• Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
097-585-99-05, 050-910-23-62, 063-113-07-97

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00
Сб: з 9:00 до 17:00

Міні-пекарня. Хліб, здоба і не тільки. Комплект обладнання ПРЕМІУМ, до 300кг, або до 500кг тіста в зміну

Приклад випічки на печах UNOXВипікати можна різноманітну дрібноштучку (+ кондитерські вироби також) у досить великих кількостях. Хліб звісно також, але уже у менших кількостях. Працювати просто і легко - відкрив дверцята, заклав противні з продукцією, двері закрив і все - вироби випікаються! Перевага конвекційних печей у більшій виробничій потужності. За один раз можна одразу 6, або 10, або 16 противнів продукції випекти (в залежності від обраної печі). Робоча потужність печі неймовірно низька, від 7 кВт/год. Для зміни досить 2-3 людини (3-4, якщо буде повне завантаження). Звертайтесь!

Працюємо по всій Україні!

Комплект обладнання для міні-пекарні продуктивністю до 300кг або до 0,5 тони хлібобулочних виробів по тісту за зміну (до 10 годин випіку).

 

ПРЕМІУМ-ВАРІАНТ

 

У комплект входить:

  1. Піч пароконвекційна італійського виробництва. Ручне або програмне управління. Загалом 10 або 16 деко 400х600мм. Площа випіку 2,4м2, або 3,84м2; 
    - За бажанням замовника піч може бути на меншу чи більшу кількість противнів.
    - Також може бути програмне управління; В основному таку піч використовують для випікання різноманітної дрібноштучної випічки, виробів із слойоного тіста, багети тощо. Піч універсальна, а тому якщо витягнути противні "через раз", то на трьох/п'яти/восьми противнях абсолютно спокійно можна випікати більшу за розмірами продукцію (хліб, батон тощо);
  1. Камера ферментаційна на 12 противнів. Автоматична підтримка температури. Парозволоження;
  2. Борошнопросіювач малогабаритний, бункер на 15 кг борошна;
  3. Тістомісильна машина до 28кг тіста, або до 45кг тіста;
  4. Деко 400х600 із сталі (харчової) або алюмінію на вибір;
  5. Стіл виробничий із вологостійкою фанерою для роботи з тістом;
  6. Розкатка тіста. Настільна або напольна;
  7. Вагонетка на 18 деко для зберігання готової продукції;
  8. Ручний тістоділитель на булочки;
  9. Градусник для тіста;
  10. Пекарські рукавиці.

 

Даний комплект складений із обладнання перевіреного нашим досвідом!

Пекарень обладнаних на основі італійських пароконвекційних печей дуже багато по усій Україні, що говорить про їх надійність та якісний результат роботи.

Влаштовує усе:

  • ­­Широкий асортимент булочної (пиріжки, багети, чіабати, слойка) різноманітна кондитерка і т.д. продукції, який можна випікати. Включно з хлібом;
  • Не великий персонал, 2-3 працівника на зміну;
  • Висока продуктивність до 0,3 тони, або до 0,5 тони тіста в зміну!;
  • Ціни – ціни вас приємно здивують!

Міні хлібопекарні купити в Україні

 

Далі пропонуємо ознайомитись із усім переліком обладнання почергово.

 

1. Сучасна, надійна та доступна по ціні пароконвекційна піч італійського виробництва!

За один раз випікається одразу 6 противнів продукції, що дуже вигідно як по часу роботи, так і по споживанню електроенергії, адже така піч споживає ~ 9кВт/год, що дуже економно.

Піч пароконвекційна UNOX 893 купити в Україні

Піч UNOX XB893
Орієнтовна вартість 89 тис. грн.
Продуктивність до 300кг тіста в зміну.

Піч конвекційна Unox BAKERTOP XEBC16EUE1R купити в Україні

Піч Unox BAKERTOP XEBC16EUE1R
Орієнтовна вартість 246 тис. грн.
Продуктивність до 500кг тіста в зміну.

Два моменти:
1. Модель печі XB893 оснащена ручним управлінням. Тобто виставляти температуру можна завдяки плавним регуляторам. Парозволоження подається в камеру натисненням кнопки;
2. Модель печі XB895 оснащена програмним управлінням, що дозволяє в першу чергу спростити процес налаштування різних температурних режимів, якщо цього вимагає технологія. Також щодо парозволоження, можна запрограмувати подачу пари в потрібний момент і тим самим мати більше моливостей для експериментів;

Відстань вміж направляючими 80мм.

Під'єднання до системи водопостачання.


Сертифікат відповідності.
Гарантія - 1 рік експлуатації.
Сервісне обслуговування – протягом усього терміну експлуатації.

  Розстойка для тіста. ЕКамера ферментації тіста

2. Камера ферментації тіста (Україна)

Вартість: 7 тис. 799 грн.

Загальні параметри:
Розміри дека, мм: 400х600
Відстань між рівнями, мм: 100
Потужність, кВт: 1,2
Напруга живлення, В: 220

Кількість рівнів, шт. 12
Габарити, мм: 800х655х1475
Вага, кг: 45

Загальна інформація:

У процесі замісу і формування тіста з нього майже повністю видаляється вуглекислий газ. Для розпушення тіста і додання тістовим заготівкам потрібного об’єму їх піддають кінцевому вистоюванню. Найбільш поширеним видом обладнання для кінцевого вистоювання тіста є шафи вистоювання.

При остаточному вистоюванні тіста обсяг виробу значно збільшується, а щільність, відповідно, знижується. Щоб при цій зміні форми та об'єму на поверхні тіста не утворилося розривів і тріщин, в камері вистійної шафи підтримується досить висока вологість.

Процес вистоювання тіста займає від 25 до 120 хвилин в залежності від багатьох факторів: якості борошна, способу механічної обробки тіста, маси заготовки, кількості жиру і цукру в тісті, що уповільнюють процес розпушення, та ін. Відзначимо також, що поміщені у форми заготовки розстоюються довше, ніж подові вироби.

Необхідно також звернути увагу на якість обшивки шафи, рівень теплоізоляції, здатність регулювати і підтримувати вологість. Матеріал, з якого виготовлено внутрішнє покриття, не повинен вбирати вологу, щоб не допустити залипання тіста. Наявність скляного вікна дозволить візуально контролювати процес вистоювання.

Сертифікат відповідності.
Гарантія - 1 рік експлуатації.
Сервісне обслуговування – протягом усього терміну експлуатації.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Розмір деко, мм        400х600
К-сть деко        12

.

.

Просіювач борошна малогабаритний 15кг бункер3. Просіювач борошна малогабаритний (Україна)

Вартість: 6 тис. 288 грн.

Борошнопросіювач вібраційного типу, призначений для просіювання борошна та очищення від сторонніх домішок за допомогою магнітовловлювачів, а також служить для розпушування та аерації борошна (насичення киснем), що сприяє кращому бродінню тіста. Борошнопросіювач може використовуватися на підприємствах громадського харчування, хлібопекарської та кондитерської промисловості.

 

Техничні характеристики

Значение

1

Продуктивність, кг/год.

150

2

Напруга живлення, В

220

3

Номінальна потужність, кВт

0,18

4

Габаритні розміри (Д х Ш х В), мм

510 х 510 х 680

5

Маса, кг

32

 

Просіювач борошна малогабаритний з бункером ємністю до 15кг борошна. Просіє 15кг всього за 6шв. Такий просіювач підходить для невеликих пекарень де зазвичай стоять жарочні шафи або пекарські шафи (дрібноштучка).

 

 

 

Тістомісильна машина Restoitalia SK202VW

4. Тістомісильна машина

Спіральна тістомісильна машина з фіксованою нержавіючою діжею місткістю 21 л., що здатен замісити до 14 кг. тіста.

Пропонуємо 2-х швидкісну машину. Друга швидкість дозволить у потрібний момент швидше замісити тісто і відповідно швидше приступити до подальшої роботи.

Вартість: 27 тис. 431 грн.

Характеристики:

Потужний ланцюговий привід. Діжа, захисна сітка діжі і спіраль тістоміса виготовлено із нержавіючої сталі. Реле включення низької напруги 12В. Фіксована діжа 300х210, непідйомний робочий мех-м, обсяг діжі 21л, разове завантаження тіста до 14 кг, 2 швидкості.

.

Деко для випікання

5. Деко для випікання (Україна)

Розмір, мм: 600х400. Борт, мм: 20 (подвійна обвальцовка!). Товщина, мм: 0,8. Чорна харчова сталь. Для повного завантаження печі потрібно 12 або 18 противнів.

Вартість: 400х600, рівна поверхня: 87грн.

 

         

 Стіл виробничий, для роботи з тістом

 

6. Стіл виробничий, для роботи з тістом

Столешня виготовлена із вологостійкої фанери.
Міцний каркас із нержавіючої сталі
Одна полиця
Висота стола: 850мм

Столи виготовляються із високоякісної сталі AISI 201.
Під замовлення столи виготовляються довжиною від 800 до 2000мм; шириною 600, 700 і 800мм.

Сталь марки AISI 201 оптимально легована хромом, нікелем, марганцем, міддю і азотом. Її хімічний склад забезпечує аустенітну структуру, високу міцність і прекрасну стійкість до деформування. Нержавіюча сталь марки AISI 201 має високу корозійну стійкість і не поступається за цим показником таким популярним маркам як AISI 321, AISI 304 і ін. при експлуатації в органічних, кислотних та інших помірно агресивних середовищах. При цьому нержавіюча сталь AISI 201 відчутно дешевша за аналогічні пропозиції, завдяки чому вироби із даної марки сталі є дуже популярними в підприємствах харчової промисловості.

Вартість стола 700х1200: 3  тис. 104 грн.

/

/

Розкатка тіста, настільна

 

7. Розкатка тіста. Настільна

Вартість: 19 тис. 684 грн.

Управління: механічне. Довжина валків: 400мм. Розлучення валків: 1 - 24мм. Напруга: 380В. Потужність: 0,25 кВт. Додаткові можливості. Просіювач для борошна забезпечує рівномірне і якісне посипання тіста борошном.

Надійність. Мотор-редуктор німецького виробництва забезпечує плавне, без ривків обертання валків.

Додаткові можливості. Просіювач для борошна забезпечує рівномірне і якісне посипання тіста борошном.

Зручна подача тіста. Верхня подача тіста і спеціальне розташування валків тісторозкатки полегшує подачу тіста між валками.

Точне налаштування. Ступінчаста фіксація забезпечує швидке і точне налаштування відстані між валками тісторозкатки.

Безпека. Конструкція виробу виключає травмування рук в процесі роботи.

Технологічні можливості. Відстань між валками дозволяє розгортати тістову заготовку висотою до 24мм

Простота в обслуговуванні. Робочі поверхні тісторозкатки виготовлені з нержавіючої сталі.

Легкість керування. Робота на тісторозкаткою не вимагає спеціальних навиків.

Сертифікат відповідності.
Гарантія - 1 рік експлуатації.
Сервісне обслуговування – протягом усього терміну експлуатації.

Візок на 18 направляючих під противні для зберігання хлібобулочних виробів

 

8. Вагонетка на 18 деко. Одинарна (18х1)

Вартість: 4 тис. 464 грн.

Вагонетки кондитерські виготовлені із сталі з полімерним покриттям / Направляючі із нержавіючої сталі.

Направляючі поставлені під прямим кутом для роботи із стальними або алюмінієвими деко.

Вагонетка розрахована на 18 деко.

Відстань між направляючими 80мм.

Висота: 1800

За бажанням замовника можемо виготовити подвійні вагонетки (18х2). Ціна 6999грн.

Якщо направляючі зробити не із нержавійки, а із сталі - буде дешевше

.

.

 Ручний тістоділитель

9. Ручний ділитель тіста

Незамінний на пекарні, простий в експлуатації та доступний по ціні. Здійснює поділ на заготовки однакової маси попередньо зважених порцій тіста з пшеничного борошна при виробництві хлібобулочних виробів.

Продуктивність: 32шт за 1 поділ;

Маса тістових заготовок: 0.05 – 0,12 кг;

Габарити: 500х600х700

Маса: 77кг.

Вартість: 18 тис. 900 грн.

.

.

.

Градусник для тіста

10. Градусник для тіста

Контроль за температурою тіста у хлібопекарній справі є вкрай необхідним для забезпечення контрольованого тісто ведення.

Вартість: 390 грн.

.

.

.

.

.

.

.

Рукавиці пекарські

11. Рукавиці пекарські

Довгі до ліктя зі вставкою із замші із внутрішнього боку

Вартість: 135 грн.

 

 

 

Технолог по хлібу на пекарню

Навчання персоналу для роботи на пекарні - наша ексклюзивна послуга!

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЗАПУСК ХЛІБОПЕКАРНІ

.

Навчаємо хлібопекарському мистецтву:

«Хліб та здоба»
За час навчання, що становить 7 робочих днів, навчаємо випікати до 40 рецептур хлібобулочних виробів які користуються стабільним попитом. Особливо актуально для нових хлібопекарень котрим важливо одразу запустити достатній асортимент продукції, що дозволить швидко вийти на ринок та завоювати його. Також актуально для діючих хлібопекарень котрі прагнуть по-новому переглянути діючі рецептури і запустини нові.

«Командна робота»
Налагоджуємо командну роботу на досягнення поставлених цілей. Актуально як для нових (введення в курс та відлагодження командної роботи) так і для діючих (пошук і виправлення прогавин) хлібопекарень.

.

.

Допомагаємо вирішувати проблеми з якими зустрічаються нові і діючі хлібопекарні:

Проблема №1. «Асортимент»
Сьогодні завойовувати ринок потрібно асортиментом і якісною продукцією! Особливо актуально для нових хлібопекарень коли на початках асортимент продукції не є великим, а впровадження і відлагодження нових рецептур займає надто багато часу. Також актуально для діючих хлібопекарень де асортимент невеликий і власними силами ніяк не вдається його збільшити.

Проблема №2. «Брак продукції»
Через несвідомі помилки персоналу, хлібопекарня весь час стикається із браком продукції. Частково брак списується у вигляді штрафу з зарплатні працівника (що негативно позначається на швидкоплинності кадрів і ще більше погіршує проблему). Частково брак списується за рахунок власників. Частково іншими шляхами. І якщо підрахувати, скільки такого браку продукції назбирується за рік, то над вирішенням цієї проблеми однозначно варто задуматися!

Проблема №3. «Страх нового»
Ця проблема особливо актуальна для нових хлібопекарень коли працівникам довго не вдається досягти хорошої якості продукції. А все тому що обладнання нове для працівників і без допомоги досвідченого технолога колектив досить довго освоює особливості роботи з новим обладнанням.

.

Михайло Дичко – технолог хлібопекарського виробництва
15 років досвіду на хлібопекарних підприємствах.

.

.

Тривалість навчання: 7 робочих змін.

Нами доведено, що цього часу цілком достатньо аби побудувати злагоджену командну роботу на хлібопекарні, аби передати та засвоїти необхідні знання та навики "хлібопекарства", аби полюбити та вміти випікати завжди смачну та якісну хлібобулочну продукцію.

.

.

Часте запитання: «Це ми маємо кудись до вас приїхати?»
Відповідь: Ми приїжджаємо до вас і на вашому обладнанні навчаємо ваших працівників випікати усі обрані із нашого списку вироби.

Часте запитання: «Дорога і проживання входить у цю вартість?»
Відповідь: Дорога оплачується Замовником. Проживання забезпечується замовником, це може бути готель/міні готель/хостел чи інші можливі варіанти.

Часте запитання: «Які рецептури входять у вартість?»
Відповідь: До 22 видів булочок, до 12 видів формового хліба, до 4 видів подового хліба, 1 багет.

.

Вартість визначається в індивідуальному порядку та залежить від поставлених задач.

.

Асортимент:

 

БУЛОЧКИ:

Бутербродна овальна, 90г.

Ватрушка, 80г.

Плюшка, 90г.

Чайна, 65г.

Шишка, 90г.

Для гамбургера, 95г.

З висівками, 95г.

З вишнею, 90г.

З капустою, 80г.

З кремом, 85г.

З маком, 75г.

З повидлом, 80г.

З сезамом, 95г.

З часником, 200г.

З яблуками, 80г.

Зі сливами, 90г.

Рогалик сирний, 90г.

Рогалик з повидлом, 350г.

Рулет з маком, 350г.

Хала/Калач/Плетенка Львівська, 380г.

Хлібець какао/шоколад, 500г.

Та інші

ХЛІБ ФОРМОВИЙ:

Хліб Сайка, 500г.

Хліб цибулевий, 500г.

Хліб гарбузовий, 600г.

Хліб висівковий, 520г.

Бездріжджовий, 500г.

Карпатський, 690г.

Тостовий, 600г.

Бородінський, 460г.

З чорносливом, 460г.

З горіхом, 460г.

З гречки, 410г.

Формовий хліб, 520г.

Та інші

ПОДОВІ ХЛІБА:

З сезамом (овальної форми, три надрізи зверху і посипано сезамом), 690г.

Карпатський, 690г.

З висівки, 600г.

Кукурудзяний, 250г.

Цибулевий, 710г.

Та інші

 

БАГЕТИ:

Багета

 

Сировина: Борошно вищий ґатунок, перший і жито. Цукор, сіль, маргарин, олія, дріжджі пресовані. Курячі яйця. Сезам, мак. Коріандр для бородінського хліба. Солод. Повидло. Сир. Та інші інградієнти згідно обраних рецептур.

 

 

 

Група компаній ГАЛПАСТ-МАШ об'єднує українських виробників якісного та сучасного обладнання для міні пекарень. Ми підберемо обґрунтований і найоптимальніший комплект обладнання для міні-пекарні за абсолютно розумною ціною. Навчимо ваш персонал працювати в команді, випікати якісну та смачну хлібобулочну продукцію. Звертайтесь.

Василь Дичко. Підбір обладнанняМихайло Дичко. Технолог

Телефонуйте:
050-910-23-62, 097-585-99-05, 063-113-07-97
Пишіть:
info@galpast-mash.com.ua
Графік праці:

Пн–Сб: з 9:00 до 20:00,
Сб: з 9:00–17:00

Заходьте:
вул. В. Великого 51, м. Львів
вул. Леніна 67г, м. Сміла
вул. Котлова 129, м. Харків
вул, К. Малевича 66, м. Київ
вул. Стартова 3 б, м. Запоріжжя

Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар у перелік побажань, потрібно