• Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
097-585-99-05, 050-910-23-62

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00
Сб: з 9:00 до 17:00

Фотографії + відео технологічного запуску хлібопекарні до 1500кг тіста в зміну. Одеська область

Обладнали та успішно провели технологічний запуск пекарні Оптимальна продуктивністю до 1500кг тіста в зміну. 
UPD: Додали відео
UPD 2: Додали ще відео ротаційної печі MELANI LUX.

.

Навчання пекарів проводимо по всій Україні. Звертайтесь

ЗавантажитиЗавантажити специфікацію на комплект обладнання Оптимальний продуктивністю до 1500кг тіста в зміну (~10MB, обладнання, параметри, ціни)

.

ФОТОГАЛЕРЕЯ + відео

.

Відео на жаль трохи довге. Але ви побачите досить детальний огляд обладнання для пекарні «Оптимальний» продуктивністю до 1500кг тіста в зміну.

На фотографії інструктор Михайло навчає програмувати піч. Нічого складного в програмуванні немає. Найважливіше в роботі пекаря - це уважність. Потрібно завжди мати на увазі що відбувається на усій пекарні, хто чим зайнятий, що планується наступне до випікання, щоб вчасто підготувати піч до наступної випічки. Кожен продукт вимагає уваги, пекар повинен відчувати яка температура потрібна аби ідеально випекти хліб, булочку, завиванець, круасан тощо. Коли і скільки запаровки ввімкнути. Буває що той самий продукт, який вчора випікався за 35 хв, сьогодні на 32-й хвилині уже випечений і подальше випікання не бажане (сушиться, темніє). Пекар повинен бути уважним.

Навчання пекарня Майстер клас з випікання Запуск пекарні Технолог Михайло

Поки замішується тісто і тістові заготовки підходять в камері вистійки, проводяться, постійно, короткі наради, хто що засвоїв, у кого які запитання до інструктора.

Навчання пекарня Майстер клас з випікання Запуск пекарні Технолог Михайло

На фотографії показано процес ручного формування тістової заготовки: обминка та округлення. Це технологічні процеси які, на перший погляд прості, але від якості виконання яких залежить кінцевий результат: і скоринка, і рум'янець, і надриви, і навіть смак. Звісно кращий варіант коли ці функції виконує машина, тобто є таке обладнання як "ділитель тіста" та "округлювач тіста". Та коли пекарня тільки відкрилась, коли бюджет обмежений, а асортимент широкий і кількісно не великий, можна розпочинати з ручної праці, помалу нарощувати продуктивність, і з часом, якщо якийсь тип продукту буде в пріоритеті (наприклад пекарня продукуватиме декілька тисяч булочок що становитиме більше 50% всього виробництва) тоді конкретно для цього продукту, варто провести автоматизацію. Тобто придбати ділитель тіста для булочок на масу в межах 50-90 грам, бажано одразу із функцією заокруглення. Придбання такого обладнання буде доцільним та зваженим. І розуміння доцільності придбання саме цієї одиниці обладнання не можна було передбачити, це розуміння прийшло з часом. А можливо все могло б бути по-іншому, пекарня наприклад виробляла б інший продукт в великих кількостях і для його автоматизації потрібен був би інший тип обладнання. Саме тому, коли пекарня відкривається а бюджет обмежений, оправданим є формат коли замовник закуповує основне обладнання (піч, тістоміс, камера вистійки) а додаткове обладнання закуповується по мірі потреби.

Навчання пекарня Майстер клас з випікання Запуск пекарні Технолог Михайло

Загальна фотографія. Позаду нічна зміна та багато гарної та смачної випеченої хлібобулочної продукції :)

Навчання пекарня Майстер клас з випікання Запуск пекарні Технолог Михайло

Фотографія на пам'ять :)

Навчання пекарня Майстер клас з випікання Запуск пекарні Технолог Михайло

Один із параметрів випеченого хліба, за яким варто час-від-часу слідкувати, це температура м'якуша. Прийнято вважати, що хліб випечений, коли температура м'якуша вища за 97 градусів. Градусник для тіста з довгим термощупом показує температуру за лічені секунди. Зручно і швидко.

Навчання пекарня Майстер клас з випікання Запуск пекарні Технолог Михайло

По всій Україні пекар має розуміти пекаря, коли спілкуються щодо питань виробництва. У Львові хліб який показано на фотографіях називають "Сайка". Не пам'ятаємо як саме, але в Одеській області пекар якось по-іншому називав цей хліб, і ми зрозуміли один одного тільки тоді коли почали його робити :)

Навчання пекарня Майстер клас з випікання Запуск пекарні Технолог Михайло

Ротаційна піч Melani LUX випікає практично будь яку хлібобулочну продукцію у досить великих кількостях. Так наприклад за один раз піч може випекти 105-135 хліба квадратного, 80-98 хліба подового (круглого/овального), здоби багато наприклад звичних розмірів 300-400 булочок. Перелік можна продовжувати. Ротаційна піч це сучасна технологія, коли вагонетка обертається навколо джерела тепла, тим самим забезпечується рівномірність пропікання усієї продукції.

Ротаційна піч для пекарні для випікання хліба

.

Навчання пекарів в Україні Курси пекарів Навчання персоналу на пекарні

Навчання персоналу для роботи на пекарні - наша ексклюзивна послуга!

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЗАПУСК ХЛІБОПЕКАРНІ

.
Навчаємо хлібопекарському мистецтву:

«Хліб та здоба»
За час навчання, що становить 7-9 робочих днів, навчаємо випікати до 40 рецептур хлібобулочних виробів які користуються стабільним попитом. Особливо актуально для нових хлібопекарень котрим важливо одразу запустити достатній асортимент продукції, що дозволить швидко вийти на ринок та завоювати його. Також актуально для діючих хлібопекарень котрі прагнуть по-новому переглянути діючі рецептури і запустини нові.

«Командна робота»
Налагоджуємо командну роботу на досягнення поставлених цілей. Актуально як для нових (введення в курс та налагодження командної роботи) так і для діючих (пошук і виправлення помилок) хлібопекарень.

.
.
Допомагаємо вирішувати проблеми з якими зустрічаються нові і діючі хлібопекарні:

Проблема №1. «Асортимент»
Сьогодні завойовувати ринок потрібно асортиментом і якісною продукцією! Особливо актуально для нових хлібопекарень коли на початках асортимент продукції не є великим, а впровадження і відлагодження нових рецептур займає надто багато часу. Також актуально для діючих хлібопекарень де асортимент невеликий і власними силами ніяк не вдається його збільшити.

Проблема №2. «Брак продукції»
Через несвідомі помилки персоналу, хлібопекарня весь час стикається із браком продукції. Частково брак списується у вигляді штрафу з зарплатні працівника (що негативно позначається на швидкоплинності кадрів і ще більше погіршує проблему). Частково брак списується за рахунок власників. Частково іншими шляхами. І якщо підрахувати, скільки такого браку продукції назбирується за рік, то над вирішенням цієї проблеми однозначно варто задуматися!

Проблема №3. «Страх нового»
Ця проблема особливо актуальна для нових хлібопекарень коли працівникам довго не вдається досягти хорошої якості продукції. А все тому що обладнання нове для працівників і без допомоги досвідченого технолога колектив досить довго освоює особливості роботи з новим обладнанням.

.
.
Тривалість навчання: 7-8 робочих змін.

Нами доведено, що цього часу цілком достатньо аби побудувати злагоджену командну роботу на хлібопекарні, аби передати та засвоїти необхідні знання та навики "хлібопекарства", аби полюбити та вміти випікати завжди смачну та якісну хлібобулочну продукцію.

.
.

Часте запитання: «Це ми маємо кудись до вас приїхати?» 
Відповідь 1: Наш технолог-інструктор приїжджає до вас і на вашому обладнанні навчає усіх ваших працівників усього що потрібно знати працюючи на пекарні.
Відповідь 2: Ваш один-двоє працівника можуть приїхати до нас і на нашому обладнанні, з нашим колективом, навчитись усього що ми вміємо.

Часте запитання: «Проживання технолога-інструктора входить у вартість?» 
Відповідь: Проживання забезпечується замовником, це може бути готель/міні готель/хостел чи інші можливі варіанти.

Часте запитання: «Які рецептури входять у вартість?» 
Відповідь: До 22 видів булочок, до 16 видів хліба, багети тощо.

.

Вартість за проведення технологічного запуску пекарні визначається в індивідуальному порядку та залежить від поставлених задач.

.

Асортимент:

 

БУЛОЧКИ:

Бутербродна овальна, 90г.

Ватрушка, 80г.

Плюшка, 90г.

Чайна, 65г.

Шишка, 90г.

Для гамбургера, 95г.

З висівками, 95г.

З вишнею, 90г.

З капустою, 80г.

З кремом, 85г.

З маком, 75г.

З повидлом, 80г.

З сезамом, 95г.

З часником, 200г.

З яблуками, 80г.

Зі сливами, 90г.

Рогалик сирний, 90г.

Рогалик з повидлом, 350г.

Рулет з маком, 350г.

Хала/Калач/Плетенка Львівська, 380г.

Хлібець какао/шоколад, 500г.

Та інші

ХЛІБ ФОРМОВИЙ:

Хліб Сайка, 500г.

Хліб цибулевий, 500г.

Хліб гарбузовий, 600г.

Хліб висівковий, 520г.

Бездріжджовий, 500г.

Карпатський, 690г.

Тостовий, 600г.

Бородінський, 460г.

З чорносливом, 460г.

Горіховий, 460г.

Гречаний, 410г.

Формовий хліб, 520г.

Та інші

ПОДОВІ ХЛІБА:

З сезамом (овальної форми, три надрізи зверху і посипано сезамом), 690г.

Карпатський, 690г.

Висівковий, 600г.

Кукурудзяний, 250г.

Цибулевий, 710г.

 

БАГЕТИ:

Багет класичний, 250г.

Багет Люкс, 300г.

Багет цибулевий, 250г.

Багет сирний, 250г.

Та інші

 

Сировина: Борошно вищий ґатунок, перший і жито. Цукор, сіль, маргарин, олія, дріжджі пресовані. Курячі яйця. Сезам, мак. Коріандр для бородінського хліба. Солод. Повидло. Сир. Та інші інградієнти згідно обраних рецептур.

.

Запускаємо пекарні по всій Україні

Група компаній ГАЛПАСТ-МАШ об'єднує українських виробників якісного та сучасного обладнання для міні пекарень. Ми підберемо обґрунтований і найоптимальніший комплект обладнання для міні-пекарні за абсолютно розумною ціною. Навчимо ваш персонал працювати в команді, випікати якісну та смачну хлібобулочну продукцію.

Станом на 2021 рік ми допомогли запустити більше 65 пекарень по всій Україні.

Пекарні різні за продуктивністю, з різним обладнанням, розміщені в різних приміщеннях, Це великий досвід який ми пройшли разом із замовниками. Звертайтесь до нас і ми допоможемо вам відкрити пекарню.

Василь Дичко. Підбір обладнанняОлег Подоляк. Інструктор. Навчання пекарів. Навчання тістомісів. Навчання формувальників

Телефонуйте:
097-585-99-05, 050-910-23-62
Пишіть:
e-mail: info@galpast.ua
Графік праці:

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00,
Сб: з 9:00–17:00

.

ГОТОВІ КОМПЛЕКТИ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПЕКАРНІ

Комплект обладнання для пекарні до 100кг тіста в змінуКомплект обладнання для пекарні до 300кг тіста в змінуКомплект обладнання для пекарні до 400кг тіста в змінуКомплект обладнання для пекарні до 500кг тіста в змінуКомплект обладнання для пекарні до 1500кг тіста в зміну

Пекарня продуктивністю до 100кг тіста в зміну. Невелика пекарня що потребує буквально декілька метрів квадратних виробничого приміщення. Пекарню часто розміщають в приміщенні магазину. Випікається мала продукція для власних потреб і трохи хліба для асортименту.

Пекарня продуктивністю до 300кг тіста в зміну. Ця пекарня уже може випікати хліб в необхідній кількості для своїх потреб і навіть трішки для сусідів і це не рахуючи малої продукції.

Пекарня продуктивністю до 400кг тіста в зміну. Все те саме що в попередній пекарні, але відчутно продуктивніше, тільки тут потрібно дещо більше місця. Якщо таку пекарню розміщати в магазині, це має бути більший магазин ніж зазвичай. Пекарня компактна, доступна по ціні та досить продуктивна, достатньо для своїх потреб і для сусідів.

Пекарня продуктивністю до 500кг тіста в зміну. Це вже більш серйозніший рівень. Ця пекарня підходить для більшого магазину ніж зазвичай. Працювати легше, колектив такий самий, а продуктивність більша. Тут є "запас" по продуктивності на майбутнє збільшення пекарні.

Пекарня продуктивністю до 1000кг або до 1500кг тіста в зміну. Зазвичай такі пекарні орієнтовані виключно на доставку випеченої продукції по магазинам. Одноразово випікається досить велика кількість продукції. Відповідно пекарня дуже продуктивна, при тому що колектив буквально на 1-2 працівника більший ніж в попередніх пекарнях.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Ротаційна піч Melani LUX дуже продуктивна, адже за один раз випікає 135 хлібин формового великого або 180 хлібин формового малого. Круглого або овального за один раз випікає 96 хлібин. Булочок до 384 за раз. А отже витрати (енергії, зарплатного фонду, тощо) на одиницю випічки неймовірно малі.

Відкрити пекарню в Україні

Ротаційна піч Melani LUX рівномірно пропікає продукт по всій висоті вагонетки. Працювати просто та легко. Максимальна температура +300 °C дозволяє випікати досить складний житньо-пшеничний хліб, адже для його випікання потрібна висока стартова температура.

Навчання пекарня Майстер клас з випікання Запуск пекарні Технолог Михайло

  • Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар у перелік побажань, потрібно