• Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
097-585-99-05, 050-910-23-62

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00
Сб: з 9:00 до 17:00

Пекарня до 1000кг або до 1500кг тіста в зміну. Комплект обладнання для пекарні Оптимальний

Завантажити комплект обладнання для пекарні Оптимальний до 1300кг тіста в змінуМи зібрали дуже хороший комплект обладнання ОПТИМАЛЬНИЙ для пекарні продуктивністю до 1500 кг тіста в зміну. Випікати можна все що завгодно (+ кондитерські вироби також). Працювати просто і легко: закатав вагонетку з продукцією в ротаційну піч Melani LUX, двері закрив і все, вироби випікаються! Для зміни досить 3 людини (4-5, якщо буде більше дрібної продукції і якщо продуктивність перевищить 500кг за зміну).

Додатково пропонуємо ексклюзивну послугу: Навчання персоналу для роботи на пекарні: пекар, помічник пекаря, формувальник, помічник формувальника, тістоміс. Налагодження технологічного процесу на пекарні. Перевірені досвідом рецептури. Термін: 7-9 робочих змін. За цей час навчимо ваш персонал випікати якісну і смачну хлібобулочну продукцію, працювати в команді і мінімізувати помилки. Досвід роботи у нас понад 15 років. За додатковою інформацією телефонуйте.

Працюємо по всій Україні!

Комплект обладнання для пекарні ОПТИМАЛЬНИЙ продуктивністю до 1000кг або до 1500кг тіста за зміну

Влаштовує усе:

  • ­­Широкий асортимент хлібобулочної і кондитерської продукції;
  • Невеликий персонал, 3 людини на зміну;
  • Висока продуктивність до 1000 або до 1500кг тіста в зміну;
  • Ціни – ціни вас приємно здивують!

Ми зняли відео з такої пекарні, що дозволить краще ознайомитись з нашою пропозицією.

Далі пропонуємо ознайомитись із усім переліком обладнання почергово.

 


Піч для міні пекарні Ротаційна ПРХ-М Україна

1. Сучасна та надійна ротаційна піч MELANI LUX від ГАЛПАСТ-МАШ

Забезпечує продуктивність пекарні до 1000кг або до 1500кг тіста в зміну (до 10 год. випіку). Випічка широкого асортименту хлібобулочної та кондитерської продукції.

Вартість ротаційної печі продуктивністю до 1000кг тіста в зміну: від 305800 грн.

Вартість ротаційної печі продуктивністю до 1500кг тіста в зміну: від 348700 грн.

Піч ротаційна електрична MELANI LUX має збірно-розбірну конструкцію. Піч поставляються у зібраному вигляді. Якщо дверний проліт не дозволяє занести піч в приміщення, піч можна  розібрати на окремі секції, які заносимо в приміщення через стандартні двері. Парогенератор являє собою потужну систему парозволоження касетного типу на основі сталевих куль малої поверневої площі та забезпечує миттєве випаровування необхідної кількості води для максимального підйому випічки і досягнення необхідної глянцевої, рум’яної та тонкої скоринки. Програмне управління. Ротаційна піч MELANI LUX є печами європейського класу.

Переваги ротаційної печі MELANI LUX
– Європейські принципи проектування
– Справедлива українська ціна
– Економне споживання енергії
– Програмне управління
– Потужний парогенератор
– Велике оглядове вікно в дверях для контролю процесу випічки
– Легкий доступ до всіх вузлів та агрегатів для технічного обслуговування

Детальніше про ротаційну піч MELANI LUX

 

 

 

Камера вистійки тіста Grow-UP Lite Купити в Україні2. Камера вистійки тіста Grow-UP LITE від ГАЛПАСТ-МАШ

Вартість: 54000 грн.

Камера вистійки тіста Grow-UP Lite обладнана двома повітряними трубчастими нагрівачами і одним парогенератором, розташованими між вагонетками. Задані пекарем температура і вологість підтримуються автоматично. Корпус і двері камери являють собою каркас, обшитий напівпрозорим стільниковим полікарбонатом.

Полікарбонат не схильний до корозії, прекрасний теплоізолятор, на ньому не затримується конденсат. Завдяки підсвічуванню всередині камери, через напівпрозорий пластик можна контролювати «підйом» тіста.

Обмежень по жорсткості води немає, але чим жорсткіше вода, тим частіше, але не рідше 1 разу на тиждень, треба очищати парогенератор від накипу. Та краще поставити пом'якшувач води і забути про жорсткість води.

Камера вистійки Grow-UP Lite може бути на 1, на 2, або на 4 вагонетки.

Детальніше про камеру вистійки тіста Grow-UP LITE

.

.

Просіювач борошна3. Просіювач борошна ПБ-1000 від ГАЛПАСТ-МАШ

Вартість: 40800 грн.

Просіювання борошна на пекарні виконує дуже цінну функцію - забезпечує аерацію борошна та насичує його киснем, а тому вироби випікаються більш якіснішими та пишнішими, що позитивно оцінять споживачі і що напряму впливає на попит.

Якщо в борошні виявилися дрібні металеві включення і вони пройшли через сито, їх затримає магнітний вловлювач. Просіювач борошна простий в експлуатації, практично не потребує обслуговування, надійний.

Швидкість просіювання: до 1000кг/год. (Швидкий! Швидко просіяв борошно і працюєш далі не очікуючи даремно).

Детальніше про просіювач борошна ПБ-1000

 

 

Тістомісильна машина для пекарні4. Тістомісильна машина 2шв, 140л, до 80кг тіста. Б/У

Спіральна тістомісильна машина на 2 шв, комп'ютерне управління, на відкатну діжу 140 л.

Вартість: 37000 грн. - спіральний місильний орган із вуглекислої сталі;
Вартість: 43500 грн. - спіральний місильний орган із нержавіючої сталі.

Дані тістомісильні машини вітчизняного виробництва це дешевий старт для великої пекарні. Спіральний місильний орган дозволяє якісно змішувати інгредієнти та отримувати однорідне тісто. Підйом траверси з місильним органом проводиться автоматично. Наявність таймера суттєво спрощує роботу персоналу. У комплекті до тістомісильної машини додатково можуть йти діжі з нержавіючої сталі.
  

До уваги: у нашій пропозиції пропонується 2-х швидкісна тістомісильна машина. Кращий заміс тіста. Комп'ютерне управління.

Проводимо капітальний ремонт та відновлення тістомісильної машини, що передбачає заміну підшипників (використовуємо перевірені і дуже надійні підшипники), заміну зношених деталей на нові, повна заточка деталей, заміна електричної частини на нову, відновлення зовнішнього вигляду, ставимо нові ремені.

Детальніше про тістомісильну машину Б/У на відкатну діжу 140 літрів

5. Діжа підкатна на 140 л. із нержавіючої сталі

Для повного завантаження пекарні потрібно 2-3-4 діжі (залежить від асортименту і кількості продукції). Діжі потрібні для того аби зменшити операційний час на виймання тіста і підготовку до наступного замісу.

Вартість: 6500 грн.

.

.

 

.

6. Машина для закатування тістових заготовок (для формування батонів та подових хлібів).

ПРОФЕСІЙНА МАШИНА ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ТІСТОВИХ ЗАГОТОВОК ОВАЛЬНОЇ ФОРМИ

Стан: Б/У. Після капітального ремонту.

Тістозакатувальна машина здійснює закатку тістових заготовок в овальну форму.

Тістозакатувальна машина працює з тістом делікатно на подобі ручної роботи. Оснащена 2 або 4 валами з нержавіючої сталі або полікарбонатного матеріалу: вони розгортають тісто в блін, після чого за допомогою прижимної подушки (або декількох подушок) надається потрібна довжина і товщина заготовки.

Вартість: від 54000 грн.

Детальніше про машину для формування батонів та подового хліба

.

.

Вагонетка для печі

7. Вагонетка із термоколесами (Україна)

Для повного завантаження виробництва потрібно 3-4-5 вагонеток (одна в пічці, одна в камері ферментації, декілька в роботі). Якщо буде досить широкий асортимент продукції чи для опосередкованої роботи, варто додатково закупити ще декілька вагонеток.

Габарити: 660х720х1850мм

Вартість:

1 шт.: 7550 грн. - вуглекислева сталь.

1 шт.: 11700 грн. - нержавіюча сталь.

 

 

 

.

.

.

.

Деко для випікання

8. Деко для випікання.

Розмір, мм: 600х800. Борт, мм: 20. Товщина, мм: 1,5. Алюміній. Приміром На один візок (13-ти рівневий) потрібно 13 дек.

Вартість: 600х800: рівна перфорована поверхня: 545 грн.

Вартість: 600х400: хвиляста поверхня, перфоровані, 5 хвиль довжиною 600мм: 255грн 456грн.

 

 

 

 Форми алюмінієві для випікання хліба формового

9. Форми для випікання хліба формового (Україна)

(Литий алюміній)

 

Найменування форми

Розміри (зовнішні), мм

L

L1

B

В 1 

H

 

 

Форма Л7

до 700 грам

 

215

221

190

191

107

110

80

83

112

115

Форма Л11

до 500 грам 

135

146

110

123

90

101

60

78

100

100

L – довжина верхня; L1 – нижня; B – ширина верхня; B1 – нижня; H – висота.

Для повного завантаження 1 візка потрібно 21 блок (1 блок = 5 форм Л7/Л11).

Вартість:

Блок з 5 форм Л7: 515грн

Під замовлення виготовляємо форми алюмінієві інших розмірів та форм. За тедальнішою інформацією - телефонуйте.

 

 

 

 

Форми з лози для тіста

10. Форми з лози для ферментації тіста

(Польська лоза. Пробували з нашої робити – на жаль не підходить.)

Форми з грубої польської лози призначені для кінцевого вистоювання тіста. Лоза - природній матеріал, а тому дозволяє тісту «дихати» під час підйому та залишає красивий спіральний малюнок на скоринці готового хліба. При бережному використанні служитиме вам довгі роки.

Спосіб застосування надзвичайно простий: посипати внутрішню поверхню корзинки борошном і покласти туди тісто для подальшого вистоювання. Після закінчення часу вистоювання акуратно перевернути форму, перекласти заготовку на деко (протвинь) з подальшим випіканням в печі.

Очищення корзинок з лози для вистоювання хліба просте. Досить постукати по кошику для того, щоб обсипалися залишки борошна. При необхідності можна промити під струменем води і дати висохнути природним шляхом, або помістити в ще теплу піч.

 

Вартість:

  Кругла форма. Маса тістової заготовки до 0,8кг. ДіамхГлиб, см: 17-19 х7,5. Ціна за 1 шт.: 112грн;   

  Овальна форма Маса тістової заготовки до 0,8кг. ДхШХГ, см: 32х12х7. Ціна за 1 шт.: 112грн;        

 

 

Стіл виробничий, для роботи з тістом

 

11. Стіл виробничий, для роботи з тістом

Стільниця виготовлена із спеціальної товстої вологостійкої фанери.
Міцний каркас із нержавіючої сталі
Одна полиця
Висота стола: 850мм

Столи виготовляються із високоякісної сталі AISI 201.
Під замовлення столи виготовляються довжиною від 800 до 2000мм; шириною 600, 700 і 800мм.

Сталь марки AISI 201 оптимально легована хромом, нікелем, марганцем, міддю і азотом. Її хімічний склад забезпечує аустенітну структуру, високу міцність і прекрасну стійкість до деформування. Нержавіюча сталь марки AISI 201 має високу корозійну стійкість і не поступається за цим показником таким популярним маркам як AISI 321, AISI 304 і ін. при експлуатації в органічних, кислотних та інших помірно агресивних середовищах. При цьому нержавіюча сталь AISI 201 відчутно дешевша за аналогічні пропозиції, завдяки чому вироби із даної марки сталі є дуже популярними в підприємствах харчової промисловості.

Вартість стола 800х1500: 4 тис. 349 грн.

Під замовлення виготовляємо столи виробничі інших розмірів та модифікацій (з шухлядами, з тумбами, з полицями тощо). За тедальнішою інформацією - телефонуйте.

.

.

.

 Ручний тістоділитель

12. Ручний ділитель тіста

Незамінний на пекарні, простий в експлуатації та доступний по ціні. Здійснює поділ на заготовки однакової маси попередньо зважених порцій тіста з пшеничного борошна при виробництві хлібобулочних виробів.

Продуктивність: 32шт за 1 поділ;

Маса тістових заготовок: 0.05 – 0,12 кг;

Габарити: 500х600х700

Маса: 77кг.

Вартість: 29 тис. грн.

.

.

.

Градусник для тіста

13. Градусник для тіста

Контроль за температурою тіста у хлібопекарній справі є вкрай необхідним для забезпечення контрольованого тісто ведення.

Вартість: 180 грн.

.

.

.

.

.

.

.

.

Рукавиці пекарські

14. Рукавиці пекарські

Довгі до ліктя зі вставкою із замші із внутрішнього боку

Вартість: 135 грн.

 

 

 

Навчання пекарів в Україні Курси пекарів Навчання персоналу на пекарні

Навчання персоналу для роботи на пекарні - наша ексклюзивна послуга!

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЗАПУСК ХЛІБОПЕКАРНІ

.
Навчаємо хлібопекарському мистецтву:

«Хліб та здоба»
За час навчання, що становить 7-9 робочих днів, навчаємо випікати до 40 рецептур хлібобулочних виробів які користуються стабільним попитом. Особливо актуально для нових хлібопекарень котрим важливо одразу запустити достатній асортимент продукції, що дозволить швидко вийти на ринок та завоювати його. Також актуально для діючих хлібопекарень котрі прагнуть по-новому переглянути діючі рецептури і запустини нові.

«Командна робота»
Налагоджуємо командну роботу на досягнення поставлених цілей. Актуально як для нових (введення в курс та налагодження командної роботи) так і для діючих (пошук і виправлення помилок) хлібопекарень.

.
.
Допомагаємо вирішувати проблеми з якими зустрічаються нові і діючі хлібопекарні:

Проблема №1. «Асортимент»
Сьогодні завойовувати ринок потрібно асортиментом і якісною продукцією! Особливо актуально для нових хлібопекарень коли на початках асортимент продукції не є великим, а впровадження і відлагодження нових рецептур займає надто багато часу. Також актуально для діючих хлібопекарень де асортимент невеликий і власними силами ніяк не вдається його збільшити.

Проблема №2. «Брак продукції»
Через несвідомі помилки персоналу, хлібопекарня весь час стикається із браком продукції. Частково брак списується у вигляді штрафу з зарплатні працівника (що негативно позначається на швидкоплинності кадрів і ще більше погіршує проблему). Частково брак списується за рахунок власників. Частково іншими шляхами. І якщо підрахувати, скільки такого браку продукції назбирується за рік, то над вирішенням цієї проблеми однозначно варто задуматися!

Проблема №3. «Страх нового»
Ця проблема особливо актуальна для нових хлібопекарень коли працівникам довго не вдається досягти хорошої якості продукції. А все тому що обладнання нове для працівників і без допомоги досвідченого технолога колектив досить довго освоює особливості роботи з новим обладнанням.

.
.
Тривалість навчання: 7-9 робочих змін.

Нами доведено, що цього часу цілком достатньо аби побудувати злагоджену командну роботу на хлібопекарні, аби передати та засвоїти необхідні знання та навики "хлібопекарства", аби полюбити та вміти випікати завжди смачну та якісну хлібобулочну продукцію.

.
.

Часте запитання: «Це ми маємо кудись до вас приїхати?» 
Відповідь 1: Наш інструктор приїжджає до вас і на вашому обладнанні навчає усіх ваших працівників усього що потрібно знати працюючи на пекарні.
Відповідь 2: Ваш один-двоє працівника можуть приїхати до нас і на нашому обладнанні, з нашим колективом, навчитись усього що ми вміємо.

Часте запитання: «Дорога і проживання інструктора входить у вартість?» 
Відповідь: Дорога оплачується Замовником. Проживання забезпечується замовником, це може бути готель/міні готель/хостел чи інші можливі варіанти.

Часте запитання: «Які рецептури входять у вартість?» 
Відповідь: До 22 видів булочок, до 16 видів хліба, багети тощо.

.

Вартість за проведення технологічного запуску пекарні визначається в індивідуальному порядку та залежить від поставлених задач.

.

Асортимент:

 

БУЛОЧКИ:

Бутербродна овальна, 90г.

Ватрушка, 80г.

Плюшка, 90г.

Чайна, 65г.

Шишка, 90г.

Для гамбургера, 95г.

З висівками, 95г.

З вишнею, 90г.

З капустою, 80г.

З кремом, 85г.

З маком, 75г.

З повидлом, 80г.

З сезамом, 95г.

З часником, 200г.

З яблуками, 80г.

Зі сливами, 90г.

Рогалик сирний, 90г.

Рогалик з повидлом, 350г.

Рулет з маком, 350г.

Хала/Калач/Плетенка Львівська, 380г.

Хлібець какао/шоколад, 500г.

Та інші

ХЛІБ ФОРМОВИЙ:

Хліб Сайка, 500г.

Хліб цибулевий, 500г.

Хліб гарбузовий, 600г.

Хліб висівковий, 520г.

Бездріжджовий, 500г.

Карпатський, 690г.

Тостовий, 600г.

Бородінський, 460г.

З чорносливом, 460г.

Горіховий, 460г.

Гречаний, 410г.

Формовий хліб, 520г.

Та інші

ПОДОВІ ХЛІБА:

З сезамом (овальної форми, три надрізи зверху і посипано сезамом), 690г.

Карпатський, 690г.

Висівковий, 600г.

Кукурудзяний, 250г.

Цибулевий, 710г.

 

БАГЕТИ:

Багет класичний, 250г.

Багет Люкс, 300г.

Багет цибулевий, 250г.

Багет сирний, 250г.

Та інші

 

Сировина: Борошно вищий ґатунок, перший і жито. Цукор, сіль, маргарин, олія, дріжджі пресовані. Курячі яйця. Сезам, мак. Коріандр для бородінського хліба. Солод. Повидло. Сир. Та інші інградієнти згідно обраних рецептур.

.

Запускаємо пекарні по всій Україні

Група компаній ГАЛПАСТ-МАШ об'єднує українських виробників якісного та сучасного обладнання для міні пекарень. Ми підберемо обґрунтований і найоптимальніший комплект обладнання для міні-пекарні за абсолютно розумною ціною. Навчимо ваш персонал працювати в команді, випікати якісну та смачну хлібобулочну продукцію.

Станом на 2020 рік ми допомогли запустити більше 65 пекарень по всій Україні.

Пекарні різні за продуктивністю, з різним обладнанням, розміщені в різних приміщеннях, Це великий досвід який ми пройшли разом із замовниками. Звертайтесь до нас і ми допоможемо вам відкрити пекарню.

Василь Дичко. Підбір обладнанняОлег Подоляк. Інструктор. Навчання пекарів. Навчання тістомісів. Навчання формувальників

Телефонуйте:
097-585-99-05, 050-910-23-62
Пишіть:
e-mail: info@galpast.com
Графік праці:

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00,
Сб: з 9:00–17:00

  • Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар у перелік побажань, потрібно