• Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
097-585-99-05, 050-910-23-62

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00
Сб: з 9:00 до 17:00

Фотографії + відео пекарні до 500кг тіста в зміну. Чернігівська область

На фото наш технолог-інструктор Олег, приїхав буквально на 1 день аби познайомитись з колективом, попрацювати пліч-о-пліч, обмінятись досвідом. Пекарня діюча, колектив досвідчений.

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

Пекарня надзвичайна, асортимент продукції випікається за старовинними рецептами які замовники починали збирати ще задовго до відкриття пекарні. Буквально через 3 місяці після відкриття пекарня збільшила прогнозовану продуктивність вдвічі, було закуплено другу піч (дві печі, кожна продуктивністю до 500кг) та автоматичний ділитель-округлювач тіста для пришвидшення виробничого процесу та полегшення ручної праці. 

UPD: Додали відео

.

Навчання пекарів проводимо по всій Україні. Звертайтесь

ЗавантажитиЗавантажити специфікацію на комплект обладнання Оптимальний продуктивністю до 500кг тіста в зміну (~10MB, обладнання, параметри, ціни)

.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Замовники на самому початку, ще коли тільки по телефону спілкувались з нами, висловлювали певне припущення, що мабуть буде потрібно дві печі, що шанси завоювати довіру місцевих покупців та витримати конкуренцію - вдасться. А в такий момент потрібно буде втримати і якість на стартовому рівні, і при цьому збільшувати продуктивність відповідно до запитів споживачів. Тому, аби не прогадати і не перестрибнути, було задумано ще на старті укомплектувати пекарню вдвічі більшою камерою вистійки і вдвічі більшою тістомісильною машиною, аби в разі потреби, докупити другу піч і щоб все решта обладнання уже було відповідним. Що і було зроблено. 

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

На фото камера вистійки тіста Grow-UP LITE, повністю автоматизована камера вистійки на 2 вагонетки. Автоматична підтримка температури та вологості, вода в парогенератор автоматично подається, комп'ютерне управління.

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

На фото Власники пекарні. Минув місяць після відкриття.

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

Окрім основної діяльності пекарні по випіканню різноманітної продукції, на пекарні також проводять майстер-класи по пекарській справі для усіх бажаючих.

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

На фото показано майстер клас, де тісто для здоби ділилось та заокруглювалось вручну. Згодом, після придбання другої печі відповідно до потреб продуктивності, було доукомплектовано пекарню автоматичним ділителем-округлювачем тіста, за поділ (до 30 секунд) отримуємо 32 шматки тіста однакової маси в межах 40-90 грам (в залежності від рецептури +/- 10грам) та уже заокругленої форми.

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

На фото бачимо дві печі пароконвекційних стаціонарних на 1 вагонетку Б/У (дві печі, кожна продуктивністю до 500кг) т) та ліворуч камеру вистійки тіста автоматизовану на 2 вагонетки Grow-UP LITE.

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

Смачно! Коли сам замішуєш, сам випікаєш - смачнішого в житті ніде не скуштуєш. З гарячим чаєм можна два а то й три таких згамцяти :)

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

Сучасні діти без будь якої допомоги дорослих можуть швидко навчитись користуватись сучасною технікою. А от коли в руках качалка для тіста, тут вже потрібна допомога "що це і що з цим робити?" :)

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

Пекарня випікає не тільки хлібобулочну продукцію, а й кондитерську. На фото печиво ручної роботи. Такого печива в такій печі можна випекти дуууже багато :)

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

А на цьому фото видно підтвердження тисячолітньої мудрості, що аромат щойно випеченого хліба, та ще й приготовленого своїми руками, викликає радість :)

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

На фотографії показано практично все виробниче приміщення і все обладнання. Із даної фотографії можна оцінити масштаби виробництва, розміри приміщення, габарити обладнання. Пекарня продуктивністю до 500кг тіста в зміну, або як в цій пекарні, поставили дві печі і відповідно продуктивність уже 500+500=1000кг тіста в зміну, може поміститись не обов'язково тільки в приміщення таких розмірів чи такої форми. Ми комплектували такі пекарні в абсолютно різних за розмірами і формою приміщеннях.

Відкрити пекарню в Україні

Фотографії з виробничого процесу.

Відкрити пекарню в Україні

На фотографії бачимо випечені паски до Великодня. Одні паски вистигають на спеціальних вагонетках для вистигання. Паски вистигають в дерев'яних лотках. На фотографії здається що на столі більше пасок ніж на вагонетці. Але це не так. Тому такі вагонетки вигідніші з точки зору економії простору. Також такі вагонетки зручніші, бо легко можна велику кількість продукції перенести в інше приміщення чи до транспорту, тому що вагонетки на коліщатах.

Відкрити пекарню в Україні

На фотографії замовник, звати Валентин. Ніщо не приносить стільки радості як власними руками зроблена якісна робота. Випікання, бути пекарем, працювати на пекарні - це щось особливе, щось чого немає де-інде.

Обладнання для пекарні Україна

На фотографії показано процес виробництва здобної продукції. В даному випадку це булочки. Бачимо що робота по формування виконується вручну - автоматизувати цей процес в межах міні-пекарні вкрай складно, тому формування зазвичай на всіх міні пекарнях виконується вручну.

Відкрити пекарню в Україні

Ціна обладнання для пекарні Україна

.

Навчання пекарів в Україні Курси пекарів Навчання персоналу на пекарні

Навчання персоналу для роботи на пекарні - наша ексклюзивна послуга!

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЗАПУСК ХЛІБОПЕКАРНІ

.
Навчаємо хлібопекарському мистецтву:

«Хліб та здоба»
За час навчання, що становить 7-9 робочих днів, навчаємо випікати до 40 рецептур хлібобулочних виробів які користуються стабільним попитом. Особливо актуально для нових хлібопекарень котрим важливо одразу запустити достатній асортимент продукції, що дозволить швидко вийти на ринок та завоювати його. Також актуально для діючих хлібопекарень котрі прагнуть по-новому переглянути діючі рецептури і запустини нові.

«Командна робота»
Налагоджуємо командну роботу на досягнення поставлених цілей. Актуально як для нових (введення в курс та налагодження командної роботи) так і для діючих (пошук і виправлення помилок) хлібопекарень.

.
.
Допомагаємо вирішувати проблеми з якими зустрічаються нові і діючі хлібопекарні:

Проблема №1. «Асортимент»
Сьогодні завойовувати ринок потрібно асортиментом і якісною продукцією! Особливо актуально для нових хлібопекарень коли на початках асортимент продукції не є великим, а впровадження і відлагодження нових рецептур займає надто багато часу. Також актуально для діючих хлібопекарень де асортимент невеликий і власними силами ніяк не вдається його збільшити.

Проблема №2. «Брак продукції»
Через несвідомі помилки персоналу, хлібопекарня весь час стикається із браком продукції. Частково брак списується у вигляді штрафу з зарплатні працівника (що негативно позначається на швидкоплинності кадрів і ще більше погіршує проблему). Частково брак списується за рахунок власників. Частково іншими шляхами. І якщо підрахувати, скільки такого браку продукції назбирується за рік, то над вирішенням цієї проблеми однозначно варто задуматися!

Проблема №3. «Страх нового»
Ця проблема особливо актуальна для нових хлібопекарень коли працівникам довго не вдається досягти хорошої якості продукції. А все тому що обладнання нове для працівників і без допомоги досвідченого технолога колектив досить довго освоює особливості роботи з новим обладнанням.

.
.
Тривалість навчання: 7-8 робочих змін.

Нами доведено, що цього часу цілком достатньо аби побудувати злагоджену командну роботу на хлібопекарні, аби передати та засвоїти необхідні знання та навики "хлібопекарства", аби полюбити та вміти випікати завжди смачну та якісну хлібобулочну продукцію.

.
.

Часте запитання: «Це ми маємо кудись до вас приїхати?» 
Відповідь 1: Наш технолог-інструктор приїжджає до вас і на вашому обладнанні навчає усіх ваших працівників усього що потрібно знати працюючи на пекарні.
Відповідь 2: Ваш один-двоє працівника можуть приїхати до нас і на нашому обладнанні, з нашим колективом, навчитись усього що ми вміємо.

Часте запитання: «Проживання технолога-інструктора входить у вартість?» 
Відповідь: Проживання забезпечується замовником, це може бути готель/міні готель/хостел чи інші можливі варіанти.

Часте запитання: «Які рецептури входять у вартість?» 
Відповідь: До 22 видів булочок, до 16 видів хліба, багети тощо.

.

Вартість за проведення технологічного запуску пекарні визначається в індивідуальному порядку та залежить від поставлених задач.

.

Асортимент:

 

БУЛОЧКИ:

Бутербродна овальна, 90г.

Ватрушка, 80г.

Плюшка, 90г.

Чайна, 65г.

Шишка, 90г.

Для гамбургера, 95г.

З висівками, 95г.

З вишнею, 90г.

З капустою, 80г.

З кремом, 85г.

З маком, 75г.

З повидлом, 80г.

З сезамом, 95г.

З часником, 200г.

З яблуками, 80г.

Зі сливами, 90г.

Рогалик сирний, 90г.

Рогалик з повидлом, 350г.

Рулет з маком, 350г.

Хала/Калач/Плетенка Львівська, 380г.

Хлібець какао/шоколад, 500г.

Та інші

ХЛІБ ФОРМОВИЙ:

Хліб Сайка, 500г.

Хліб цибулевий, 500г.

Хліб гарбузовий, 600г.

Хліб висівковий, 520г.

Бездріжджовий, 500г.

Карпатський, 690г.

Тостовий, 600г.

Бородінський, 460г.

З чорносливом, 460г.

Горіховий, 460г.

Гречаний, 410г.

Формовий хліб, 520г.

Та інші

ПОДОВІ ХЛІБА:

З сезамом (овальної форми, три надрізи зверху і посипано сезамом), 690г.

Карпатський, 690г.

Висівковий, 600г.

Кукурудзяний, 250г.

Цибулевий, 710г.

 

БАГЕТИ:

Багет класичний, 250г.

Багет Люкс, 300г.

Багет цибулевий, 250г.

Багет сирний, 250г.

Та інші

 

Сировина: Борошно вищий ґатунок, перший і жито. Цукор, сіль, маргарин, олія, дріжджі пресовані. Курячі яйця. Сезам, мак. Коріандр для бородінського хліба. Солод. Повидло. Сир. Та інші інградієнти згідно обраних рецептур.

.

Запускаємо пекарні по всій Україні

Група компаній ГАЛПАСТ-МАШ об'єднує українських виробників якісного та сучасного обладнання для міні пекарень. Ми підберемо обґрунтований і найоптимальніший комплект обладнання для міні-пекарні за абсолютно розумною ціною. Навчимо ваш персонал працювати в команді, випікати якісну та смачну хлібобулочну продукцію.

Станом на 2021 рік ми допомогли запустити більше 65 пекарень по всій Україні.

Пекарні різні за продуктивністю, з різним обладнанням, розміщені в різних приміщеннях, Це великий досвід який ми пройшли разом із замовниками. Звертайтесь до нас і ми допоможемо вам відкрити пекарню.

Василь Дичко. Підбір обладнанняОлег Подоляк. Інструктор. Навчання пекарів. Навчання тістомісів. Навчання формувальників

Телефонуйте:
097-585-99-05, 050-910-23-62
Пишіть:
e-mail: info@galpast.ua
Графік праці:

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00,
Сб: з 9:00–17:00

.

ГОТОВІ КОМПЛЕКТИ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПЕКАРНІ

Комплект обладнання для пекарні до 100кг тіста в змінуКомплект обладнання для пекарні до 300кг тіста в змінуКомплект обладнання для пекарні до 400кг тіста в змінуКомплект обладнання для пекарні до 500кг тіста в змінуКомплект обладнання для пекарні до 1500кг тіста в зміну

Пекарня продуктивністю до 100кг тіста в зміну. Невелика пекарня що потребує буквально декілька метрів квадратних виробничого приміщення. Пекарню часто розміщають в приміщенні магазину. Випікається мала продукція для власних потреб і трохи хліба для асортименту.

Пекарня продуктивністю до 300кг тіста в зміну. Ця пекарня уже може випікати хліб в необхідній кількості для своїх потреб і навіть трішки для сусідів і це не рахуючи малої продукції.

Пекарня продуктивністю до 400кг тіста в зміну. Все те саме що в попередній пекарні, але відчутно продуктивніше, тільки тут потрібно дещо більше місця. Якщо таку пекарню розміщати в магазині, це має бути більший магазин ніж зазвичай, або у вас декілька магазинів. Пекарня компактна, доступна по ціні та досить продуктивна, достатньо для своїх потреб і для сусідів.

Пекарня продуктивністю до 500кг тіста в зміну. Це вже більш серйозніший рівень. Ця пекарня підходить для більшого магазину ніж зазвичай, або у вас декілька магазинів. Ця пекарня цілком може забезпечити потреби декількох сіл чи невеликого мікрорайону. Працювати легше, колектив такий самий, а продуктивність більша. Тут є "запас" по продуктивності на майбутнє збільшення пекарні.

Пекарня продуктивністю до 1000кг або до 1500кг тіста в зміну. Зазвичай такі пекарні орієнтовані виключно на доставку випеченої продукції по магазинам. Одноразово випікається досить велика кількість продукції. Відповідно пекарня дуже продуктивна, при тому що колектив буквально на 1-2 працівника більший ніж в попередніх пекарнях.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Стаціонарна піч Вейшеу на 1 вагонетку дуже продуктивна, адже за один раз випікає 54-63 хлібини формового великого або 72-90 хлібин формового малого. Круглого або овального за один раз випікає 36-50 хлібин. Булочок 180 шт за раз. А отже витрати енергії, зарплатного фонду, тощо, на одиницю випічки мінімальні.

Відкрити пекарню в Україні

Стаціонарна піч Вейшеу на 1 вагонетку рівномірно пропікає продукт по всій висоті вагонетки. Працювати просто та легко. Максимальна температура +260 °C дозволяє випікати малу кондитерську продукцію печиво, круасани тощо; середню продукцію булочки, багети, завиванці тощо, а також велику продукцію батони, хліб, паску тощо.

Фотографії з пекарні Обладнання для пекарні

  • Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар у перелік побажань, потрібно