Пекарня надзвичайна, асортимент продукції випікається за старовинними рецептами які замовники починали збирати ще задовго до відкриття пекарні. Буквально через 3 місяці після відкриття пекарня збільшила прогнозовану продуктивність вдвічі, було закуплено другу піч (дві печі, кожна продуктивністю до 500кг) та автоматичний ділитель-округлювач тіста для пришвидшення виробничого процесу та полегшення ручної праці.
UPD: Додали відео
.
Навчання пекарів проводимо по всій Україні. Звертайтесь
Завантажити специфікацію на комплект обладнання Оптимальний продуктивністю до 500кг тіста в зміну (~10MB, обладнання, параметри, ціни)
.
ФОТОГАЛЕРЕЯ
На фото наш інструктор Олег, приїхав буквально на 1 день аби познайомитись з колективом, попрацювати пліч-о-пліч, обмінятись досвідом. Пекарня діюча, колектив досвідчений.
Замовники на самому початку, ще коли тільки по телефону спілкувались з нами, висловлювали певне припущення, що мабуть буде потрібно дві печі, що шанси завоювати довіру місцевих покупців та витримати конкуренцію - вдасться. А в такий момент потрібно буде втримати і якість на стартовому рівні, і при цьому збільшувати продуктивність відповідно до запитів споживачів. Тому, аби не прогадати і не перестрибнути, було задумано ще на старті укомплектувати пекарню вдвічі більшою камерою вистійки і вдвічі більшою тістомісильною машиною, аби в разі потреби, докупити другу піч і щоб все решта обладнання уже було відповідним. Що і було зроблено.
На фото камера вистійки тіста Grow-UP LITE, повністю автоматизована камера вистійки на 2 вагонетки. Автоматична підтримка температури та вологості, вода в парогенератор автоматично подається, комп'ютерне управління.
На фото Власники пекарні. Минув місяць після відкриття.
Окрім основної діяльності пекарні по випіканню різноманітної продукції, на пекарні також проводять майстер-класи по пекарській справі для усіх бажаючих.
На фото показано майстер клас, де тісто для здоби ділилось та заокруглювалось вручну. Згодом, після придбання другої печі відповідно до потреб продуктивності, було доукомплектовано пекарню автоматичним ділителем-округлювачем тіста, за поділ (до 30 секунд) отримуємо 32 шматки тіста однакової маси в межах 40-90 грам (в залежності від рецептури +/- 10грам) та уже заокругленої форми.
На фото бачимо дві печі пароконвекційних стаціонарних на 1 вагонетку Б/У (дві печі, кожна продуктивністю до 500кг) т) та ліворуч камеру вистійки тіста автоматизовану на 2 вагонетки Grow-UP LITE.
Смачно! Коли сам замішуєш, сам випікаєш - смачнішого в житті ніде не скуштуєш. З гарячим чаєм можна два а то й три таких згамцяти :)
Сучасні діти без будь якої допомоги дорослих можуть швидко навчитись користуватись сучасною технікою. А от коли в руках качалка для тіста, тут вже потрібна допомога "що це і що з цим робити?" :)
Пекарня випікає не тільки хлібобулочну продукцію, а й кондитерську. На фото печиво ручної роботи. Такого печива в такій печі можна випекти дуууже багато :)
А на цьому фото видно підтвердження тисячолітньої мудрості, що аромат щойно випеченого хліба, та ще й приготовленого своїми руками, викликає радість :)
На фотографії показано практично все виробниче приміщення і все обладнання. Із даної фотографії можна оцінити масштаби виробництва, розміри приміщення, габарити обладнання. Пекарня продуктивністю до 500кг тіста в зміну, або як в цій пекарні, поставили дві печі і відповідно продуктивність уже 500+500=1000кг тіста в зміну, може поміститись не обов'язково тільки в приміщення таких розмірів чи такої форми. Ми комплектували такі пекарні в абсолютно різних за розмірами і формою приміщеннях.
Фотографії з виробничого процесу.
На фотографії бачимо випечені паски до Великодня. Одні паски вистигають на спеціальних вагонетках для вистигання. Паски вистигають в дерев'яних лотках. На фотографії здається що на столі більше пасок ніж на вагонетці. Але це не так. Тому такі вагонетки вигідніші з точки зору економії простору. Також такі вагонетки зручніші, бо легко можна велику кількість продукції перенести в інше приміщення чи до транспорту, тому що вагонетки на коліщатах.
На фотографії замовник, звати Валентин. Ніщо не приносить стільки радості як власними руками зроблена якісна робота. Випікання, бути пекарем, працювати на пекарні - це щось особливе, щось чого немає де-інде.
На фотографії показано процес виробництва здобної продукції. В даному випадку це булочки. Бачимо що робота по формування виконується вручну - автоматизувати цей процес в межах міні-пекарні вкрай складно, тому формування зазвичай на всіх міні пекарнях виконується вручну.
.
Запускаємо пекарні по всій Україні
Група компаній ГАЛПАСТ-МАШ об'єднує українських виробників якісного та сучасного обладнання для міні пекарень. Ми підберемо обґрунтований і найоптимальніший комплект обладнання для міні-пекарні за абсолютно розумною ціною. Навчимо ваш персонал працювати в команді, випікати якісну та смачну хлібобулочну продукцію. Звертайтесь.
Станом на 2020 рік ми допомогли запустити більше 65 пекарень по всій Україні.
Пекарні різні за продуктивністю, з різним обладнанням, розміщені в різних приміщеннях, Це великий досвід який ми пройшли разом із замовниками. Звертайтесь до нас і ми допоможемо вам відкрити пекарню.
Пн–Пт: з 9:00 до 20:00,
Сб: з 9:00–17:00
.
ГОТОВІ КОМПЛЕКТИ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПЕКАРНІ





Пекарня продуктивністю до 100кг тіста в зміну. Невелика пекарня що потребує буквально декілька метрів квадратних виробничого приміщення. Пекарню часто розміщають в приміщенні магазину. Випікається мала продукція для власних потреб і трохи хліба для асортименту.
Пекарня продуктивністю до 300кг тіста в зміну. Ця пекарня уже може випікати хліб в необхідній кількості для своїх потреб і навіть трішки для сусідів і це не рахуючи малої продукції.
Пекарня продуктивністю до 400кг тіста в зміну. Все те саме, тільки тут потрібно дещо більше місця. Якщо таку пекарню розміщати в магазині, це має бути більший магазин ніж зазвичай. Пекарня компактна, доступна по ціні та досить продуктивна, достатньо для своїх потреб і для сусідів.
Пекарня продуктивністю до 500кг тіста в зміну. Це вже більш серйозніший рівень. Ця пекарня підходить для більшого магазину ніж зазвичай. Працювати легше, колектив такий самий, а продуктивність більша. Тут є "запас" по продуктивності на майбутнє збільшення пекарні.
Пекарня продуктивністю до 1000кг або до 1500кг тіста в зміну. Зазвичай такі пекарні орієнтовані виключно на доставку випеченої продукції по магазинам. Одноразово випікається досить велика кількість продукції. Відповідно пекарня дуже продуктивна, при тому що колектив буквально на 1-2 працівника більший ніж в попередніх пекарнях.