазії не бракувало. |
ХЛІБ ФОРМОВИЙ: Хліб Сайка, 500г. Хліб цибулевий, 500г. Хліб гарбузовий, 600г. Хліб висівковий, 520г. Бездріжджовий, 500г. Карпатський, 690г. Тостовий, 600г. Бородінський, 460г. З чорносливом, 460г. З горіхом, 460г. З гречки, 410г. Формовий хліб, 520г. Список рецептур далеко не остаточний і може доповнюватись ще багато, аби фантазії не бракувало.
|
ПОДОВІ ХЛІБА: З сезамом (овальної форми, три надрізи зверху і посипано сезамом), 690г. Карпатський, 690г. З висівки, 600г. Кукурудзяний, 250г.
БАГЕТИ: Багета Список рецептур далеко не остаточний і може доповнюватись ще багато, аби фантазії не бракувало.
|
Сировина: Борошно вищий ґатунок, перший і жито. Цукор, сіль, маргарин, олія, дріжджі пресовані. Курячі яйця. Сезам, мак. Коріандр для бородінського хліба. Солод. Повидло. Сир. Та інші інградієнти згідно обраних рецептур.
.
Запускаємо пекарні по всій Україні
Група компаній ГАЛПАСТ-МАШ об'єднує українських виробників якісного та сучасного обладнання для міні пекарень. Ми підберемо обґрунтований і найоптимальніший комплект обладнання для міні-пекарні за абсолютно розумною ціною. Навчимо ваш персонал працювати в команді, випікати якісну та смачну хлібобулочну продукцію. Звертайтесь.
Станом на 2024 рік ми допомогли запустити більше 65 пекарень по всій Україні.
Пекарні різні за продуктивністю, з різним обладнанням, розміщені в різних приміщеннях, Це великий досвід який ми пройшли разом із замовниками. Звертайтесь до нас і ми допоможемо вам відкрити пекарню.
Пн–Пт: з 9:00 до 20:00,
Сб: з 9:00–17:00