• Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
097-585-99-05, 050-910-23-62, 063-113-07-97

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00
Сб: з 9:00 до 17:00

Міні-пекарня. Хліб, здоба і не тільки. Комплект обладнання ОПТИМАЛЬНИЙ, до 900кг або до 1300кг тіста в зміну

Завантажити опис комплекту обладнання для міні-пекарні Економ до 1 тони тіста в змінуМи зібрали дуже хороший комплект обладнання для міні пекарні продуктивністю до 1300 кг тіста в зміну (до 10 годин). Випікати можна все що завгодно (+ кондитерські вироби також). Працювати просто і легко - закатав вагонетку з продукцією в РОТАЦІЙНУ піч «ПРХ-М», двері закрив і все - вироби випікаються! Для зміни досить 3 людини (4-6, якщо буде більше булочок, ніж великих хлібів і якщо продуктивність перевищить 500кг за зміну).

Додатково пропонуємо ексклюзивну послугу: Навчання персоналу - налагодження технологічного процесу роботи міні-пекарні. Перевірені досвідом рецептури. Термін: 7 робочих змін. За цей час навчимо ваш персонал випікати якісну і смачну хлібобулочну продукцію, працювати в команді і мінімізувати помилки. Досвід роботи у нас понад 15 років. За додатковою інформацією телефонуйте!

Працюємо по всій Україні!

Комплект обладнання для міні-пекарні продуктивністю до 900кг або до 1300кг хлібобулочних виробів по тісту за зміну (до 10 годин випіку).

 

ОПТИМАЛЬНИЙ ВАРІАНТ

 

У комплект входить:

  1. Піч хлібопекарна на 1 вагонетку;
  2. Камера ферментаційна (розстойка) на 2 вагонетки. Автоматична підтримка вологості та температури;
  3. Борошнопросіювач. Швидкий. Бункер на 70 кг борошна;
  4. Тістомісильна машина на 140л.;
  5. Діжа, нерж, на 140л., до тістомісильної машини;
  6. Машина для формування батонів та подових хлібів;
  7. Вагонетки до печі із термоколесами;
  8. Вагонетки для зберігання та переміщення хлібобулочної продукції;
  9. Столи виробничі будь яких розмірів та модифікацій;
  10. Деко 600х700 із подвійної обвальцовкою країв (рівні, перфоровані, хвилясті);
  11. Форми з литого алюмінію (посилені) для випікання хліба формового (різних розмірів);
  12. Форми з лози для ферментації тіста (круглі, овальні, різних розмірів);
  13. Ручний тістоділитель на булочки;
  14. Градусник для тіста;
  15. Пекарські рукавиці;
  16. Навчання персоналу для роботи на міні-пекарні. Налагодження технологічного процесу. Рецептури.;
  17. Проектування хлібопекарень (будь якої продуктивності).

 

Даний комплект складений із обладнання перевіреного нашим досвідом!

Обладнали уже не одну хлібопекарню на основі цього обладнання.

Влаштовує усе:

  • ­­Широкий асортимент хлібобулочної і кондитерської продукції, який можна випікати;
  • Не великий персонал, 2-3 людини на зміну;
  • Висока продуктивність до 1 тони тіста в зміну!;
  • Ціни – ціни вас приємно здивують!

Міні хлібопекарні купити в Україні

 

Нас часто просять, аби ми показали пекарню в роботі. Ми завжди намагались домовитись про екскурсію на одну із пекарень яку ми запускали, але це кожного разу потрібно домовлятись і підприємці з кожним разом все менше і менше проявляють бажання когось впускати до себе на виробництво. Тому, для таких цілей ми зняли відео з пекарні Економ продуктивністю до 1300кг тіста в зміну, що дозволить краще ознайомитись знашою пропозицією.

Далі пропонуємо ознайомитись із усім переліком обладнання почергово.

 


Піч для міні пекарні Ротаційна ПРХ-М Україна

1. Сучасна та надійна РОТАЦІЙНА піч ПРХ-М українського виробництва!

Забезпечує продуктивність пекарні до 900кг або до 1300кг тіста в зміну (до 10 год. випіку).

Вартість печі до 900кг тіста в зміну: 187542 грн. електрична / 201894 грн. газова

Вартість печі до 1300кг тіста в зміну: 213660 грн. електрична / 228936 грн. газова

Ротаційні печі «ПРХ-М» мають збірно-розбірну конструкцію з верхнім приводом обержання вагонетки. Печі поставляються в розібраному вигляді (окремими секціями, які можна заносити в виробничі приміщення через стандартні дверні отвори). Збирання печі проводиться кваліфікованими наладчиками на місці з підключенням до існуючих систем водо/електро/витяжних систем. Корпус печі виконаний з надміцної нержавіючої сталі, є печами європейського класу.

Випічка широкого асортименту хлібобулочних та кондитерських виробів високої якості (рівномірне випікання, високий підйом, глянцева та рум’яна скоринка) забезпечується:
- Ефективна система циркуляції гарячого повітря відцентровим вентилятором створює в пекарної камері однорідний повітряний потік оптимальної швидкості (1,7- 2,5 м / с), що надходить в камеру розподіленим по всьому внутрішньому об'єму. Оригінальна конструкція повітропроводів зі спеціальними каналами з рядом отворів, оснащених регульованими заслонками забезпечує великий обсяг і помірну швидкість повітряного потоку. Рівномірне подання потоків гарячого повітря, в поєднанні з обертанням вагонетки на низькій швидкості забезпечує рівномірне і ефективне випікання хлібобулочних і кондитерських виробів.
- Парогенератор являє собою потужну систему пароувлажнения касетного типу з каскадним каналом подачі води, розміщеної безпосередньо в потоці гарячого повітря і забезпечує миттєве випаровування (до 8 літрів води перетворюється на пару протягом лічених секунд!) необхідної кількості води для максимального підйому випічки і досягнення необхідної глянсової, рум’яної та тонкої скоринки без тріщин на їх поверхні. Ефективність парозволоження зберігається і при низькому тиску вхідної води із системи водопостачання.

Випічка в печі «ПРХ-М» здійснюється на вагонетці, що обертається навколо своєї осі.
Усередині хлібопекарської камери вгорі розташований кронштейн для плавного підйому і фіксації вагонетки з тістовими заготовками. При відкриванні дверей печі спрацьовує система важеля підйому вагонетки. Кронштейн автоматично опускається, вагонетка закатується в камеру вручну і заходить на гак кронштейна. При закриванні дверей печі вагонетка плавно піднімається на кронштейні. Кронштейн складається з кулачкового механізму, за яким обертаються дві пари підшипників, розташовані на півосях під кутом 180 °. Обертання вагонетки на кронштейні під час випічки здійснюється підшипниковим механізмом, який приводиться в рух електродвигуном через клинопасову передачу. Висока здатність навантаження верхнього приводу дозволяє випікати продукцію в режимі інтенсивної експлуатації. Верхній привід обертання, низький поріг пекарної камери з пандусом дозволяють уникнути струсу тістових заготовок при закатуванні вагонетки в пекарну камеру та виключають її зміщення під час випічки.

Система управління піччю «ПРХ-М» побудована на базі стабільного мікропроцесорного контролера і забезпечує мінімальне технічне обслуговування, високу надійність в експлуатації, максимальний набір функцій управління.

Управління технологічним процесом здійснюється за допомогою сенсорних елементів управління і введення інформації, розташованих на екрані панелі управління. Основні функції, що задаються за допомогою панелі керування: - введення, редагування, збереження і відтворення в автоматичному режимі до 250 програм випічки з можливістю задання технологічних параметрів в кожному кроці; - Коригування програм під час випічки; - Автоматичне парозволоження в циклі випічки і режим випічки без парозволоження; - Завдання та індикація прямого і зворотного відліку часу випічки; - Відображення графічної і текстової інформації про режими роботи, аварійні ситуації та пророблених маніпуляціях на дисплеї.

Система безпеки хлібопекарської печі «ПРХ-М»
– Захист від перегріву за рахунок установки термостата в самій гарячій частині теплообмінника;
– Ручка безпеки передбачена з внутрішньої сторони дверей печі, для випадків, коли обслуговуючий персонал виявляється замкнутий всередині;
– Захисний екран і кишеня без утеплювача з внутрішньої сторони дверей для вільної циркуляції повітря, що перешкоджає перегріву дверей;
– При відкритті дверей під час випічки автоматично включається витяжка, як наслідок гаряча пара не обпалює пекаря;
– При відкритті дверей спрацьовує кінцевий вимикач, який зупиняє привід обертання вагонетки.

Переваги ротаційної печі «ПРХ-М»
– Європейські принципи проектування, справедлива українська ціна!
– Висока продуктивність і компактність;
– Безперервність виробництва, помірне споживання енергії;
– Гнучке регулювання режимів випікання (можливість завдання в програмі будь-яких режимів випікання, які підтримуються автоматично за заданою програмою);
– Стабільність підтримки технологічних режимів;
– Інтерфейс для читання / запису даних;
– Потужний генератор пари;
– Фронтальне розташування зони обслуговування дозволяє встановлювати печі в ряд, економлячи виробничі площі;
– Велике оглядове вікно в дверях для контролю процесу випічки;
– Можливість легкого доступу до всіх вузлів і агрегатів для огляду і максимально швидкого техобслуговування.

Економічність ротаційних печей «ПРХ-М»
Основний критерій економічності ротаційної печі «ПРХ-М» - час відновлення температурного режиму між циклами випічки.
Фактори, які впливають на швидке відновлення температурного режиму:
– Компактний трубчатий теплообмінник із жаростійкої нержавіючої сталі із зонним нагрівом для найбільшої температурної ефективності, що забезпечує високий коефіцієнт корисної дії самої печі;
– Теплоізоляція із подвійного шару мінеральної вати, додатково пресованої в пластини, що забезпечує високоефективну теплоізоляцію;
– ТЕНи (в електричній печі) розділені на групи, що дозволяють під час випікання підтримувати температуру, використовуючи тільки 50% від установленої потужності;
– герметична ущільнювальна гума по периметру дверей;
– конструкція системи парозволоження із збереженням тепла допомагає печі швидко відновлювати робочий режим між циклами випічки;
Можливість збереження тепла в ротаційних печах «ПРХ-М» являється одним із основних факторів, який впливає на економію енергії і виробничого часу.

 

 

 

 Камера розстійна на 2 візки

2. Камера ферментаційна (Україна)

Вартість: 45 тис. грн.

Камера обладнана двома повітряними трубчастими нагрівачами, розташованими під візками, і одним парогенератором, розташованим між візками. Вода в парогенератор надходить від водопровідної мережі або накопичувальної ємності через електромагнітний клапан. Рівень води автоматично підтримується датчиком рівня. Задані пекарем температура і вологість підтримуються автоматично. Корпус і двері камери являють собою каркас, обшитий прозорим стільниковим пластиком - полікарбонатом.

Температура в камері не перевищує 40 градусів, а пластик може працювати при 70 градусів. При цьому, він не схильний до корозії, прекрасний теплоізолятор, на ньому не утворюється конденсат. Завдяки підсвічуванню всередині камери, через прозорі двері і стіни можна контролювати «підйом» тіста.

Тривалість процесу можна задати таймером.

Обмежень по жорсткості води немає, але чим жорсткіше вода, тим частіше, але не рідше 1 разу на тиждень, треба очищати парогенератор від накипу.

 

Кількість візків – 2шт.

Температура в камері – не більше 40оС (допуск пластику 70 – чого ніколи не буде.).



Установлена потужність – не більше 4 кВт;

Середня потужність споживання – не більше 1 кВт;

Габарити: 2000х1200х1650 (2000х1200х600 у зібраному стані);

Маса, не більше – 200кг.

 

Сертифікат відповідності.

Гарантія – 1 рік експлуатації.

Сервісне обслуговування – протягом усього терміну експлуатації.

Просіювач борошна  

3. Просіювач борошна (Україна)

Вартість: 24 тис. 500 грн. Б/У (Або нова 45тис.грн. - принципової різниці немає!)

Просіювач борошна призначений для аерації, просіювання і подачі борошна в тістомісильну машину.

Бункер просіювача розрахований на разове завантаження до 75 кг борошна.

Сито виготовлено із нержавіючої сітки з вічком 0,63мм. Площа сита 0,25м2. Габарити: 600х900х1200мм. Швидкість просіювання: до 800кг/год. (Швидкий! Швидко просіяв борошно і працюєш далі не очікуючи даремно!).

Маса 160кг.

 

Надійний! Від приводу просіювача працюють одночасно три механізми:

- Ворошитель не дає борошну «зависати» в бункері;

- Ексцентрик забезпечує зворотно-поступальний коливання сита;

- Шнек піднімає просіяне борошно по вертикальній трубі до місця розвантаження.

 

   Якщо в борошні виявилися дрібні металеві включення і вони пройшли через сито, їх затримає магнітний вловлювач на розвантажувальній трубі.

   Для очищення сита необхідно відкрити одну з дверцят, висунути ситовий ящик і витрусити залишки борошна.

   Для зручності переміщення просіювача передбачено колесо, висувається за допомогою важеля.

   Просіювач дуже простий в експлуатації, практично не потребує обслуговування, надійний.

 

Дозволить не втрачати цінний час на виробництві на процес просіювання борошна.

Просіювання борошна на хлібопекарному виробництві – дуже цінна функція, що покращує властивості борошна, придає йому кисню, а тому вироби із такого борошна випікаються більш якіснішими, що звичайно оцінять споживачі і що вплине на стабільний ріст продаж.

 

Сертифікат відповідності.

Гарантія – 1 рік експлуатації .

Сервісне обслуговування – протягом усього терміну експлуатації.

 

 

 

4. Тістомісильна машина (Україна)

Спіральна тістомісильна машина з підкатною нержавіючою діжею місткістю 140 л.

Вартість Б/У (Після кап. ремонту): 32 тис. грн. – спіральний місильний орган і захист редуктора із вуглекислої сталі;

Вартість НОВИЙ: 54 тис. 900 грн. – спіральний місильний орган, захист редуктора та захисна кришка із нержавіючої сталі.

     Тістомісильна машина Б/У Відновлена, на підкатну діжу 140л. Україна     Тістомісильна машина НОВА на підкатну діжу 140л. Україна

Дані тістомісильні машини вітчизняного виробництва вже давно зарекомендували себе як надійні та довговічні тістомісильні машини. Мають спіральний місильний орган, який дозволяє якісно змішувати інгредієнти та отримувати однорідне тісто. Підйом траверси з місильним органом проводиться автоматично. У комплекті до тістомісильної машини додатково можуть йти діжі з нержавіючої сталі.

Місткість діжі, л.: 140
Вологість тіста, що замішується, %: 33-54
Макс. порція тіста, що замішується, кг.: 80
Мін. порція тіста, що замішується, кг.: 20
Кількість швидкостей робочого органу 1/2
Встановлю. потужність приводу, кВт:
- Місильного органу: 1,5
- Повороту траверси: 0,37
Габарити, мм.: 1245 × 850 × 1100
Маса, кг.: 400
  

До уваги: у нашій пропозиції пропонується 2-х швидкісна тістомісильна машина.
Стан: Б/У. Проводиться капітальний ремонт. Гарантія 6 міс. Післягарантійе обслуговування.
Стан: НОВИЙ. Гарантія 12 міс. Післягарантійе обслуговування.

Якщо Б/У: Проводимо капітальний ремонт та відновлення тістомісильної машини, що передбачає заміну підшипників (використовуємо перевірені і дуже надійні підшипники), заміну зношених деталей на нові, заміну електричної частини на нову, повна заточка деталей, відновлення зовнішнього вигляду струйним методом "кремнієм".

Якщо НОВА: Нова то є нова. Усі деталі нові: нульова заточка. Більше тут нічого не додаш.

Час за який тістомісильна машина може бути готова до відвантаження: 30 роб. днів.

Для повного завантаження пекарні "Економ" потрібно до 4 діж (залежить кількості ярусів та асортименту). Діжі потрібні для того аби випікати «здорову» хлібобулочну продукцію та звести до мінімуму використання добавок..

5. Діжа підкатна

Нерж.

Для повного завантаження пекарні потрібно 3-4 діжі (залежить від асортименту і кількості продукції). Діжі потрібні для того аби випікати «здорову» хлібобулочну продукцію без усіляких добавок.

Вартість: 5,5 тис. грн.

.

.

 

.

6. Машина для формування батонів та подових хлібів. Б/У (Після кап. ремонту)

ПРОФЕСІЙНА МАШИНА ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ТІСТОВИХ ЗАГОТОВОК

Тістозакаточна машини здійснює закатку заготовок з попередньо заокругленого тіста.

Тістозакаточна машина працює з тістом делікатно на подобі ручної роботи. Оснащена 2 або 4 скалками з нержавіючої сталі: вони розгортають тісто, за допомогою накладної подушки, що надає потрібну довжину і товщину заготівлі з тіста (як м'якому, так і твердому).

Вартість: 32,4 тис. грн. (вартість орієнтовна)

Принцип роботи:

Тістова заготовка округленої форми надходить в приймальний бункер, оснащений захисним блокуючим пристроєм і пристроєм центрування тістових заготовок, потім розкатується в млинець заданої товщини двома парами розкатних валків. Потрапляючи на рухому транспортерну стрічку конвеєра, попередньо розкатана тістова заготовка загортається в рулон, і, проходячи під закаточною плитою, формується в заготовку циліндричної форми заданої довжини та діаметру. Процес відбувається без розривів, надлишкової напруги і стресу для тіста.

Стан: б/у. Гарантія 6 міс. Післягарантійне обслуговування.
Заміна стрічки. Заміна підшипників. Заміна електрики і т.д. Повна заточка деталей. Машина буде готова протягом 14 робочих днів.

Технічні характеристики

Продуктивність, штук в годину

до 2500

Вага заготовок (г)

100-1200

Розміри обладнання (мм)

660x2210x1300

Потужність (кВт)

0.75

Вага обладнання (кг)

245

 

.

.

Вагонетка для печі

7. Вагонетка із термоколесами (Україна)

Для повного завантаження виробництва потрібно три візка (одна в пічці, одна в камері ферментації, одна в роботі). Якщо буде досить широкий асортимент продукції чи для опосередкованої роботи – можна додатково закупити ще один/два візки.

660х720х1850мм

Вартість:

1 шт.: 4644 грн.

 

 

 

.

.

.

Деко для випікання

8. Деко для випікання (Україна)

Розмір, мм: 600х800. Борт, мм: 20 (подвійна обвальцовка!). Товщина, мм: 0,8. Чорна харчова сталь. Приміром На один візок (13-ти рівневий) потрібно 13 протвинів.

Вартість: 600х700, рівна поверхня: 174грн 210грн.

Вартість: 600х700: рівна перфорована поверхня: 378грн.

Вартість: 600х700: хвиляста поверхня, перфоровані, 8 хвиль довжиною 600мм: 456грн.

 

 

 

 Форми алюмінієві для випікання хліба формового

9. Форми для випікання хліба формового (Україна)

(Литий алюміній)

 

Найменування форми

Розміри (зовнішні), мм

L

L1

B

В 1 

H

 

 

Форма Л7

до 700 грам

 

215

221

190

191

107

110

80

83

112

115

Форма Л11

до 500 грам 

135

146

110

123

90

101

60

78

100

100

L – довжина верхня; L1 – нижня; B – ширина верхня; B1 – нижня; H – висота.

Для повного завантаження 1 візка потрібно 21 касету (1 касета = 5 форм Л7).

 

Вартість:

Блок з 5 форм Л7: 351 грн. 390грн.

Під замовлення виготовляємо форми алюмінієві інших розмірів та форм. За тедальнішою інформацією - телефонуйте.

 

 

 

 

Форми з лози для тіста

10. Форми з лози для ферментації тіста

(Польська лоза. Пробували з нашої робити – на жаль не підходить.)

Форми з грубої польської лози призначені для кінцевого вистоювання тіста. Лоза - природній матеріал, а тому дозволяє тісту «дихати» під час підйому та залишає красивий спіральний малюнок на скоринці готового хліба. При бережному використанні служитиме вам довгі роки.

Спосіб застосування надзвичайно простий: посипати внутрішню поверхню корзинки борошном і покласти туди тісто для подальшого вистоювання. Після закінчення часу вистоювання акуратно перевернути форму, перекласти заготовку на деко (протвинь) з подальшим випіканням в печі.

Очищення корзинок з лози для вистоювання хліба просте. Досить постукати по кошику для того, щоб обсипалися залишки борошна. При необхідності можна промити під струменем води і дати висохнути природним шляхом, або помістити в ще теплу піч.

 

Вартість:

  Кругла форма. Маса тістової заготовки до 0,8кг. ДіамхГлиб, см: 17-19 х7,5. Ціна за 1 шт.: 87грн 96грн;   

  Овальна форма Маса тістової заготовки до 0,8кг. ДхШХГ, см: 32х12х7. Ціна за 1 шт.: 87грн 96грн;        

 

 

Стіл виробничий, для роботи з тістом

 

11. Стіл виробничий, для роботи з тістом

Стільниця виготовлена із спеціальної товстої вологостійкої фанери.
Міцний каркас із нержавіючої сталі
Одна полиця
Висота стола: 850мм

Столи виготовляються із високоякісної сталі AISI 201.
Під замовлення столи виготовляються довжиною від 800 до 2000мм; шириною 600, 700 і 800мм.

Сталь марки AISI 201 оптимально легована хромом, нікелем, марганцем, міддю і азотом. Її хімічний склад забезпечує аустенітну структуру, високу міцність і прекрасну стійкість до деформування. Нержавіюча сталь марки AISI 201 має високу корозійну стійкість і не поступається за цим показником таким популярним маркам як AISI 321, AISI 304 і ін. при експлуатації в органічних, кислотних та інших помірно агресивних середовищах. При цьому нержавіюча сталь AISI 201 відчутно дешевша за аналогічні пропозиції, завдяки чому вироби із даної марки сталі є дуже популярними в підприємствах харчової промисловості.

Вартість стола 700х1200: 3 тис. 104 грн.

Під замовлення виготовляємо столи виробничі інших розмірів та модифікацій (з шухлядами, з тумбами, з полицями тощо). За тедальнішою інформацією - телефонуйте.

.

.

.

 Ручний тістоділитель

12. Ручний ділитель тіста

Незамінний на пекарні, простий в експлуатації та доступний по ціні. Здійснює поділ на заготовки однакової маси попередньо зважених порцій тіста з пшеничного борошна при виробництві хлібобулочних виробів.

Продуктивність: 32шт за 1 поділ;

Маса тістових заготовок: 0.05 – 0,12 кг;

Габарити: 500х600х700

Маса: 77кг.

Вартість: 18 тис. 900 грн.

.

.

.

Градусник для тіста

13. Градусник для тіста

Контроль за температурою тіста у хлібопекарній справі є вкрай необхідним для забезпечення контрольованого тісто ведення.

Вартість: 390 грн.

.

.

.

.

.

.

.

.

Рукавиці пекарські

14. Рукавиці пекарські

Довгі до ліктя зі вставкою із замші із внутрішнього боку

Вартість: 135 грн.

 

 

 

Технолог по хлібу на пекарню

Навчання персоналу для роботи на пекарні - наша ексклюзивна послуга!

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЗАПУСК ХЛІБОПЕКАРНІ

.

Навчаємо хлібопекарському мистецтву:

«Хліб та здоба»
За час навчання, що становить 7 робочих днів, навчаємо випікати до 40 рецептур хлібобулочних виробів які користуються стабільним попитом. Особливо актуально для нових хлібопекарень котрим важливо одразу запустити достатній асортимент продукції, що дозволить швидко вийти на ринок та завоювати його. Також актуально для діючих хлібопекарень котрі прагнуть по-новому переглянути діючі рецептури і запустини нові.

«Командна робота»
Налагоджуємо командну роботу на досягнення поставлених цілей. Актуально як для нових (введення в курс та відлагодження командної роботи) так і для діючих (пошук і виправлення прогавин) хлібопекарень.

.

.

Допомагаємо вирішувати проблеми з якими зустрічаються нові і діючі хлібопекарні:

Проблема №1. «Асортимент»
Сьогодні завойовувати ринок потрібно асортиментом і якісною продукцією! Особливо актуально для нових хлібопекарень коли на початках асортимент продукції не є великим, а впровадження і відлагодження нових рецептур займає надто багато часу. Також актуально для діючих хлібопекарень де асортимент невеликий і власними силами ніяк не вдається його збільшити.

Проблема №2. «Брак продукції»
Через несвідомі помилки персоналу, хлібопекарня весь час стикається із браком продукції. Частково брак списується у вигляді штрафу з зарплатні працівника (що негативно позначається на швидкоплинності кадрів і ще більше погіршує проблему). Частково брак списується за рахунок власників. Частково іншими шляхами. І якщо підрахувати, скільки такого браку продукції назбирується за рік, то над вирішенням цієї проблеми однозначно варто задуматися!

Проблема №3. «Страх нового»
Ця проблема особливо актуальна для нових хлібопекарень коли працівникам довго не вдається досягти хорошої якості продукції. А все тому що обладнання нове для працівників і без допомоги досвідченого технолога колектив досить довго освоює особливості роботи з новим обладнанням.

.

Михайло Дичко – технолог хлібопекарського виробництва
15 років досвіду на хлібопекарних підприємствах.

.

.

Тривалість навчання: 7 робочих змін.

Нами доведено, що цього часу цілком достатньо аби побудувати злагоджену командну роботу на хлібопекарні, аби передати та засвоїти необхідні знання та навики "хлібопекарства", аби полюбити та вміти випікати завжди смачну та якісну хлібобулочну продукцію.

.

.

Часте запитання: «Це ми маємо кудись до вас приїхати?»
Відповідь: Ми приїжджаємо до вас і на вашому обладнанні навчаємо ваших працівників випікати усі обрані із нашого списку вироби.

Часте запитання: «Дорога і проживання входить у цю вартість?»
Відповідь: Дорога оплачується Замовником. Проживання забезпечується замовником, це може бути готель/міні готель/хостел чи інші можливі варіанти.

Часте запитання: «Які рецептури входять у вартість?»
Відповідь: До 22 видів булочок, до 12 видів формового хліба, до 4 видів подового хліба, 1 багет.

.

Вартість визначається в індивідуальному порядку та залежить від поставлених задач.

.

Асортимент:

 

БУЛОЧКИ:

Бутербродна овальна, 90г.

Ватрушка, 80г.

Плюшка, 90г.

Чайна, 65г.

Шишка, 90г.

Для гамбургера, 95г.

З висівками, 95г.

З вишнею, 90г.

З капустою, 80г.

З кремом, 85г.

З маком, 75г.

З повидлом, 80г.

З сезамом, 95г.

З часником, 200г.

З яблуками, 80г.

Зі сливами, 90г.

Рогалик сирний, 90г.

Рогалик з повидлом, 350г.

Рулет з маком, 350г.

Хала/Калач/Плетенка Львівська, 380г.

Хлібець какао/шоколад, 500г.

Та інші

ХЛІБ ФОРМОВИЙ:

Хліб Сайка, 500г.

Хліб цибулевий, 500г.

Хліб гарбузовий, 600г.

Хліб висівковий, 520г.

Бездріжджовий, 500г.

Карпатський, 690г.

Тостовий, 600г.

Бородінський, 460г.

З чорносливом, 460г.

З горіхом, 460г.

З гречки, 410г.

Формовий хліб, 520г.

Та інші

ПОДОВІ ХЛІБА:

З сезамом (овальної форми, три надрізи зверху і посипано сезамом), 690г.

Карпатський, 690г.

З висівки, 600г.

Кукурудзяний, 250г.

Цибулевий, 710г.

 

БАГЕТИ:

Багета

 

Сировина: Борошно вищий ґатунок, перший і жито. Цукор, сіль, маргарин, олія, дріжджі пресовані. Курячі яйця. Сезам, мак. Коріандр для бородінського хліба. Солод. Повидло. Сир. Та інші інградієнти згідно обраних рецептур.

 

 

 

Група компаній ГАЛПАСТ-МАШ об'єднує українських виробників якісного та сучасного обладнання для міні пекарень. Ми підберемо обґрунтований і найоптимальніший комплект обладнання для міні-пекарні за абсолютно розумною ціною. Навчимо ваш персонал працювати в команді, випікати якісну та смачну хлібобулочну продукцію. Звертайтесь.

Василь Дичко. Підбір обладнанняМихайло Дичко. Технолог

Телефонуйте:
050-910-23-62, 097-585-99-05, 063-113-07-97
Пишіть:
info@galpast-mash.com.ua
Графік праці:

Пн–Сб: з 9:00 до 20:00,
Сб: з 9:00–17:00

Заходьте:
вул. В. Великого 51, м. Львів
вул. Леніна 67г, м. Сміла
вул. Котлова 129, м. Харків
вул, К. Малевича 66, м. Київ
вул. Стартова 3 б, м. Запоріжжя

Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар у перелік побажань, потрібно