• Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
097-585-99-05, 050-910-23-62

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00
Сб: з 9:00 до 17:00

Фотографії + відео технологічного запуску хлібопекарні до 1500кг тіста в зміну. Одеська область

Обладнали та успішно провели технологічний запуск пекарні Оптимальна продуктивністю до 1500кг тіста в зміну. 
UPD: Додали відео
UPD 2: Додали ще відео ротаційної печі MELANI LUX.

.

Детальний опис обладнання для пекарні продуктивністю до 1500кг тіста в зміну

Навчання пекарів проводимо по всій Україні. Звертайтесь

ЗавантажитиЗавантажити специфікацію на комплект обладнання Оптимальний продуктивністю до 1500кг тіста в зміну (~10MB, обладнання, параметри, ціни)

.

ФОТОГАЛЕРЕЯ + відео

.

Відео на жаль трохи довге. Але ви побачите досить детальний огляд обладнання для пекарні «Оптимальний» продуктивністю до 1500кг тіста в зміну.

На фотографії інструктор Михайло навчає програмувати піч. Нічого складного в програмуванні немає. Найважливіше в роботі пекаря - це уважність. Потрібно завжди мати на увазі що відбувається на усій пекарні, хто чим зайнятий, що планується наступне до випікання, щоб вчасто підготувати піч до наступної випічки. Кожен продукт вимагає уваги, пекар повинен відчувати яка температура потрібна аби ідеально випекти хліб, булочку, завиванець, круасан тощо. Коли і скільки запаровки ввімкнути. Буває що той самий продукт, який вчора випікався за 35 хв, сьогодні на 32-й хвилині уже випечений і подальше випікання не бажане (сушиться, темніє). Пекар повинен бути уважним.

Навчання пекарня Майстер клас з випікання Запуск пекарні Технолог Михайло

Дуже часно розказують що подовий хліб випекти на металевому деко не можливо. Ось на фотографії показано пшенично-житній круглий хліб. Овальний край, як видно на фотографії, не має надривів, добре і рівномірно пропечений. Чудова робота.

Навчання пекарня Майстер клас з випікання Запуск пекарні Технолог Михайло

Поки замішується тісто і тістові заготовки підходять в камері вистійки, проводяться, постійно, короткі наради, хто що засвоїв, у кого які запитання до інструктора.

Навчання пекарня Майстер клас з випікання Запуск пекарні Технолог Михайло

На фотографії показано процес ручного формування тістової заготовки: обминка та округлення. Це технологічні процеси які, на перший погляд прості, але від якості виконання яких залежить кінцевий результат: і скоринка, і рум'янець, і надриви, і навіть смак. Звісно кращий варіант коли ці функції виконує машина, тобто є таке обладнання як "ділитель тіста" та "округлювач тіста". Та коли пекарня тільки відкрилась, коли бюджет обмежений, а асортимент широкий і кількісно не великий, можна розпочинати з ручної праці, помалу нарощувати продуктивність, і з часом, якщо якийсь тип продукту буде в пріоритеті (наприклад пекарня продукуватиме декілька тисяч булочок що становитиме більше 50% всього виробництва) тоді конкретно для цього продукту, варто провести автоматизацію. Тобто придбати ділитель тіста для булочок на масу в межах 50-90 грам, бажано одразу із функцією заокруглення. Придбання такого обладнання буде доцільним та зваженим. І розуміння доцільності придбання саме цієї одиниці обладнання не можна було передбачити, це розуміння прийшло з часом. А можливо все могло б бути по-іншому, пекарня наприклад виробляла б інший продукт в великих кількостях і для його автоматизації потрібен був би інший тип обладнання. Саме тому, коли пекарня відкривається а бюджет обмежений, оправданим є формат коли замовник закуповує основне обладнання (піч, тістоміс, камера вистійки) а додаткове обладнання закуповується по мірі потреби.

Навчання пекарня Майстер клас з випікання Запуск пекарні Технолог Михайло

Загальна фотографія. Позаду нічна зміна та багато гарної та смачної випеченої хлібобулочної продукції :)

Навчання пекарня Майстер клас з випікання Запуск пекарні Технолог Михайло

Фотографія на пам'ять :)

Навчання пекарня Майстер клас з випікання Запуск пекарні Технолог Михайло

Один із параметрів випеченого хліба, за яким варто час-від-часу слідкувати, це температура м'якуша. Прийнято вважати, що хліб випечений, коли температура м'якуша вища за 97 градусів. Градусник для тіста з довгим термощупом показує температуру за лічені секунди. Зручно і швидко.

Навчання пекарня Майстер клас з випікання Запуск пекарні Технолог Михайло

По всій Україні пекар має розуміти пекаря, коли спілкуються щодо питань виробництва. У Львові хліб який показано на фотографіях називають "Сайка". Не пам'ятаємо як саме, але в Одеській області пекар якось по-іншому називав цей хліб, і ми зрозуміли один одного тільки тоді коли почали його робити :)

Навчання пекарня Майстер клас з випікання Запуск пекарні Технолог Михайло

Ротаційна піч Melani LUX випікає практично будь яку хлібобулочну продукцію у досить великих кількостях. Так наприклад за один раз піч може випекти 105-135 хліба квадратного, 80-98 хліба подового (круглого/овального), здоби багато наприклад звичних розмірів 300-400 булочок. Перелік можна продовжувати. Ротаційна піч це сучасна технологія, коли вагонетка обертається навколо джерела тепла, тим самим забезпечується рівномірність пропікання усієї продукції.

Ротаційна піч для пекарні для випікання хліба

.

Запускаємо пекарні по всій Україні

Група компаній ГАЛПАСТ-МАШ об'єднує українських виробників якісного та сучасного обладнання для міні пекарень. Ми підберемо обґрунтований і найоптимальніший комплект обладнання для міні-пекарні за абсолютно розумною ціною. Навчимо ваш персонал працювати в команді, випікати якісну та смачну хлібобулочну продукцію. Звертайтесь.

Станом на 2020 рік ми допомогли запустити більше 65 пекарень по всій Україні.

Пекарні різні за продуктивністю, з різним обладнанням, розміщені в різних приміщеннях, Це великий досвід який ми пройшли разом із замовниками. Звертайтесь до нас і ми допоможемо вам відкрити пекарню.

Василь Дичко. Підбір обладнанняОлег Подоляк. Інструктор. Навчання пекарів. Навчання тістомісів. Навчання формувальників

Телефонуйте:
097-585-99-05, 050-910-23-62
Пишіть:
e-mail: info@galpast.com
Графік праці:

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00,
Сб: з 9:00–17:00

  • Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар у перелік побажань, потрібно