• Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
097-585-99-05, 050-910-23-62, 063-113-07-97

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00
Сб: з 9:00 до 17:00

Міні-пекарня. Комплект обладнання ЕКОНОМ, до 100кг тіста в зміну

Завантажити опис комплекту обладнання для міні-пекарні Економ до 1 тони тіста в змінуВипікати можна у досить великих кількостях різноманітну дрібноштучку (+ кондитерські вироби також). Хліб звісно також, але уже у дуже обмежених кількостях, точніше сказати "для наявності". Працювати просто і легко - відкрив дверцята, заклав дека з продукцією, двері закрив і все - вироби випікаються! Перевага пароконвекційних печей у більшій виробничій потужності в порівнянні із пекарськими шафами. За один раз можна випікати одразу 4 деко розміром 600х400мм. Робоча потужність печі неймовірно низька, від 4 кВт/год. Для зміни досить 2-3 людини (3-4, якщо буде повне завантаження по дрібноштучці). Звертайтесь!

Працюємо по всій Україні!

Комплект обладнання для міні-пекарні продуктивністю до 100кг хлібобулочних виробів по тісту за зміну (до 10 годин).

 

ЕКОНОМ-ВАРІАНТ

 

У комплект входить:

  1. Піч пароконвекційна НАШОГО УКРАЇНСЬКОГО виробництва RUSLANA RP64. Піч укомплектована сучасними РЕВЕРСНИМИ двигунами, що дозволяє досягнути ідеальної рівномірності пропікання виробів. Ручне управління. Загалом 4 дека 400х600мм. Площа випіку відчутна 0,96м2; 
    - За бажанням замовника піч може бути на меншу чи більшу кількість деко.
    - Також може бути програмне управління; В основному таку піч використовують для випікання різноманітної дрібноштучної випічки, виробів із слойоного тіста, багети тощо. Піч універсальна, а тому якщо витягнути деко "через раз", то на двох деках абсолютно спокійно можна випікати більшу за розмірами продукцію (хліб овальний/круглий, батон тощо у кількості 8 штук за 1 раз, до 20 класичних тонких багетів, до 20 хліба формового соціального або бездріжджевого і т.д.);
  1. Камера вистійки на 9 деко. Автоматична підтримка температури. Парозволоження постійне;
  2. Борошнопросіювач малогабаритний, бункер на 15 кг борошна;
  3. Тістомісильна машина до 6кг тіста;
  4. Деко 400х600 із сталі бо алюмінію на вибір;
  5. Стіл виробничий. Стільниця із вологостійкої фанери або із нержавіючої сталі на вибір. Розміри та модифікації на вибір;
  6. Вагонетка на 18 деко для тимчасового зберігання готової продукції;
  7. Градусник для тіста. Вкрай необхідна річ на виробництві;
  8. Пекарські рукавиці.

 

Даний комплект складений із обладнання перевіреного нашим досвідом!

Пекарень обладнаних на основі пароконвекційних печей дуже багато по усій Україні, що говорить про їх надійність та якісний результат роботи.

Влаштовує усе:

  • ­­Широкий асортимент дрібноштучної продукції (булочки, пиріжки, багети, чіабати, листкове і навіть хліб, і т.д.). Також звісно різноманітна кондитерка. Хліб випікати також можна без проблем, просто за 1 раз випечеться не багато хліба, тому якщо потрібновипекти, це мабуть будуть елітні види хліба;
  • Не великий персонал, 2-3 працівника на зміну;
  • Висока продуктивність до 100кг тіста в зміну;
  • Ціни – ціни вас приємно здивують!

Міні хлібопекарні купити в Україні

 

Далі пропонуємо ознайомитись із усім переліком обладнання почергово.

 

1. Сучасна, надійна та доступна по ціні пароконвекційна піч вітчизняного виробництва!

Насамперед обираємо піч. За один раз випікається одразу 4 деко продукції, що дуже вигідно як по часу роботи, так і по споживанню електроенергії, адже така піч споживає всередньому ~ 4кВт/год, що дуже економно.

Піч пароконвекційна RUSLANA RP64 купити в Україні

Піч пароконвекційна RUSLANA RP64 - Нова, Україна.
Орієнтовна вартість від 21 тис. грн.
Продуктивність до 100кг тіста в зміну.

Два моменти:
1. Модель печі RUSLANA RP64 оснащена ручним управлінням. Тобто виставляти температуру можна завдяки плавним регуляторам. Парозволоження подається в камеру натисненням кнопки;
2. Номінальна потужність печі 6,5кВт. За 10 годин випікання безперервного середнє споживання печі є значно нижним і коливається в межах 4кВт;

Далі пропонуємо переглянути наші відео ролики з пекарень які ми запустили, та відео ролики від виробника печей про їхні можливості

  Розстойка для тіста. ЕКамера ферментації тіста

2. Камера ферментації тіста (Україна)

Вартість: 8 тис. 214 грн.

Загальні параметри:
Розміри дека, мм: 400х600
Відстань між рівнями, мм: 100
Потужність, кВт: 1,2
Напруга живлення, В: 220

Кількість рівнів, шт. 9
Габарити, мм: 800х655х1275
Вага, кг: 45

Загальна інформація:

У процесі замісу і формування тіста з нього майже повністю видаляється вуглекислий газ. Для розпушення тіста і додання тістовим заготівкам потрібного об’єму їх піддають кінцевому вистоюванню. Найбільш поширеним видом обладнання для кінцевого вистоювання тіста є шафи вистоювання.

При остаточному вистоюванні тіста обсяг виробу значно збільшується, а щільність, відповідно, знижується. Щоб при цій зміні форми та об'єму на поверхні тіста не утворилося розривів і тріщин, в камері вистійної шафи підтримується досить висока вологість.

Процес вистоювання тіста займає від 25 до 120 хвилин в залежності від багатьох факторів: якості борошна, способу механічної обробки тіста, маси заготовки, кількості жиру і цукру в тісті, що уповільнюють процес розпушення, та ін. Відзначимо також, що поміщені у форми заготовки розстоюються довше, ніж подові вироби.

Необхідно також звернути увагу на якість обшивки шафи, рівень теплоізоляції, здатність регулювати і підтримувати вологість. Матеріал, з якого виготовлено внутрішнє покриття, не повинен вбирати вологу, щоб не допустити залипання тіста. Наявність скляного вікна дозволить візуально контролювати процес вистоювання.

Сертифікат відповідності.
Гарантія - 1 рік експлуатації.
Сервісне обслуговування – протягом усього терміну експлуатації.

.

Просіювач борошна малогабаритний 15кг бункер3. Просіювач борошна малогабаритний (Україна)

Вартість: 7 тис. 788 грн.

Борошнопросіювач вібраційного типу, призначений для просіювання борошна та очищення від сторонніх домішок за допомогою магнітовловлювачів, а також служить для розпушування та аерації борошна (насичення киснем), що сприяє кращому бродінню тіста. Борошнопросіювач може використовуватися на підприємствах громадського харчування, хлібопекарської та кондитерської промисловості.

 

Техничні характеристики

Значение

1

Продуктивність, кг/год.

150

2

Напруга живлення, В

220

3

Номінальна потужність, кВт

0,18

4

Габаритні розміри (Д х Ш х В), мм

510 х 510 х 680

5

Маса, кг

32

 

Просіювач борошна малогабаритний з бункером ємністю до 15кг борошна. Просіє 15кг всього за 6шв. Такий просіювач підходить для невеликих пекарень де зазвичай стоять жарочні шафи або пекарські шафи (дрібноштучка).

 

Тістомісильна машина Restoitalia SK202VW

4. Тістомісильна машина

Спіральна тістомісильна машина з фіксованою нержавіючою діжею місткістю 21 л., що здатен замісити до 14 кг. тіста.

Пропонуємо 2-х швидкісну машину. Друга швидкість дозволить у потрібний момент швидше замісити тісто і відповідно швидше приступити до подальшої роботи.

Вартість: від 27 тис. 431 грн.

Характеристики:

Потужний ланцюговий привід. Діжа, захисна сітка діжі і спіраль тістоміса виготовлено із нержавіючої сталі. Реле включення низької напруги 12В. Фіксована діжа 300х210, непідйомний робочий мех-м, обсяг діжі 21л, разове завантаження тіста до 14 кг, 2 швидкості.

.

Деко для випікання

5. Деко для випікання (Україна)

Розмір, мм: 600х400. Борт, мм: 20 (подвійна обвальцовка!). Товщина, мм: 0,8. Чорна харчова сталь. Для повного завантаження печі потрібно 12 або 18 противнів.

Вартість: 400х600, рівна поверхня: від 115грн.

 

         

 Стіл виробничий, для роботи з тістом

 

6. Стіл виробничий, для роботи з тістом

Столешня виготовлена із вологостійкої фанери.
Міцний каркас із нержавіючої сталі
Одна полиця
Висота стола: 850мм

Столи виготовляються із високоякісної сталі AISI 201.
Під замовлення столи виготовляються довжиною від 800 до 2000мм; шириною 600, 700 і 800мм.

Сталь марки AISI 201 оптимально легована хромом, нікелем, марганцем, міддю і азотом. Її хімічний склад забезпечує аустенітну структуру, високу міцність і прекрасну стійкість до деформування. Нержавіюча сталь марки AISI 201 має високу корозійну стійкість і не поступається за цим показником таким популярним маркам як AISI 321, AISI 304 і ін. при експлуатації в органічних, кислотних та інших помірно агресивних середовищах. При цьому нержавіюча сталь AISI 201 відчутно дешевша за аналогічні пропозиції, завдяки чому вироби із даної марки сталі є дуже популярними в підприємствах харчової промисловості.

Вартість стола 700х1200: від 3  тис. 104 грн.

/

Візок на 18 направляючих під противні для зберігання хлібобулочних виробів

 

7. Вагонетка на 18 деко. Одинарна (18х1)

Вартість: 4 тис. 464 грн.

Вагонетки кондитерські виготовлені із сталі з полімерним покриттям / Направляючі із нержавіючої сталі.

Направляючі поставлені під прямим кутом для роботи із стальними або алюмінієвими деко.

Вагонетка розрахована на 18 деко.

Відстань між направляючими 80мм.

Висота: 1800

За бажанням замовника можемо виготовити подвійні вагонетки (18х2). Ціна 6999грн.

Якщо направляючі зробити не із нержавійки, а із сталі - буде дешевше

.

Форми з лози для тіста

8. Форми з лози для ферментації тіста

Вартість: від 96 грн.

(Польська лоза. Пробували з нашої робити – на жаль не підходить.)

Форми з грубої польської лози призначені для кінцевого вистоювання тіста. Лоза - природній матеріал, а тому дозволяє тісту «дихати» під час підйому та залишає красивий спіральний малюнок на скоринці готового хліба. При бережному використанні служитиме вам довгі роки.

Спосіб застосування надзвичайно простий: посипати внутрішню поверхню корзинки борошном і покласти туди тісто для подальшого вистоювання. Після закінчення часу вистоювання акуратно перевернути форму, перекласти заготовку на деко (протвинь) з подальшим випіканням в печі.

Очищення корзинок з лози для вистоювання хліба просте. Досить постукати по кошику для того, щоб обсипалися залишки борошна. При необхідності можна промити під струменем води і дати висохнути природним шляхом, або помістити в ще теплу піч.

 

     

 .

 

Градусник для тіста

9. Градусник для тіста

Контроль за температурою тіста у хлібопекарній справі є вкрай необхідним для забезпечення контрольованого тісто ведення.

Вартість: 180 грн.

.

.

.

.

.

.

Рукавиці пекарські

10. Рукавиці пекарські

Довгі до ліктя зі вставкою із замші із внутрішнього боку

Вартість: 135 грн.

 

 

 

Технолог по хлібу на пекарню

Навчання персоналу для роботи на пекарні - наша ексклюзивна послуга!

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЗАПУСК ХЛІБОПЕКАРНІ

.

Школа пекарів з виїздом на пекарню замовника. Навчаємо ваш персонал на вашому обладнанні, на вашій пекарні - такий формат на багато ефективніший!

Навчаємо хлібопекарському мистецтву:

«Хліб та здоба»
За час навчання, що становить 7 робочих днів, навчаємо випікати до 40 рецептур хлібобулочних виробів які користуються стабільним попитом. Особливо актуально для нових хлібопекарень котрим важливо одразу запустити достатній асортимент продукції, що дозволить швидко вийти на ринок та завоювати його. Також актуально для діючих хлібопекарень котрі прагнуть по-новому переглянути діючі рецептури і запустини нові.

«Командна робота»
Налагоджуємо командну роботу на досягнення поставлених цілей. Актуально як для нових (введення в курс та відлагодження командної роботи) так і для діючих (пошук і виправлення прогавин) хлібопекарень.

.

.

Допомагаємо вирішувати проблеми з якими зустрічаються нові і діючі хлібопекарні:

Проблема №1. «Асортимент»
Сьогодні завойовувати ринок потрібно асортиментом і якісною продукцією! Особливо актуально для нових хлібопекарень коли на початках асортимент продукції не є великим, а впровадження і відлагодження нових рецептур займає надто багато часу. Також актуально для діючих хлібопекарень де асортимент невеликий і власними силами ніяк не вдається його збільшити.

Проблема №2. «Брак продукції»
Через несвідомі помилки персоналу, хлібопекарня весь час стикається із браком продукції. Частково брак списується у вигляді штрафу з зарплатні працівника (що негативно позначається на швидкоплинності кадрів і ще більше погіршує проблему). Частково брак списується за рахунок власників. Частково іншими шляхами. І якщо підрахувати, скільки такого браку продукції назбирується за рік, то над вирішенням цієї проблеми однозначно варто задуматися!

Проблема №3. «Страх нового»
Ця проблема особливо актуальна для нових хлібопекарень коли працівникам довго не вдається досягти хорошої якості продукції. А все тому що обладнання нове для працівників і без допомоги досвідченого технолога колектив досить довго освоює особливості роботи з новим обладнанням.

.

Михайло Дичко – технолог хлібопекарського виробництва
15 років досвіду на хлібопекарних підприємствах.

.

.

Тривалість навчання: 7-9 робочих змін.

Нами доведено, що цього часу цілком достатньо аби побудувати злагоджену командну роботу на хлібопекарні, аби передати та засвоїти необхідні знання та навики "хлібопекарства", аби полюбити та вміти випікати завжди смачну та якісну хлібобулочну продукцію.

.

.

Часте запитання: «Це ми маємо кудись до вас приїхати?» 
Відповідь 1: Ми приїжджаємо до вас і на вашому обладнанні навчаємо ваших працівників усього що ми вміємо. 
Відповідь 2: Ваш працівник/працівники, можуть приїхати до нас і на нашому обладнанні, з нашим колективом, навчитись усього що ми вміємо.

Часте запитання: «Дорога і проживання входить у цю вартість?» 
Відповідь: Дорога оплачується Замовником. Проживання забезпечується замовником, це може бути готель/міні готель/хостел чи інші можливі варіанти.

Часте запитання: «Які рецептури входять у вартість?» 
Відповідь: До 22 видів булочок, до 12 видів формового хліба, до 4 видів подового хліба, 2 багета.

.

Вартість визначається в індивідуальному порядку та залежить від поставлених задач.

.

Асортимент:

 

БУЛОЧКИ:

Бутербродна овальна, 90г.

Ватрушка, 80г.

Плюшка, 90г.

Чайна, 65г.

Шишка, 90г.

Для гамбургера, 95г.

З висівками, 95г.

З вишнею, 90г.

З капустою, 80г.

З кремом, 85г.

З маком, 75г.

З повидлом, 80г.

З сезамом, 95г.

З часником, 200г.

З яблуками, 80г.

Зі сливами, 90г.

Рогалик сирний, 90г.

Рогалик з повидлом, 350г.

Рулет з маком, 350г.

Хала/Калач/Плетенка Львівська, 380г.

Хлібець какао/шоколад, 500г.

Та інші

ХЛІБ ФОРМОВИЙ:

Хліб Сайка, 500г.

Хліб цибулевий, 500г.

Хліб гарбузовий, 600г.

Хліб висівковий, 520г.

Бездріжджовий, 500г.

Карпатський, 690г.

Тостовий, 600г.

Бородінський, 460г.

З чорносливом, 460г.

З горіхом, 460г.

З гречки, 410г.

Формовий хліб, 520г.

Та інші

ПОДОВІ ХЛІБА:

З сезамом (овальної форми, три надрізи зверху і посипано сезамом), 690г.

Карпатський, 690г.

З висівки, 600г.

Кукурудзяний, 250г.

Цибулевий, 710г.

Та інші

 

БАГЕТИ:

Багета

 

Сировина: Борошно вищий ґатунок, перший і жито. Цукор, сіль, маргарин, олія, дріжджі пресовані. Курячі яйця. Сезам, мак. Коріандр для бородінського хліба. Солод. Повидло. Сир. Та інші інградієнти згідно обраних рецептур.

 

 

 

Група компаній ГАЛПАСТ-МАШ об'єднує українських виробників якісного та сучасного обладнання для міні пекарень. Ми підберемо обґрунтований і найоптимальніший комплект обладнання для міні-пекарні за абсолютно розумною ціною. Навчимо ваш персонал працювати в команді, випікати якісну та смачну хлібобулочну продукцію. Звертайтесь.

Василь Дичко. Підбір обладнанняМихайло Дичко. ТехнологОлег Подоляк. Інструктор. Навчання пекарів. Навчання тістомісів. Навчання формувальників

Телефонуйте:
050-910-23-62, 097-585-99-05, 063-113-07-97
Пишіть:
info@galpast-mash.com.ua
Графік праці:

Пн–Сб: з 9:00 до 20:00,
Сб: з 9:00–17:00

Заходьте:
вул. В. Великого 51, м. Львів
вул. Котлова 129, м. Харків
вул, К. Малевича 66, м. Київ
вул. Стартова 3 б, м. Запоріжжя

Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар у перелік побажань, потрібно