• Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
097-585-99-05, 050-910-23-62, 063-113-07-97

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00
Сб: з 9:00 до 17:00

Міні-пекарня. Комплект обладнання СУПЕР ЕКОНОМ, до 250кг або до 500кг тіста в зміну

Завантажити опис комплекту обладнання для міні-пекарні Економ до 0,75 тони тіста в змінуМи зібрали дуже хороший комплект обладнання для міні пекарні продуктивністю до 500кг тіста в зміну (до 10 годин). Випікати можна хліб формовий, хліб круглий і овальний, також можна випікати різноманітні булочки (+ кондитерські вироби також). Працювати просто і легко - відкрив дверцята, заклав противні з продукцією, двері закрив і все - вироби випікаються! Робоча потужність печі неймовірно низька, всього ~5 кВт/год на кожні 150кг продукції. Для зміни досить 2 людини (3-4, якщо буде повне завантаження).

Додатково пропонуємо ексклюзивну послугу: Навчання персоналу - налагодження технологічного процесу роботи міні-пекарні. Перевірені досвідом рецептури. Термін: 7 робочих змін. За цей час навчимо ваш персонал випікати якісну і смачну хлібобулочну продукцію, працювати в команді і мінімізувати помилки. Досвід роботи у нас понад 15 років.  За додатковою інформацією телефонуйте!

Працюємо по всій Україні!

Комплект обладнання для міні-пекарні продуктивністю до 500кг хлібобулочних виробів по тісту за зміну (до 10 годин випіку).

 

Міні-пекарня СУПЕР ЕКОНОМ до 250кг або до 500кг тіста в зміну 

 

У комплект входить:

  1. Піч ярусна хлібопекарна типу ШПЕ. Один ярус вміщає загалом 2 великих дека 455х660мм. (Високі та низькі вироби / дрібноштучка / Кондитерка);
  2. За бажанням замовника піч може бути на 1 ярус (0,6м2),  на 2 яруси (1,2м2), на 3 яруси (1,8м2) або на 4 яруси (2,4м2) тим самим досягнути тієї продуктивності яка потрібна;
  3. В основному таку піч використовують для випікання хліба формового, здоби та кондитерських виробів. Також в даній печі можна випікати круглі та овальні хліба. Піч універсальна;
  1. Камера ферментаційна на 8 дека. Автоматична підтримка температури. Парозволоження постійне;
  2. Борошнопросіювач малогабаритний, бункер на 15 кг борошна;
  3. Тістомісильна машина на підкатну діжу об'ємом 140 літрів із нерж. сталі;
  4. Деко 455х660 із подвійної обвальцовкою країв для додаткової жорсткості;
  5. Ручний тістоділитель на булочки;
  6. Градусник для тіста;
  7. Пекарські рукавиці;
  8. Навчання персоналу для роботи на міні-пекарні. Налагодження технологічного процесу. Рецептури.

 

Даний комплект складений із обладнання перевіреного нашим досвідом!

Обладнали уже не одну хлібопекарню на основі цього обладнання.

Влаштовує усе:

  • ­­Широкий асортимент булочної (пиріжкової) і кондитерської продукції, який можна випікати;
  • Не великий персонал, 2-3 людини на зміну;
  • Висока продуктивність до 0,6 тони тіста в зміну!;
  • Ціни – ціни вас приємно здивують!

Міні хлібопекарні купити в Україні

 

Далі пропонуємо ознайомитись із усім переліком обладнання почергово.

 

1. Проста, надійна та доступна по ціні пекарська шафа ШПЕ українського виробництва!

Один ярус печі ШПЕ абезпечує продуктивність хлібопекарні до 125кг тіста в зміну (до 10 год. випіку) при споживанні електроенергії в робочому режимі всього ~5 кВт/1год.!

Варіант виконання облицювання:
Бічні облицювання - сталь з полімерним покриттям, або оцинкована сталь, або нержавіюча сталь;
Фронтальне облицювання - сталь з полімерним покриттям або нержавіюча сталь;
Полка і задня панель - оцинкована сталь.

Вартість одного яруса всього від 6тис. 724 грн.

Шафи пекарські Електричні на 2 ярусиШафи пекарські Електричні на 4 яруси

Три моменти:
1. Фронтальне облицювання також можна зробити зі сталі із полімерним покриттям, що в результаті буде дешевше;
2. Один ярус такої печі забезпечує продуктивність до 150кг тіста в зміну з розрахунку по хлібу Формовому 0,7кг (в 1 ярус вміщається 24 хліба формових);
3. Замовник може взяти 1, 2, 3 або 4 яруси, тим самим досягнути тієї продуктивності яка потрібна.

В один ярус поміщається горизонтально деко 455х660 (2шт. на 1 ярус);
Для прикладу, в один ярус вміщається 24 форми алюмінієві для випікання формового хліба. Або до 12 круглого/овального хліба. Або +/- до 40 булочок.
Габарити одного яруса внутрішні: 980х740х250 або 980х740х200

Парозволоження. Заливається в жолоб 200мл води, яка випаровується і забезпечує парозволоження в пекарній камері.

Пекарна шафа може бути Одно- або 2-х, або 3-х, або 4-х секційною.

Окремо регулюються низ і верх кожної жарочної секції, що використовують для регулювання потужності нагрівальних елементів плавні регулятори температури.


Сертифікат відповідності.
Гарантія - 1 рік експлуатації.
Сервісне обслуговування – протягом усього терміну експлуатації.

  Розстойка для тіста. ЕКамера ферментації тіста

2. Камера ферментації тіста (Україна)

Вартість: 8 тис. 736 грн.

Загальні параметри: 810х580х1475
Розміри дека, мм: 455х660
Відстань між рівнями, мм: 100
Потужність, кВт: 1,2
Напруга живлення, В: 220

Кількість рівнів, шт. 12
Габарити, мм: 800х655х1475
Вага, кг: 45

Загальна інформація:

У процесі замісу і формування тіста з нього майже повністю видаляється вуглекислий газ. Для розпушення тіста і додання тістовим заготівкам потрібного об’єму їх піддають кінцевому вистоюванню. Найбільш поширеним видом обладнання для кінцевого вистоювання тіста є шафи вистоювання.

При остаточному вистоюванні тіста обсяг виробу значно збільшується, а щільність, відповідно, знижується. Щоб при цій зміні форми та об'єму на поверхні тіста не утворилося розривів і тріщин, в камері вистійної шафи підтримується досить висока вологість.

Процес вистоювання тіста займає від 25 до 120 хвилин в залежності від багатьох факторів: якості борошна, способу механічної обробки тіста, маси заготовки, кількості жиру і цукру в тісті, що уповільнюють процес розпушення, та ін. Відзначимо також, що поміщені у форми заготовки розстоюються довше, ніж подові вироби.

Необхідно також звернути увагу на якість обшивки шафи, рівень теплоізоляції, здатність регулювати і підтримувати вологість. Матеріал, з якого виготовлено внутрішнє покриття, не повинен вбирати вологу, щоб не допустити залипання тіста. Наявність скляного вікна дозволить візуально контролювати процес вистоювання.

Сертифікат відповідності.
Гарантія - 1 рік експлуатації.
Сервісне обслуговування – протягом усього терміну експлуатації.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Розмір деко, мм        455х660
К-сть деко        12

 

3. Тістомісильна машина (Україна)

Спіральна тістомісильна машина з підкатною нержавіючою діжею місткістю 140 л.

Вартість Б/У (Після кап. ремонту): 33 тис. грн. – спіральний місильний орган, захист редуктора та захисна кришка із вуглекислої сталі.

Вартість НОВИЙ: 54 тис. 900 грн. – спіральний місильний орган, захист редуктора та захисна кришка із нержавіючої сталі.

     Тістомісильна машина Б/У Відновлена, на підкатну діжу 140л. Україна     Тістомісильна машина НОВА на підкатну діжу 140л. Україна

Дані тістомісильні машини вітчизняного виробництва вже давно зарекомендували себе як надійні та довговічні тістомісильні машини. Мають спіральний місильний орган, який дозволяє якісно змішувати інгредієнти та отримувати однорідне тісто. Підйом траверси з місильним органом проводиться автоматично. У комплекті до тістомісильної машини додатково можуть йти діжі з нержавіючої сталі.

Місткість діжі, л.: 140
Вологість тіста, що замішується, %: 33-54
Макс. порція тіста, що замішується, кг.: 80
Мін. порція тіста, що замішується, кг.: 20
Кількість швидкостей робочого органу 1/2
Встановлю. потужність приводу, кВт:
- Місильного органу: 1,5
- Повороту траверси: 0,37
Габарити, мм.: 1245 × 850 × 1100
Маса, кг.: 400
  

До уваги: у нашій пропозиції пропонується 2-х швидкісна тістомісильна машина.
Стан: Б/У. Після капітального ремонту. Гарантія 6 міс. Післягарантійе обслуговування.
Стан: НОВИЙ. Гарантія 12 міс. Післягарантійе обслуговування.

Якщо Б/У: Проводимо капітальний ремонт та відновлення тістомісильної машини, що передбачає заміну підшипників (використовуємо перевірені і дуже надійні підшипники), заміну зношених деталей на нові, заміну електричної частини на нову, повна заточка деталей, відновлення зовнішнього вигляду струйним методом "кремнієм".

Якщо НОВА: Нова то є нова. Усі деталі нові: нульова заточка. Більше тут нічого не додаш.

Час за який тістомісильна машина може бути готова до відвантаження: 30 роб. днів.

Для повного завантаження пекарні "Економ" потрібно до 4 діж (залежить кількості ярусів та асортименту). Діжі потрібні для того аби випікати «здорову» хлібобулочну продукцію та звести до мінімуму використання добавок

..

4. Діжа підкатна

Нерж.

Для повного завантаження пекарні потрібно 3-4 діжі (залежить від асортименту і кількості продукції). Діжі потрібні для того аби випікати «здорову» хлібобулочну продукцію без усіляких добавок.

Вартість: 5,5 тис. грн.

.

.

 

.

.

/

Деко для випікання

5. Деко для випікання (Україна)

Вартість: 455х660, рівна поверхня: 112грн.

Вартість: 455х660: хвиляста поверхня для випікання багетоподібних виробів, перфоровані, 5 хвиль: 243грн.

 

 

 

 

        

 Форми алюмінієві для випікання хліба формового

6. Форми для випікання хліба формового (Україна)

(Литий алюміній. Посилена форма)

Вартість:

Блок з 4 форм №Л7: 280,8 грн.

Під замовлення виготовляємо форми алюмінієві різних розмірів та форм. 

Найменування форми

Розміри (зовнішні), мм

L

L1

B

В 1 

H

 

 

Форма Л7

до 700 грам

 

215

221

190

191

107

110

80

83

112

115

Форма Л11

до 500 грам 

135

146

110

123

90

101

60

78

100

100

L – довжина верхня; L1 – нижня; B – ширина верхня; B1 – нижня; H – висота.

Для повного завантаження 1 ярусу потрібно 6 касет (1 касета = 4 форми Л7).

 

 

 

 

 

Форми з лози для тіста

7. Форми з лози для ферментації тіста

(Польська лоза. Пробували з нашої робити – на жаль не підходить.)

Форми з грубої польської лози призначені для кінцевого вистоювання тіста. Лоза - природній матеріал, а тому дозволяє тісту «дихати» під час підйому та залишає красивий спіральний малюнок на скоринці готового хліба. При бережному використанні служитиме вам довгі роки.

Спосіб застосування надзвичайно простий: посипати внутрішню поверхню корзинки борошном і покласти туди тісто для подальшого вистоювання. Після закінчення часу вистоювання акуратно перевернути форму, перекласти заготовку на деко (протвинь) з подальшим випіканням в печі.

Очищення корзинок з лози для вистоювання хліба просте. Досить постукати по кошику для того, щоб обсипалися залишки борошна. При необхідності можна промити під струменем води і дати висохнути природним шляхом, або помістити в ще теплу піч.

 

Вартість:

96 грн.  

     

 

 Стіл виробничий, для роботи з тістом

 

8. Стіл виробничий, для роботи з тістом

Столешня виготовлена із вологостійкої фанери.
Міцний каркас із фарбованої стаалі (можна зробити із нержавіючої сталі)
Одна полиця
Висота стола: 850мм

Столи виготовляються із високоякісної нержавіючої сталі AISI 201.
Під замовлення столи виготовляються довжиною від 800 до 2000мм; шириною 600, 700 і 800мм.

Нержавіюча сталь марки AISI 201 оптимально легована хромом, нікелем, марганцем, міддю і азотом. Її хімічний склад забезпечує аустенітну структуру, високу міцність і прекрасну стійкість до деформування. Нержавіюча сталь марки AISI 201 має високу корозійну стійкість і не поступається за цим показником таким популярним маркам як AISI 321, AISI 304 і ін. при експлуатації в органічних, кислотних та інших помірно агресивних середовищах. При цьому нержавіюча сталь AISI 201 відчутно дешевша за аналогічні пропозиції, завдяки чому вироби із даної марки сталі є дуже популярними в підприємствах харчової промисловості.

Вартість стола 600х1200: 1722грн.

.

.

.

 Ручний тістоділитель

9. Ручний ділитель тіста

Незамінний на пекарні, простий в експлуатації та доступний по ціні. Здійснює поділ на заготовки однакової маси попередньо зважених порцій тіста з пшеничного борошна при виробництві хлібобулочних виробів.

Продуктивність: 32шт за 1 поділ;

Маса тістових заготовок: 0.05 – 0,12 кг;

Габарити: 500х600х700

Маса: 77кг.

Вартість: 18 тис. 900 грн.

.

.

.

.

.

Градусник для тіста

10. Градусник для тіста

Контроль за температурою тіста у хлібопекарній справі є вкрай необхідним для забезпечення контрольованого тісто ведення.

Вартість: 390 грн.

.

.

.

.

.

.

.

Рукавиці пекарські

11. Рукавиці пекарські

Довгі до ліктя зі вставкою із замші із внутрішнього боку

Вартість: 135 грн.

 

 

 

Технолог по хлібу на пекарню

Навчання персоналу для роботи на пекарні - наша ексклюзивна послуга!

Технологічний запуск хлібопекарні

.

Навчаємо хлібопекарському мистецтву:

«Хліб та здоба»
За час навчання, що становить 7 робочих днів, навчаємо випікати до 40 рецептур хлібобулочних виробів які користуються стабільним попитом. Особливо актуально для нових хлібопекарень котрим важливо одразу запустити достатній асортимент продукції, що дозволить швидко вийти на ринок та завоювати його. Також актуально для діючих хлібопекарень котрі прагнуть по-новому переглянути діючі рецептури і запустини нові.

«Командна робота»
Налагоджуємо командну роботу на досягнення поставлених цілей. Актуально як для нових (введення в курс та відлагодження командної роботи) так і для діючих (пошук і виправлення прогавин) хлібопекарень.

.

.

Допомагаємо вирішувати проблеми з якими зустрічаються нові і діючі хлібопекарні:

Проблема №1. «Асортимент»
Сьогодні завойовувати ринок потрібно асортиментом і якісною продукцією! Особливо актуально для нових хлібопекарень коли на початках асортимент продукції не є великим, а впровадження і відлагодження нових рецептур займає надто багато часу. Також актуально для діючих хлібопекарень де асортимент невеликий і власними силами ніяк не вдається його збільшити.

Проблема №2. «Брак продукції»
Через несвідомі помилки персоналу, хлібопекарня весь час стикається із браком продукції. Частково брак списується у вигляді штрафу з зарплатні працівника (що негативно позначається на швидкоплинності кадрів і ще більше погіршує проблему). Частково брак списується за рахунок власників. Частково іншими шляхами. І якщо підрахувати, скільки такого браку продукції назбирується за рік, то над вирішенням цієї проблеми однозначно варто задуматися!

Проблема №3. «Страх нового»
Ця проблема особливо актуальна для нових хлібопекарень коли працівникам довго не вдається досягти хорошої якості продукції. А все тому що обладнання нове для працівників і без допомоги досвідченого технолога колектив досить довго освоює особливості роботи з новим обладнанням.

.

Михайло Дичко – технолог хлібопекарського виробництва
15 років досвіду на хлібопекарних підприємствах.

.

.

Тривалість навчання: 7 робочих змін.

Нами доведено, що цього часу цілком достатньо аби побудувати злагоджену командну роботу на хлібопекарні, аби передати та засвоїти необхідні знання та навики "хлібопекарства", аби полюбити та вміти випікати завжди смачну та якісну хлібобулочну продукцію.

.

.

Часте запитання: «Це ми маємо кудись до вас приїхати?»
Відповідь: Ми приїжджаємо до вас і на вашому обладнанні навчаємо ваших працівників випікати усі обрані із нашого списку вироби.

Часте запитання: «Дорога і проживання входить у цю вартість?»
Відповідь: Дорога оплачується Замовником. Проживання забезпечується замовником, це може бути готель/міні готель/хостел чи інші можливі варіанти.

Часте запитання: «Які рецептури входять у вартість?»
Відповідь: До 22 видів булочок, до 12 видів формового хліба, до 4 видів подового хліба, 1 багет.

.

Вартість визначається в індивідуальному порядку та залежить від поставлених задач.

.

Асортимент:

 

БУЛОЧКИ:

Бутербродна овальна, 90г.

Ватрушка, 80г.

Плюшка, 90г.

Чайна, 65г.

Шишка, 90г.

Для гамбургера, 95г.

З висівками, 95г.

З вишнею, 90г.

З капустою, 80г.

З кремом, 85г.

З маком, 75г.

З повидлом, 80г.

З сезамом, 95г.

З часником, 200г.

З яблуками, 80г.

Зі сливами, 90г.

Рогалик сирний, 90г.

Рогалик з повидлом, 350г.

Рулет з маком, 350г.

Хала/Калач/Плетенка Львівська, 380г.

Хлібець какао/шоколад, 500г.

Та інші

ХЛІБ ФОРМОВИЙ:

Хліб Сайка, 500г.

Хліб цибулевий, 500г.

Хліб гарбузовий, 600г.

Хліб висівковий, 520г.

Бездріжджовий, 500г.

Карпатський, 690г.

Тостовий, 600г.

Бородінський, 460г.

З чорносливом, 460г.

З горіхом, 460г.

З гречки, 410г.

Формовий хліб, 520г.

Та інші

ПОДОВІ ХЛІБА:

З сезамом (овальної форми, три надрізи зверху і посипано сезамом), 690г.

Карпатський, 690г.

З висівки, 600г.

Цибулевий, 710г.

Кукурудзяний, 250г.

 

БАГЕТИ:

Багета

 

Сировина: Борошно вищий ґатунок, перший і жито. Цукор, сіль, маргарин, олія, дріжджі пресовані. Курячі яйця. Сезам, мак. Коріандр для бородінського хліба. Солод. Повидло. Сир. Та інші інградієнти згідно обраних рецептур.

 

 

 

Група компаній ГАЛПАСТ-МАШ об'єднує українських виробників якісного та сучасного обладнання для міні пекарень. Ми підберемо обґрунтований і найоптимальніший комплект обладнання для міні-пекарні за абсолютно розумною ціною. Навчимо ваш персонал працювати в команді, випікати якісну та смачну хлібобулочну продукцію. Звертайтесь.

Василь Дичко. Підбір обладнанняМихайло Дичко. Технолог

Телефонуйте:
050-910-23-62, 097-585-99-05
Пишіть:
info@galpast-mash.com.ua
Графік праці:

Пн–Сб: з 9:00 до 20:00,
Сб: з 9:00–17:00

Заходьте:
вул, К. Малевича 66, м. Київ
вул. В. Великого 51, м. Львів
вул. Стартова 3 б, м. Запоріжжя

Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар у перелік побажань, потрібно