• Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
097-585-99-05, 050-910-23-62, 063-113-07-97

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00
Сб: з 9:00 до 17:00

Міні-пекарня. Комплект обладнання ЕКОНОМ, до 300кг, або до 500кг тіста в зміну

Завантажити опис комплекту обладнання для міні-пекарні Економ до 1 тони тіста в змінуВипікати можна різноманітну дрібноштучку (+ хліб та кондитерські вироби також) у досить великих кількостях. Хліб звісно також, але уже у менших кількостях. Працювати просто і легко - відкрив дверцята, заклав дека з продукцією, двері закрив і все - вироби випікаються! Перевага пароконвекційних печей у більшій виробничій потужності. За один раз можна одразу 10 або 16 деко розміром 600х400мм продукції випекти (в залежності від обраної печі). Робоча потужність печі неймовірно низька, від 7 кВт/год. Для зміни досить 2-3 людини (3-4, якщо буде повне завантаження по дрібноштучці). Звертайтесь!

Працюємо по всій Україні!

Комплект обладнання для міні-пекарні продуктивністю до 300кг або до 500кг хлібобулочних виробів по тісту за зміну (до 10 годин).

 

ЕКОНОМ-ВАРІАНТ

 

У комплект входить:

  1. Піч пароконвекційна італійського виробництва. Ручне або програмне управління. Загалом 10 або 16 дек 400х600мм. Площа випіку 2,4м2, або 3,84м2; 
    - За бажанням замовника піч може бути на меншу чи більшу кількість деко.
    - Також може бути програмне управління; В основному таку піч використовують для випікання різноманітної дрібноштучної випічки, виробів із слойоного тіста, багети тощо. Піч універсальна, а тому якщо витягнути деко "через раз", то на п'яти/восьми деках абсолютно спокійно можна випікати більшу за розмірами продукцію (хліб, батон тощо);
  1. Камера вистійки на 10 деко. Автоматична підтримка температури. Парозволоження постійне;
  2. Борошнопросіювач малогабаритний, бункер на 15 кг борошна;
  3. Тістомісильна машина до 28кг, або до 45кг, або до 80кг тіста - в залежності від обраної печі та від асортименту продукції;
  4. Деко 400х600 із сталі бо алюмінію на вибір;
  5. Стіл виробничий. Стільниця із вологостійкої фанери або із нержавіючої сталі на вибір. Розміри та модифікації на вибір;
  6. Розкатка тіста. Настільна або напольна на вибір;
  7. Вагонетка на 18-20 деко для тимчасового зберігання готової продукції;
  8. Ручний ділитель тіста. Дозволяє суттєво автоматизувати виробництво дрібноштучки;
  9. Градусник для тіста. Вкрай необхідна річ на виробництві;
  10. Пекарські рукавиці.

 

Даний комплект складений із обладнання перевіреного нашим досвідом!

Пекарень обладнаних на основі італійських та німецьких пароконвекційних печей дуже багато по усій Україні, що говорить про їх надійність та якісний результат роботи.

Влаштовує усе:

  • ­­Широкий асортимент дрібноштучної продукції (хліб, батони, булочки, пиріжки, багети, чіабати, листкове і т.д.). Також звісно різноманітна кондитерка. Хліб випікати також можна без проблем;
  • Не великий персонал, 2-3 працівника на зміну;
  • Висока продуктивність до 0,3 тони, або до 0,5 тони тіста в зміну! В залежності від обраної печі;
  • Ціни – ціни вас приємно здивують!

Міні хлібопекарні купити в Україні

 

Далі пропонуємо ознайомитись із усім переліком обладнання почергово.

 

1. Сучасна, надійна та доступна по ціні пароконвекційна піч італійського або німецького виробництва!

Насамперед обираємо піч. За один раз випікається одразу 10 або 16 деко продукції, що дуже вигідно як по часу роботи, так і по споживанню електроенергії, адже така піч споживає ~ 7-14кВт/год, що дуже економно (в залежності від обраної печі).

Піч пароконвекційна UNOX XB893 XB895 купити в Україні

Піч пароконвекційна UNOX XB893 - Нова, Італія.
Орієнтовна вартість 89 тис. грн.
Продуктивність до 300кг тіста в зміну.

Піч пароконвекційна Unox BAKERTOP XEBC16EUE1R купити в Україні

Піч пароконвекційна Unox BAKERTOP XEBC16EUE1R -  Нова, Італія.
Орієнтовна вартість 246 тис. грн.
Продуктивність до 500кг тіста в зміну.

Піч пароконвекційна MIWE AEROMAT купити в Україні

Піч пароконвекційна з витяжним ковпаком та камерою вистійки Miwe Aeromat Б/У Німеччина.
Орієнтовна вартість 136 тис. грн.
Продуктивність до 500кг тіста в зміну.

Три моменти:
1. Модель печі XB893 оснащена ручним управлінням. Тобто виставляти температуру можна завдяки плавним регуляторам. Парозволоження подається в камеру натисненням кнопки;
2. Модель печі XB895 оснащена програмним управлінням, що дозволяє в першу чергу спростити процес налаштування різних температурних режимів, якщо цього вимагає технологія. Також щодо парозволоження, можна запрограмувати подачу пари в потрібний момент і тим самим мати більше моливостей для експериментів;
3. Модель печі Miwe Aeromat це модель попереднього покоління печей відомого німецького виробника. Якість випікання ідеальна. Стан Б/У. Піч дуже добре себе зарекомендувала, тому ви маєте змогу придбати надійну піч за практично ті самі гроші, але в той же час продуктивність зростає з 300кг до 500кг тіста в зміну.

Далі пропонуємо переглянути наші відео ролики з пекарень які ми запустили, та відео ролики від виробника печей про їхні можливості.

  Розстойка для тіста. ЕКамера ферментації тіста

2. Камера ферментації тіста (Україна)

Вартість: 8 тис. 214 грн.

Загальні параметри:
Розміри дека, мм: 400х600
Відстань між рівнями, мм: 100
Потужність, кВт: 1,2
Напруга живлення, В: 220

Кількість рівнів, шт. 10
Габарити, мм: 800х655х1275
Вага, кг: 45

Загальна інформація:

У процесі замісу і формування тіста з нього майже повністю видаляється вуглекислий газ. Для розпушення тіста і додання тістовим заготівкам потрібного об’єму їх піддають кінцевому вистоюванню. Найбільш поширеним видом обладнання для кінцевого вистоювання тіста є шафи вистоювання.

При остаточному вистоюванні тіста обсяг виробу значно збільшується, а щільність, відповідно, знижується. Щоб при цій зміні форми та об'єму на поверхні тіста не утворилося розривів і тріщин, в камері вистійної шафи підтримується досить висока вологість.

Процес вистоювання тіста займає від 25 до 120 хвилин в залежності від багатьох факторів: якості борошна, способу механічної обробки тіста, маси заготовки, кількості жиру і цукру в тісті, що уповільнюють процес розпушення, та ін. Відзначимо також, що поміщені у форми заготовки розстоюються довше, ніж подові вироби.

Необхідно також звернути увагу на якість обшивки шафи, рівень теплоізоляції, здатність регулювати і підтримувати вологість. Матеріал, з якого виготовлено внутрішнє покриття, не повинен вбирати вологу, щоб не допустити залипання тіста. Наявність скляного вікна дозволить візуально контролювати процес вистоювання.

Сертифікат відповідності.
Гарантія - 1 рік експлуатації.
Сервісне обслуговування – протягом усього терміну експлуатації.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Розмір деко, мм        400х600
К-сть деко        10

.

.

Просіювач борошна малогабаритний 15кг бункер3. Просіювач борошна малогабаритний (Україна)

Вартість: 7 тис. 788 грн.

Борошнопросіювач вібраційного типу, призначений для просіювання борошна та очищення від сторонніх домішок за допомогою магнітовловлювачів, а також служить для розпушування та аерації борошна (насичення киснем), що сприяє кращому бродінню тіста. Борошнопросіювач може використовуватися на підприємствах громадського харчування, хлібопекарської та кондитерської промисловості.

 

Техничні характеристики

Значение

1

Продуктивність, кг/год.

150

2

Напруга живлення, В

220

3

Номінальна потужність, кВт

0,18

4

Габаритні розміри (Д х Ш х В), мм

510 х 510 х 680

5

Маса, кг

32

 

Просіювач борошна малогабаритний з бункером ємністю до 15кг борошна. Просіє 15кг всього за 6шв. Такий просіювач підходить для невеликих пекарень де зазвичай стоять жарочні шафи або пекарські шафи (дрібноштучка).

 

 

 

Тістомісильна машина Restoitalia SK202VW

4. Тістомісильна машина

Спіральна тістомісильна машина з фіксованою нержавіючою діжею місткістю 21 л., що здатен замісити до 14 кг. тіста.

Пропонуємо 2-х швидкісну машину. Друга швидкість дозволить у потрібний момент швидше замісити тісто і відповідно швидше приступити до подальшої роботи.

Вартість: від 27 тис. 431 грн.

Характеристики:

Потужний ланцюговий привід. Діжа, захисна сітка діжі і спіраль тістоміса виготовлено із нержавіючої сталі. Реле включення низької напруги 12В. Фіксована діжа 300х210, непідйомний робочий мех-м, обсяг діжі 21л, разове завантаження тіста до 14 кг, 2 швидкості.

.

Деко для випікання

5. Деко для випікання (Україна)

Розмір, мм: 600х400. Борт, мм: 20 (подвійна обвальцовка!). Товщина, мм: 0,8. Чорна харчова сталь. Для повного завантаження печі потрібно 12 або 18 противнів.

Вартість: 400х600, рівна поверхня: від 115грн.

 

         

 Стіл виробничий, для роботи з тістом

 

6. Стіл виробничий, для роботи з тістом

Столешня виготовлена із вологостійкої фанери.
Міцний каркас із нержавіючої сталі
Одна полиця
Висота стола: 850мм

Столи виготовляються із високоякісної сталі AISI 201.
Під замовлення столи виготовляються довжиною від 800 до 2000мм; шириною 600, 700 і 800мм.

Сталь марки AISI 201 оптимально легована хромом, нікелем, марганцем, міддю і азотом. Її хімічний склад забезпечує аустенітну структуру, високу міцність і прекрасну стійкість до деформування. Нержавіюча сталь марки AISI 201 має високу корозійну стійкість і не поступається за цим показником таким популярним маркам як AISI 321, AISI 304 і ін. при експлуатації в органічних, кислотних та інших помірно агресивних середовищах. При цьому нержавіюча сталь AISI 201 відчутно дешевша за аналогічні пропозиції, завдяки чому вироби із даної марки сталі є дуже популярними в підприємствах харчової промисловості.

Вартість стола 700х1200: від 3  тис. 104 грн.

/

/

Розкатка тіста, настільна

 

7. Розкатка тіста. Настільна

Вартість: від 19 тис. 684 грн.

Управління: механічне. Довжина валків: 400мм. Розлучення валків: 1 - 24мм. Напруга: 380В. Потужність: 0,25 кВт. Додаткові можливості. Просіювач для борошна забезпечує рівномірне і якісне посипання тіста борошном.

Надійність. Мотор-редуктор німецького виробництва забезпечує плавне, без ривків обертання валків.

Додаткові можливості. Просіювач для борошна забезпечує рівномірне і якісне посипання тіста борошном.

Зручна подача тіста. Верхня подача тіста і спеціальне розташування валків тісторозкатки полегшує подачу тіста між валками.

Точне налаштування. Ступінчаста фіксація забезпечує швидке і точне налаштування відстані між валками тісторозкатки.

Безпека. Конструкція виробу виключає травмування рук в процесі роботи.

Технологічні можливості. Відстань між валками дозволяє розгортати тістову заготовку висотою до 24мм

Простота в обслуговуванні. Робочі поверхні тісторозкатки виготовлені з нержавіючої сталі.

Легкість керування. Робота на тісторозкаткою не вимагає спеціальних навиків.

Візок на 18 направляючих під противні для зберігання хлібобулочних виробів

 

8. Вагонетка на 18 деко. Одинарна (18х1)

Вартість: 4 тис. 464 грн.

Вагонетки кондитерські виготовлені із сталі з полімерним покриттям / Направляючі із нержавіючої сталі.

Направляючі поставлені під прямим кутом для роботи із стальними або алюмінієвими деко.

Вагонетка розрахована на 18 деко.

Відстань між направляючими 80мм.

Висота: 1800

За бажанням замовника можемо виготовити подвійні вагонетки (18х2). Ціна 6999грн.

Якщо направляючі зробити не із нержавійки, а із сталі - буде дешевше

.

.

 Ручний тістоділитель

9. Ручний ділитель тіста

Незамінний на пекарні, простий в експлуатації та доступний по ціні. Здійснює поділ на заготовки однакової маси попередньо зважених порцій тіста з пшеничного борошна при виробництві хлібобулочних виробів.

Продуктивність: 32шт за 1 поділ;

Маса тістових заготовок: 0.05 – 0,12 кг;

Габарити: 500х600х700

Маса: 77кг.

Вартість: 29 тис. грн.

.

.

.

Градусник для тіста

10. Градусник для тіста

Контроль за температурою тіста у хлібопекарній справі є вкрай необхідним для забезпечення контрольованого тісто ведення.

Вартість: 180 грн.

.

.

.

.

.

.

.

Рукавиці пекарські

11. Рукавиці пекарські

Довгі до ліктя зі вставкою із замші із внутрішнього боку

Вартість: 135 грн.

 

 

 

Технолог по хлібу на пекарню

Навчання персоналу для роботи на пекарні - наша ексклюзивна послуга!

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЗАПУСК ХЛІБОПЕКАРНІ

.

Навчаємо хлібопекарському мистецтву:

«Хліб та здоба»
За час навчання, що становить 7 робочих днів, навчаємо випікати до 40 рецептур хлібобулочних виробів які користуються стабільним попитом. Особливо актуально для нових хлібопекарень котрим важливо одразу запустити достатній асортимент продукції, що дозволить швидко вийти на ринок та завоювати його. Також актуально для діючих хлібопекарень котрі прагнуть по-новому переглянути діючі рецептури і запустини нові.

«Командна робота»
Налагоджуємо командну роботу на досягнення поставлених цілей. Актуально як для нових (введення в курс та відлагодження командної роботи) так і для діючих (пошук і виправлення прогавин) хлібопекарень.

.

.

Допомагаємо вирішувати проблеми з якими зустрічаються нові і діючі хлібопекарні:

Проблема №1. «Асортимент»
Сьогодні завойовувати ринок потрібно асортиментом і якісною продукцією! Особливо актуально для нових хлібопекарень коли на початках асортимент продукції не є великим, а впровадження і відлагодження нових рецептур займає надто багато часу. Також актуально для діючих хлібопекарень де асортимент невеликий і власними силами ніяк не вдається його збільшити.

Проблема №2. «Брак продукції»
Через несвідомі помилки персоналу, хлібопекарня весь час стикається із браком продукції. Частково брак списується у вигляді штрафу з зарплатні працівника (що негативно позначається на швидкоплинності кадрів і ще більше погіршує проблему). Частково брак списується за рахунок власників. Частково іншими шляхами. І якщо підрахувати, скільки такого браку продукції назбирується за рік, то над вирішенням цієї проблеми однозначно варто задуматися!

Проблема №3. «Страх нового»
Ця проблема особливо актуальна для нових хлібопекарень коли працівникам довго не вдається досягти хорошої якості продукції. А все тому що обладнання нове для працівників і без допомоги досвідченого технолога колектив досить довго освоює особливості роботи з новим обладнанням.

.

Михайло Дичко – технолог хлібопекарського виробництва
15 років досвіду на хлібопекарних підприємствах.

.

.

Тривалість навчання: 7 робочих змін.

Нами доведено, що цього часу цілком достатньо аби побудувати злагоджену командну роботу на хлібопекарні, аби передати та засвоїти необхідні знання та навики "хлібопекарства", аби полюбити та вміти випікати завжди смачну та якісну хлібобулочну продукцію.

.

.

Часте запитання: «Це ми маємо кудись до вас приїхати?» 
Відповідь 1: Ми приїжджаємо до вас і на вашому обладнанні навчаємо ваших працівників усього що ми вміємо. 
Відповідь 2: Ваш працівник/працівники, можуть приїхати до нас і на нашому обладнанні, з нашим колективом, навчитись усього що ми вміємо.

Часте запитання: «Дорога і проживання входить у цю вартість?» 
Відповідь: Дорога оплачується Замовником. Проживання забезпечується замовником, це може бути готель/міні готель/хостел чи інші можливі варіанти.

Часте запитання: «Які рецептури входять у вартість?» 
Відповідь: До 22 видів булочок, до 12 видів формового хліба, до 4 видів подового хліба, 2 багета.

.

Вартість визначається в індивідуальному порядку та залежить від поставлених задач.

.

Асортимент:

 

БУЛОЧКИ:

Бутербродна овальна, 90г.

Ватрушка, 80г.

Плюшка, 90г.

Чайна, 65г.

Шишка, 90г.

Для гамбургера, 95г.

З висівками, 95г.

З вишнею, 90г.

З капустою, 80г.

З кремом, 85г.

З маком, 75г.

З повидлом, 80г.

З сезамом, 95г.

З часником, 200г.

З яблуками, 80г.

Зі сливами, 90г.

Рогалик сирний, 90г.

Рогалик з повидлом, 350г.

Рулет з маком, 350г.

Хала/Калач/Плетенка Львівська, 380г.

Хлібець какао/шоколад, 500г.

Та інші

ХЛІБ ФОРМОВИЙ:

Хліб Сайка, 500г.

Хліб цибулевий, 500г.

Хліб гарбузовий, 600г.

Хліб висівковий, 520г.

Бездріжджовий, 500г.

Карпатський, 690г.

Тостовий, 600г.

Бородінський, 460г.

З чорносливом, 460г.

З горіхом, 460г.

З гречки, 410г.

Формовий хліб, 520г.

Та інші

ПОДОВІ ХЛІБА:

З сезамом (овальної форми, три надрізи зверху і посипано сезамом), 690г.

Карпатський, 690г.

З висівки, 600г.

Кукурудзяний, 250г.

Цибулевий, 710г.

Та інші

 

БАГЕТИ:

Багета

 

Сировина: Борошно вищий ґатунок, перший і жито. Цукор, сіль, маргарин, олія, дріжджі пресовані. Курячі яйця. Сезам, мак. Коріандр для бородінського хліба. Солод. Повидло. Сир. Та інші інградієнти згідно обраних рецептур.

 

 

 

Група компаній ГАЛПАСТ-МАШ об'єднує українських виробників якісного та сучасного обладнання для міні пекарень. Ми підберемо обґрунтований і найоптимальніший комплект обладнання для міні-пекарні за абсолютно розумною ціною. Навчимо ваш персонал працювати в команді, випікати якісну та смачну хлібобулочну продукцію. Звертайтесь.

Василь Дичко. Підбір обладнанняМихайло Дичко. Технолог

Телефонуйте:
050-910-23-62, 097-585-99-05, 063-113-07-97
Пишіть:
info@galpast-mash.com.ua
Графік праці:

Пн–Сб: з 9:00 до 20:00,
Сб: з 9:00–17:00

Заходьте:
вул. В. Великого 51, м. Львів
вул. Котлова 129, м. Харків
вул, К. Малевича 66, м. Київ
вул. Стартова 3 б, м. Запоріжжя

Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар у перелік побажань, потрібно