• Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
097-585-99-05, 050-910-23-62, 063-113-07-97

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00
Сб: з 9:00 до 17:00

Міні-пекарня. Комплект обладнання ОПТИМАЛЬНИЙ, до 900кг або до 1300кг тіста в зміну

Завантажити опис комплекту обладнання для міні-пекарні Економ до 1 тони тіста в змінуМи зібрали дуже хороший комплект обладнання для міні пекарні продуктивністю до 1300 кг тіста в зміну (до 10 годин). Випікати можна все що завгодно (+ кондитерські вироби також). Працювати просто і легко - закатав вагонетку з продукцією в РОТАЦІЙНУ піч «ПРХ-М», двері закрив і все - вироби випікаються! Для зміни досить 3 людини (4-6, якщо буде більше булочок, ніж великих хлібів і якщо продуктивність перевищить 500кг за зміну).

Додатково пропонуємо ексклюзивну послугу: Навчання персоналу - налагодження технологічного процесу роботи міні-пекарні. Перевірені досвідом рецептури. Термін: 7 робочих змін. За цей час навчимо ваш персонал випікати якісну і смачну хлібобулочну продукцію, працювати в команді і мінімізувати помилки. Досвід роботи у нас понад 15 років. За додатковою інформацією телефонуйте!

Працюємо по всій Україні!

Комплект обладнання для міні-пекарні продуктивністю до 900кг або до 1300кг хлібобулочних виробів по тісту за зміну (до 10 годин випіку).

 

ОПТИМАЛЬНИЙ ВАРІАНТ

 

У комплект входить:

  1. Піч ротаційна на 1 вагонетку;
  2. Камера вийстіки на 2 вагонетки. Автоматична підтримка вологості та температури;
  3. Борошнопросіювач. Швидкий. Бункер на 70 кг борошна;
  4. Тістомісильна машина на відкатну діжу 140л.;
  5. Діжа відкатна, нерж, на 140л., до тістомісильної машини;
  6. Машина для формування батонів та подових хлібів;
  7. Вагонетки до печі із термоколесами;
  8. Вагонетки для зберігання та переміщення хлібобулочної продукції;
  9. Столи виробничі будь яких розмірів та модифікацій;
  10. Деко 600х400мм або 600х800мм із подвійної обвальцовкою країв (рівні та хвилясті перфоровані);
  11. Форми з литого алюмінію (посилені) для випікання хліба формового (різних розмірів);
  12. Форми з лози для ферментації тіста (круглі, овальні, різних розмірів);
  13. Ручний тістоділитель на булочки;
  14. Градусник для тіста;
  15. Пекарські рукавиці;
  16. Технологічний запуск хлібопекарні. Навчання персоналу для роботи на міні-пекарні. Налагодження технологічного процесу. Рецептури;
  17. Проектування хлібопекарень (будь якої продуктивності).

 

Даний комплект складений із обладнання перевіреного нашим досвідом!

Обладнали уже не одну хлібопекарню на основі цього обладнання.

Влаштовує усе:

  • ­­Широкий асортимент хлібобулочної і кондитерської продукції, який можна випікати;
  • Невеликий персонал, 3 людини на зміну;
  • Висока продуктивність до 1300кг тіста в зміну!;
  • Ціни – ціни вас приємно здивують!

Міні хлібопекарні купити в Україні

 

Нас часто просять, аби ми показали пекарню в роботі. Ми завжди намагались домовитись про екскурсію на одну із пекарень яку ми запускали, але це кожного разу потрібно просити та домовлятись, підприємці з кожним разом все менше і менше проявляють бажання когось впускати до себе на виробництво. Тому, для таких цілей ми зняли відео з пекарні Економ продуктивністю до 1300кг тіста в зміну, що дозволить краще ознайомитись з нашою пропозицією. У будь якому випадку, якщо для остаточного рішення вам потрібно побачити пекарню "на власні очі" - розкажіть нам про це, не гарантуємо, але будемо старатись домовитись про таку "екскурсію".

Далі пропонуємо ознайомитись із усім переліком обладнання почергово.

 


Піч для міні пекарні Ротаційна ПРХ-М Україна

1. Сучасна та надійна РОТАЦІЙНА піч ПРХ-М українського виробництва!

Забезпечує продуктивність пекарні до 900кг або до 1300кг тіста в зміну (до 10 год. випіку). Випічка широкого асортименту хлібобулочної та кондитерської продукції.

Вартість печі до 900кг тіста в зміну: 232050 грн. ПРХ-90-ЕМ електрична / 249798 грн. ПРХ-90ГМ газова

Вартість печі до 1300кг тіста в зміну: 264360грн. ПРХ-135-ЕМ електрична / 283266 грн. ПРХ-135-ГМ газова

Ротаційні печі «ПРХ-М» мають збірно-розбірну конструкцію з верхнім приводом обержання вагонетки. Печі поставляються в розібраному вигляді окремими секціями, які можна заносити в виробничі приміщення через стандартні дверні пройоми, або у зібраному вигляді. Парогенератор являє собою потужну систему парозволоження касетного типу та забезпечує миттєве випаровування необхідної кількості води для максимального підйому випічки і досягнення необхідної глянсової, рум’яної та тонкої скоринки. Програмне та ручне управління. Ротаційні печі ПРХ-М є печами європейського класу.

Переваги ротаційної печі «ПРХ-М»
– Європейські принципи проектування, справедлива українська ціна!
– Висока продуктивність і компактність;
– Безперервність виробництва, помірне споживання енергії;
– Гнучке регулювання режимів випікання (можливість завдання в програмі будь-яких режимів випікання, які підтримуються автоматично за заданою програмою);
– Стабільність підтримки технологічних режимів;
– Інтерфейс для читання / запису даних;
– Потужний генератор пари;
– Фронтальне розташування зони обслуговування дозволяє встановлювати печі в ряд, економлячи виробничі площі;
– Велике оглядове вікно в дверях для контролю процесу випічки;
– Можливість легкого доступу до всіх вузлів і агрегатів для огляду і максимально швидкого техобслуговування.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПІЧ «ПРХ-М» НА ЦІЙ СТОРІНЦІ

 

 

 

 Камера розстійна на 2 візки

2. Камера вистійки КВ-2-600/800 (Україна)

Вартість: 54 тис. грн.

Камера обладнана двома повітряними трубчастими нагрівачами і одним парогенератором, розташованими між вагонетками. Задані пекарем температура і вологість підтримуються автоматично. Корпус і двері камери являють собою каркас, обшитий прозорим стільниковим полікарбонатом.

Температура в камері не перевищує 40 градусів, а полікарбонат може працювати при 70 градусів. При цьому, він не схильний до корозії, прекрасний теплоізолятор, на ньому не утворюється конденсат. Завдяки підсвічуванню всередині камери, через прозорий пластик можна контролювати «підйом» тіста.

Обмежень по жорсткості води немає, але чим жорсткіше вода, тим частіше, але не рідше 1 разу на тиждень, треба очищати парогенератор від накипу.

Камера вистйіки ШР-2-600/800 розрахована на 2 вагонетки.

Температура в камері – не більше 40оС.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО КАМЕРУ ВИСТІЙКИ КВ-2-600/800 НА ЦІЙ СТОРІНЦІ



Просіювач борошна  

3. Просіювач борошна ПБ-1000 (Україна)

Вартість: 30 тис. 366грн.

Просіювання борошна ПБ-1000 на хлібопекарному виробництві виконує дуже цінну функцію - забезпечує аерацію борошна та насичує борошно киснем, а тому вироби випікаються більш якіснішими та пишнішими, що звичайно позитивно оцінять споживачі і що вплине на стабільний ріст продаж. 

Якщо в борошні виявилися дрібні металеві включення і вони пройшли через сито, їх затримає магнітний вловлювач. Просіювач борошна ПБ-1000 дуже простий в експлуатації, практично не потребує обслуговування, надійний. Просіювач борошна ПБ-1000 озволить не втрачати цінний час на виробництві на процес просіювання борошна. 

Швидкість просіювання: до 1000кг/год. (Швидкий! Швидко просіяв борошно і працюєш далі не очікуючи даремно!).

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПРОСІЮВАЧ БОРОШНА ПБ-1000 НА ЦІЙ СТОРІНЦІ

 

 

4. Тістомісильна машина (Україна)

Спіральна тістомісильна машина з підкатною нержавіючою діжею місткістю 140 л.

Вартість Б/У (Після кап. ремонту): 33 тис. грн. – спіральний місильний орган і захист редуктора із вуглекислої сталі;

Вартість НОВИЙ: 54 тис. 900 грн. – спіральний місильний орган, захист редуктора та захисна кришка із нержавіючої сталі.

     Тістомісильна машина Б/У Відновлена, на підкатну діжу 140л. Україна     Тістомісильна машина НОВА на підкатну діжу 140л. Україна

Дані тістомісильні машини вітчизняного виробництва вже давно зарекомендували себе як надійні та довговічні тістомісильні машини. Мають спіральний місильний орган, який дозволяє якісно змішувати інгредієнти та отримувати однорідне тісто. Підйом траверси з місильним органом проводиться автоматично. Наявність таймера суттєво спрощує роботу персоналу. У комплекті до тістомісильної машини додатково можуть йти діжі з нержавіючої сталі.
  

До уваги: у нашій пропозиції пропонується 2-х швидкісна тістомісильна машина. Кращий заміс тіста. Легший контроль по роботі з тістомісильною машиною.
Якщо стан Б/У - Проводиться капітальний ремонт. Гарантія 6 міс. Післягарантійе обслуговування.
Якщо стан НОВИЙ - Гарантія 12 міс. Післягарантійе обслуговування.

5. Діжа підкатна на 140 л. із нержавіючої сталі

Для повного завантаження пекарні потрібно 3-4 діжі (залежить від асортименту і кількості продукції). Діжі потрібні для того аби випікати «здорову» хлібобулочну продукцію без усіляких добавок.

Вартість: 5,5 тис. грн.

.

.

 

.

6. Машина для закатування тістових заготовок (для формування батонів та подових хлібів).

ПРОФЕСІЙНА МАШИНА ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ТІСТОВИХ ЗАГОТОВОК

Стан: Б/У. Після капітального ремонту.

Тістозакаточна машини здійснює закатку заготовок з попередньо заокругленого тіста.

Тістозакаточна машина працює з тістом делікатно на подобі ручної роботи. Оснащена 2 або 4 валками з нержавіючої сталі: вони розгортають тісто, за допомогою накладної подушки, що надає потрібну довжину і товщину заготовки з тіста.

Вартість: 38 тис. 400 тис. грн.

Принцип роботи:

Тістова заготовка округленої форми надходить в приймальний бункер, оснащений захисним блокуючим пристроєм і пристроєм центрування тістових заготовок, потім розкатується в млинець заданої товщини двома парами розкатних валків. Потрапляючи на рухому транспортерну стрічку конвеєра, попередньо розкатана тістова заготовка загортається в рулон, і, проходячи під закаточною плитою, формується в заготовку циліндричної форми заданої довжини та діаметру. Процес відбувається без розривів, надлишкової напруги і стресу для тіста..

.

Вагонетка для печі

7. Вагонетка із термоколесами (Україна)

Для повного завантаження виробництва потрібно три візка (одна в пічці, одна в камері ферментації, одна в роботі). Якщо буде досить широкий асортимент продукції чи для опосередкованої роботи – можна додатково закупити ще один/два візки.

660х720х1850мм

Вартість:

1 шт.: 4644 грн.

 

 

 

.

.

.

Деко для випікання

8. Деко для випікання (Україна)

Розмір, мм: 600х800. Борт, мм: 20 (подвійна обвальцовка!). Товщина, мм: 0,8. Чорна харчова сталь. Приміром На один візок (13-ти рівневий) потрібно 13 протвинів.

Вартість: 600х800: рівна перфорована поверхня: 299грн 378грн.

Вартість: 600х400: хвиляста поверхня, перфоровані, 5 хвиль довжиною 600мм: 255грн 456грн.

 

 

 

 Форми алюмінієві для випікання хліба формового

9. Форми для випікання хліба формового (Україна)

(Литий алюміній)

 

Найменування форми

Розміри (зовнішні), мм

L

L1

B

В 1 

H

 

 

Форма Л7

до 700 грам

 

215

221

190

191

107

110

80

83

112

115

Форма Л11

до 500 грам 

135

146

110

123

90

101

60

78

100

100

L – довжина верхня; L1 – нижня; B – ширина верхня; B1 – нижня; H – висота.

Для повного завантаження 1 візка потрібно 21 блок (1 блок = 5 форм Л7/Л11).

Вартість:

Блок з 5 форм Л7: 401 грн. 480грн.

Під замовлення виготовляємо форми алюмінієві інших розмірів та форм. За тедальнішою інформацією - телефонуйте.

 

 

 

 

Форми з лози для тіста

10. Форми з лози для ферментації тіста

(Польська лоза. Пробували з нашої робити – на жаль не підходить.)

Форми з грубої польської лози призначені для кінцевого вистоювання тіста. Лоза - природній матеріал, а тому дозволяє тісту «дихати» під час підйому та залишає красивий спіральний малюнок на скоринці готового хліба. При бережному використанні служитиме вам довгі роки.

Спосіб застосування надзвичайно простий: посипати внутрішню поверхню корзинки борошном і покласти туди тісто для подальшого вистоювання. Після закінчення часу вистоювання акуратно перевернути форму, перекласти заготовку на деко (протвинь) з подальшим випіканням в печі.

Очищення корзинок з лози для вистоювання хліба просте. Досить постукати по кошику для того, щоб обсипалися залишки борошна. При необхідності можна промити під струменем води і дати висохнути природним шляхом, або помістити в ще теплу піч.

 

Вартість:

  Кругла форма. Маса тістової заготовки до 0,8кг. ДіамхГлиб, см: 17-19 х7,5. Ціна за 1 шт.: 94грн;   

  Овальна форма Маса тістової заготовки до 0,8кг. ДхШХГ, см: 32х12х7. Ціна за 1 шт.: 99грн;        

 

 

Стіл виробничий, для роботи з тістом

 

11. Стіл виробничий, для роботи з тістом

Стільниця виготовлена із спеціальної товстої вологостійкої фанери.
Міцний каркас із нержавіючої сталі
Одна полиця
Висота стола: 850мм

Столи виготовляються із високоякісної сталі AISI 201.
Під замовлення столи виготовляються довжиною від 800 до 2000мм; шириною 600, 700 і 800мм.

Сталь марки AISI 201 оптимально легована хромом, нікелем, марганцем, міддю і азотом. Її хімічний склад забезпечує аустенітну структуру, високу міцність і прекрасну стійкість до деформування. Нержавіюча сталь марки AISI 201 має високу корозійну стійкість і не поступається за цим показником таким популярним маркам як AISI 321, AISI 304 і ін. при експлуатації в органічних, кислотних та інших помірно агресивних середовищах. При цьому нержавіюча сталь AISI 201 відчутно дешевша за аналогічні пропозиції, завдяки чому вироби із даної марки сталі є дуже популярними в підприємствах харчової промисловості.

Вартість стола 700х1200: 3 тис. 104 грн.

Під замовлення виготовляємо столи виробничі інших розмірів та модифікацій (з шухлядами, з тумбами, з полицями тощо). За тедальнішою інформацією - телефонуйте.

.

.

.

 Ручний тістоділитель

12. Ручний ділитель тіста

Незамінний на пекарні, простий в експлуатації та доступний по ціні. Здійснює поділ на заготовки однакової маси попередньо зважених порцій тіста з пшеничного борошна при виробництві хлібобулочних виробів.

Продуктивність: 32шт за 1 поділ;

Маса тістових заготовок: 0.05 – 0,12 кг;

Габарити: 500х600х700

Маса: 77кг.

Вартість: 29 тис. грн.

.

.

.

Градусник для тіста

13. Градусник для тіста

Контроль за температурою тіста у хлібопекарній справі є вкрай необхідним для забезпечення контрольованого тісто ведення.

Вартість: 180 грн.

.

.

.

.

.

.

.

.

Рукавиці пекарські

14. Рукавиці пекарські

Довгі до ліктя зі вставкою із замші із внутрішнього боку

Вартість: 135 грн.

 

 

 

Технолог по хлібу на пекарню

Навчання персоналу для роботи на пекарні - наша ексклюзивна послуга!

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЗАПУСК ХЛІБОПЕКАРНІ

.

Навчаємо хлібопекарському мистецтву:

«Хліб та здоба»
За час навчання, що становить 7 робочих днів, навчаємо випікати до 40 рецептур хлібобулочних виробів які користуються стабільним попитом. Особливо актуально для нових хлібопекарень котрим важливо одразу запустити достатній асортимент продукції, що дозволить швидко вийти на ринок та завоювати його. Також актуально для діючих хлібопекарень котрі прагнуть по-новому переглянути діючі рецептури і запустини нові.

«Командна робота»
Налагоджуємо командну роботу на досягнення поставлених цілей. Актуально як для нових (введення в курс та відлагодження командної роботи) так і для діючих (пошук і виправлення прогавин) хлібопекарень.

.

.

Допомагаємо вирішувати проблеми з якими зустрічаються нові і діючі хлібопекарні:

Проблема №1. «Асортимент»
Сьогодні завойовувати ринок потрібно асортиментом і якісною продукцією! Особливо актуально для нових хлібопекарень коли на початках асортимент продукції не є великим, а впровадження і відлагодження нових рецептур займає надто багато часу. Також актуально для діючих хлібопекарень де асортимент невеликий і власними силами ніяк не вдається його збільшити.

Проблема №2. «Брак продукції»
Через несвідомі помилки персоналу, хлібопекарня весь час стикається із браком продукції. Частково брак списується у вигляді штрафу з зарплатні працівника (що негативно позначається на швидкоплинності кадрів і ще більше погіршує проблему). Частково брак списується за рахунок власників. Частково іншими шляхами. І якщо підрахувати, скільки такого браку продукції назбирується за рік, то над вирішенням цієї проблеми однозначно варто задуматися!

Проблема №3. «Страх нового»
Ця проблема особливо актуальна для нових хлібопекарень коли працівникам довго не вдається досягти хорошої якості продукції. А все тому що обладнання нове для працівників і без допомоги досвідченого технолога колектив досить довго освоює особливості роботи з новим обладнанням.

.

Михайло Дичко – технолог хлібопекарського виробництва
15 років досвіду на хлібопекарних підприємствах.

.

.

Тривалість навчання: 7 робочих змін.

Нами доведено, що цього часу цілком достатньо аби побудувати злагоджену командну роботу на хлібопекарні, аби передати та засвоїти необхідні знання та навики "хлібопекарства", аби полюбити та вміти випікати завжди смачну та якісну хлібобулочну продукцію.

.

.

Часте запитання: «Це ми маємо кудись до вас приїхати?» 
Відповідь 1: Ми приїжджаємо до вас і на вашому обладнанні навчаємо ваших працівників усього що ми вміємо. 
Відповідь 2: Ваш працівник/працівники, можуть приїхати до нас і на нашому обладнанні, з нашим колективом, навчитись усього що ми вміємо.

Часте запитання: «Дорога і проживання входить у цю вартість?» 
Відповідь: Дорога оплачується Замовником. Проживання забезпечується замовником, це може бути готель/міні готель/хостел чи інші можливі варіанти.

Часте запитання: «Які рецептури входять у вартість?» 
Відповідь: До 22 видів булочок, до 12 видів формового хліба, до 4 видів подового хліба, 4 багета.

.

Вартість визначається в індивідуальному порядку та залежить від поставлених задач.

.

Асортимент:

 

БУЛОЧКИ:

Бутербродна овальна, 90г.

Ватрушка, 80г.

Плюшка, 90г.

Чайна, 65г.

Шишка, 90г.

Для гамбургера, 95г.

З висівками, 95г.

З вишнею, 90г.

З капустою, 80г.

З кремом, 85г.

З маком, 75г.

З повидлом, 80г.

З сезамом, 95г.

З часником, 200г.

З яблуками, 80г.

Зі сливами, 90г.

Рогалик сирний, 90г.

Рогалик з повидлом, 350г.

Рулет з маком, 350г.

Хала/Калач/Плетенка Львівська, 380г.

Хлібець какао/шоколад, 500г.

Та інші

ХЛІБ ФОРМОВИЙ:

Хліб Сайка, 500г.

Хліб цибулевий, 500г.

Хліб гарбузовий, 600г.

Хліб висівковий, 520г.

Бездріжджовий, 500г.

Карпатський, 690г.

Тостовий, 600г.

Бородінський, 460г.

З чорносливом, 460г.

З горіхом, 460г.

З гречки, 410г.

Формовий хліб, 520г.

Та інші

ПОДОВІ ХЛІБА:

З сезамом (овальної форми, три надрізи зверху і посипано сезамом), 690г.

Карпатський, 690г.

З висівки, 600г.

Кукурудзяний, 250г.

Цибулевий, 710г.

 

БАГЕТИ:

Багета класична, 250г.

Багета Люкс, 300г.

Багета з цибудею, 250г.

Багета з сиром, 250г.

Та інші

 

Сировина: Борошно вищий ґатунок, перший і жито. Цукор, сіль, маргарин, олія, дріжджі пресовані. Курячі яйця. Сезам, мак. Коріандр для бородінського хліба. Солод. Повидло. Сир. Та інші інградієнти згідно обраних рецептур.

 

 

 

Група компаній ГАЛПАСТ-МАШ об'єднує українських виробників якісного та сучасного обладнання для міні пекарень. Ми підберемо обґрунтований і найоптимальніший комплект обладнання для міні-пекарні за абсолютно розумною ціною. Навчимо ваш персонал працювати в команді, випікати якісну та смачну хлібобулочну продукцію. Звертайтесь.

Василь Дичко. Підбір обладнанняМихайло Дичко. Технолог

Телефонуйте:
050-910-23-62, 097-585-99-05, 063-113-07-97
Пишіть:
info@galpast-mash.com.ua
Графік праці:

Пн–Сб: з 9:00 до 20:00,
Сб: з 9:00–17:00

Заходьте:
вул. В. Великого 51, м. Львів
вул. Котлова 129, м. Харків
вул, К. Малевича 66, м. Київ
вул. Стартова 3 б, м. Запоріжжя

Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар у перелік побажань, потрібно