• Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
097-585-99-05, 050-910-23-62

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00
Сб: з 9:00 до 17:00

Фотографії + відео технологічного запуску хлібопекарні до 300кг тіста в зміну. Львівська область

Успішно запустили пекарню до 300кг тіста в зміну у м. Золочів, Львівської області

UPD: Додали відео

UPD2: Завітали в гості 2018. Ще одне відео додали :)

UPD3: Пекарню було доукомплектовано другою пічкою та другим більшим тістомісом. Також форми відповідно дозакупили.

UPD4Двома пічками пекарня не справлялась із замовленнями. У 2020-му одну піч замінили на Стаціонарну піч на 1 вагонетку. Більший тістоміс якраз доречно підійшов. Камеру вистіки замінили на автоматизовану Grow-UP Lite на 2 вагонетки.

.

Навчання пекарів проводимо по всій Україні. Звертайтесь

ЗавантажитиЗавантажити специфікацію на комплект обладнання Оптимальний продуктивністю до 300кг тіста в зміну (~10MB, обладнання, параметри, ціни)

.

ФОТОГАЛЕРЕЯ + відео

.

З самого початку планувалась пекарня продуктивністю до 300кг тіста в зміну. На цьому відео якраз показано цю пекарню.

Потім, як вже розказували, пекарня дозамовили ще одну піч, ще одну камеру вистійки і ще одну додатковий велику тістомісильну машину. 

На фотографії наш інструктор Михайло під час технологічного запуску цієї пекарні продуктивністю до 300кг тіста в зміну.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Технолог Михайло Дичко

На фотографії учні пекарні

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Технолог Михайло Дичко

На фотографії показано процес поділу тіста на шматки тіста масою 80грам. Як бачите змажують масу тістових шматків вручну, на звичайних вагах. Такий процес вкрай повільний, досить швидко втомлює працівників, окрім цього тісто досить чутливе до перепадів температури і не може довго стояти і чекати поки працівник поділить усю необхідну кількість, і може "перекиснути" прямо на очах, так би мовити, особливо це стосується найперших зважених шматків. Такий формат роботи пекарні, коли тісто ділиться і зважується вручну підходить коли асортимент продукції дуже широкий, а загальна кількість не є великою, у такому випадку легше і, для замовника, дешевше, аби поділ тіста був ручний. Але, коли якийсь продукт, чи декілька продуктів, переважають в асортименті, наприклад здоба, 50-150 кг тіста за зміну, тоді вкрай важливо автоматизувати процес виробництва здоби шляхом закупки додаткових одиницю обладнання. Наприклад Ділитель тіста для булочок з функцією попереднього заокруглення. Така машина може ділити тісто на шматки масою в межах 50-90 грам і одразу їх заокруглювати, що в рази пришвидшує процес виробництва здоби, та, суттєво полегшує людську працю.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Технолог Михайло Дичко

На фотографії бачимо камеру вистіки тіста економ класу. Доступна ціна. Температура задана підтримується автоматично. Єдине що це 1-2 рази за зміну потрібно вручну долити воду. Тістові заготовки абсолютно добре підходять. Для міні пекарні, для старту, коли бюджет обмежений, камера вистійки економ класу абсолютно нормальне рішення. З часом, коли в цьому виникне потреба, або коли продуктивність пекарні зросте в рази, звісно, бажано закупити більшу і обов'язково автоматизовану камеру вистійки, наприклад Камера вистійки тіста Grow-UP на дві вагонетки, або якщо місця обмаль, є варіант на одну вагонетку, повністю автоматизована, підтримує задану температуру і вологість, при цьому в рази дешевша за іноземні аналоги.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Технолог Михайло Дичко

На фотографії показано інструктора Михайла який проводить навчання щодо вистійки тістових заготовок.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Технолог Михайло Дичко

На фотографії показано навчання програмування печі. На різних пекарнях різні печі, з різним управлінням. Треба вміти програмувати різні печі. Зазвичай у всіх печах де є програмне управління логіка програмування схожа, потрібно лише розібратись де яка кнопка за що відповідає.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Технолог Михайло Дичко

На фотографії показано процес вимірювання температури опари. Градусник із довгим термощупом за лічені секунди показує температуру. Знати яка температура опари, яка температура тіста ще в тістомісі, яка температура тістових заготовок в камері вистійки і яка температура всередині випеченого хліба - важливий параметр, який важливо знати і розуміти.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Технолог Михайло Дичко

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Технолог Михайло Дичко

На фото показано деко стандартного європейського розміру 600х400мм. Бачимо що на деко такого розміру компактно і водночас добре помістилось 12 здобних булочок. При розрахунках продуктивності пекарні по такому продукту як здоба, береться до уваги саме така кількість.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Технолог Михайло Дичко

На фотографіях показано процес ручної закладки печі. В даному випадку закладається хліб пшенично-житній, який за технологією складніший за соціального гатунку хліб.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Технолог Михайло Дичко

На фото показано результат роботи трьох змін підряд по 8 годин, пекарня виконувала замовлення на Різдво. Замовлення успішно виконано.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Технолог Михайло Дичко

Ці фотографії зробив наш замовник (на фото, звати Валентин). Замовник відвідав цю пекарню в Золочеві аби ознайомитись "в живу" так би мовити з виробництвом. Через чотири місяці ми допомогли Валентину запустити пекарню продуктивністю до 500кг тіста в зміну. А ще через пів року ми допомогли замовнику подвоїти продуктивність до 1000кг тіста в зміну, зберігши при цьому гнучкість пекарні.

Відкрити пекарню в Україні

.

Запускаємо пекарні по всій Україні

Група компаній ГАЛПАСТ-МАШ об'єднує українських виробників якісного та сучасного обладнання для міні пекарень. Ми підберемо обґрунтований і найоптимальніший комплект обладнання для міні-пекарні за абсолютно розумною ціною. Навчимо ваш персонал працювати в команді, випікати якісну та смачну хлібобулочну продукцію. Звертайтесь.

Станом на 2020 рік ми допомогли запустити більше 65 пекарень по всій Україні.

Пекарні різні за продуктивністю, з різним обладнанням, розміщені в різних приміщеннях, Це великий досвід який ми пройшли разом із замовниками. Звертайтесь до нас і ми допоможемо вам відкрити пекарню.

Василь Дичко. Підбір обладнанняОлег Подоляк. Інструктор. Навчання пекарів. Навчання тістомісів. Навчання формувальників

Телефонуйте:
097-585-99-05, 050-910-23-62
Пишіть:
e-mail: info@galpast.com
Графік праці:

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00,
Сб: з 9:00–17:00

.

ГОТОВІ КОМПЛЕКТИ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПЕКАРНІ

Комплект обладнання для пекарні до 100кг тіста в зміну Комплект обладнання для пекарні до 300кг тіста в зміну Комплект обладнання для пекарні до 400кг тіста в зміну Комплект обладнання для пекарні до 500кг тіста в зміну Комплект обладнання для пекарні до 1500кг тіста в зміну

Пекарня продуктивністю до 100кг тіста в зміну. Невелика пекарня що потребує буквально декілька метрів квадратних виробничого приміщення. Пекарню часто розміщають в приміщенні магазину. Випікається мала продукція для власних потреб і трохи хліба для асортименту.

Пекарня продуктивністю до 300кг тіста в зміну. Ця пекарня уже може випікати хліб в необхідній кількості для своїх потреб і навіть трішки для сусідів і це не рахуючи малої продукції.

Пекарня продуктивністю до 400кг тіста в зміну. Все те саме, тільки тут потрібно дещо більше місця. Якщо таку пекарню розміщати в магазині, це має бути більший магазин ніж зазвичай. Пекарня компактна, доступна по ціні та досить продуктивна, достатньо для своїх потреб і для сусідів.

Пекарня продуктивністю до 500кг тіста в зміну. Це вже більш серйозніший рівень. Ця пекарня підходить для більшого магазину ніж зазвичай. Працювати легше, колектив такий самий, а продуктивність більша. Тут є "запас" по продуктивності на майбутнє збільшення пекарні.

Пекарня продуктивністю до 1000кг або до 1500кг тіста в зміну. Зазвичай такі пекарні орієнтовані виключно на доставку випеченої продукції по магазинам. Одноразово випікається досить велика кількість продукції. Відповідно пекарня дуже продуктивна, при тому що колектив буквально на 1-2 працівника більший ніж в попередніх пекарнях.

Відкрити пекарню в Україні

  • Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар у перелік побажань, потрібно