• Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
097-585-99-05, 050-910-23-62

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00
Сб: з 9:00 до 17:00

Фотографії + відео пекарні до 500кг тіста в зміну. Чернігівська область

Пекарня надзвичайна, асортимент продукції випікається за старовинними рецептами які замовники починали збирати ще задовго до відкриття пекарні. Буквально через 3 місяці після відкриття пекарня збільшила прогнозовану продуктивність вдвічі, було закуплено другу піч (дві печі, кожна продуктивністю до 500кг) та автоматичний ділитель-округлювач тіста для пришвидшення виробничого процесу та полегшення ручної праці. 

UPD: Додали відео

.

Детальний опис обладнання для пекарні продуктивністю до 500кг тіста в зміну

Навчання пекарів проводимо по всій Україні. Звертайтесь

ЗавантажитиЗавантажити специфікацію на комплект обладнання Оптимальний продуктивністю до 500кг тіста в зміну (~10MB, обладнання, параметри, ціни)

.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

На фото наш інструктор Олег, приїхав буквально на 1 день аби познайомитись з колективом, попрацювати пліч-о-пліч, обмінятись досвідом. Пекарня діюча, колектив досвідчений.

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

Замовники на самому початку, ще коли тільки по телефону спілкувались з нами, висловлювали певне припущення, що мабуть буде потрібно дві печі, що шанси завоювати довіру місцевих покупців та витримати конкуренцію - вдасться. А в такий момент потрібно буде втримати і якість на стартовому рівні, і при цьому збільшувати продуктивність відповідно до запитів споживачів. Тому, аби не прогадати і не перестрибнути, було задумано ще на старті укомплектувати пекарню вдвічі більшою камерою вистійки і вдвічі більшою тістомісильною машиною, аби в разі потреби, докупити другу піч і щоб все решта обладнання уже було відповідним. Що і було зроблено. 

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

На фото камера вистійки тіста Grow-UP LITE, повністю автоматизована камера вистійки на 2 вагонетки. Автоматична підтримка температури та вологості, вода в парогенератор автоматично подається, комп'ютерне управління.

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

На фото Власники пекарні. Минув місяць після відкриття.

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

Окрім основної діяльності пекарні по випіканню різноманітної продукції, на пекарні також проводять майстер-класи по пекарській справі для усіх бажаючих.

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

На фото показано майстер клас, де тісто для здоби ділилось та заокруглювалось вручну. Згодом, після придбання другої печі відповідно до потреб продуктивності, було доукомплектовано пекарню автоматичним ділителем-округлювачем тіста, за поділ (до 30 секунд) отримуємо 32 шматки тіста однакової маси в межах 40-90 грам (в залежності від рецептури +/- 10грам) та уже заокругленої форми.

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

На фото бачимо дві печі пароконвекційних стаціонарних на 1 вагонетку Б/У (дві печі, кожна продуктивністю до 500кг) т) та ліворуч камеру вистійки тіста автоматизовану на 2 вагонетки Grow-UP LITE.

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

Смачно! Коли сам замішуєш, сам випікаєш - смачнішого в житті ніде не скуштуєш. З гарячим чаєм можна два а то й три таких згамцяти :)

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

Сучасні діти без будь якої допомоги дорослих можуть швидко навчитись користуватись сучасною технікою. А от коли в руках качалка для тіста, тут вже потрібна допомога "що це і що з цим робити?" :)

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

Пекарня випікає не тільки хлібобулочну продукцію, а й кондитерську. На фото печиво ручної роботи. Такого печива в такій печі можна випекти дуууже багато :)

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

А на цьому фото видно підтвердження тисячолітньої мудрості, що аромат щойно випеченого хліба, та ще й приготовленого своїми руками, викликає радість :)

Відкриття пекарні до 500кг тіста в зміну Україна

На фотографії показано практично все виробниче приміщення і все обладнання. Із даної фотографії можна оцінити масштаби виробництва, розміри приміщення, габарити обладнання. Пекарня продуктивністю до 500кг тіста в зміну, або як в цій пекарні, поставили дві печі і відповідно продуктивність уже 500+500=1000кг тіста в зміну, може поміститись не обов'язково тільки в приміщення таких розмірів чи такої форми. Ми комплектували такі пекарні в абсолютно різних за розмірами і формою приміщеннях.

Відкрити пекарню в Україні

Фотографії з виробничого процесу.

Відкрити пекарню в Україні

На фотографії бачимо випечені паски до Великодня. Одні паски вистигають на спеціальних вагонетках для вистигання. Паски вистигають в дерев'яних лотках. На фотографії здається що на столі більше пасок ніж на вагонетці. Але це не так. Тому такі вагонетки вигідніші з точки зору економії простору. Також такі вагонетки зручніші, бо легко можна велику кількість продукції перенести в інше приміщення чи до транспорту, тому що вагонетки на коліщатах.

Відкрити пекарню в Україні

На фотографії замовник, звати Валентин. Ніщо не приносить стільки радості як власними руками зроблена якісна робота. Випікання, бути пекарем, працювати на пекарні - це щось особливе, щось чого немає де-інде.

Обладнання для пекарні Україна

На фотографії показано процес виробництва здобної продукції. В даному випадку це булочки. Бачимо що робота по формування виконується вручну - автоматизувати цей процес в межах міні-пекарні вкрай складно, тому формування зазвичай на всіх міні пекарнях виконується вручну.

Відкрити пекарню в Україні

Ціна обладнання для пекарні Україна

.

Запускаємо пекарні по всій Україні

Група компаній ГАЛПАСТ-МАШ об'єднує українських виробників якісного та сучасного обладнання для міні пекарень. Ми підберемо обґрунтований і найоптимальніший комплект обладнання для міні-пекарні за абсолютно розумною ціною. Навчимо ваш персонал працювати в команді, випікати якісну та смачну хлібобулочну продукцію. Звертайтесь.

Станом на 2020 рік ми допомогли запустити більше 65 пекарень по всій Україні.

Пекарні різні за продуктивністю, з різним обладнанням, розміщені в різних приміщеннях, Це великий досвід який ми пройшли разом із замовниками. Звертайтесь до нас і ми допоможемо вам відкрити пекарню.

Василь Дичко. Підбір обладнанняОлег Подоляк. Інструктор. Навчання пекарів. Навчання тістомісів. Навчання формувальників

Телефонуйте:
097-585-99-05, 050-910-23-62
Пишіть:
e-mail: info@galpast.com
Графік праці:

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00,
Сб: з 9:00–17:00

  • Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар у перелік побажань, потрібно