• Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
097-585-99-05, 050-910-23-62

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00
Сб: з 9:00 до 17:00

Фотографії + відео технологічного запуску хлібопекарні до 100кг тіста в зміну. Львівська область

Запустили пекарню до 100кг тіста в зміну у Львівській області. Пекарня знаходиться в приміщенні діючого магазину. Площа приміщення орієнтовно 8м2. Тут встановлено дві малих пароконвекційних печі з ручним управлінням, один малий тістоміс економ класу, одна камера вистійки економ класу, один стіл, стелаж тощо. Пекарня перебрала на себе всю дрібну випічку яка реалізовувалась в магазині, таким чином якість продукції зросла, що сподобалось покупцям магазину. Відкриття такої пекарні для замовника це в першу чергу підтримка діючого магазину, підсилення своїх позицій в боротьбі за покупців.

UPD: Додали відео

.

Навчання пекарів проводимо по всій Україні. Звертайтесь

ЗавантажитиЗавантажити специфікацію на комплект обладнання Оптимальний продуктивністю до 100кг тіста в зміну (~10MB, обладнання, параметри, ціни)

.

ФОТОГАЛЕРЕЯ + відео

.

.

Як говориться: в тісноті, та не в обіді :) На фотографії наш інструктор Олег та колектив двох змін. Зміни працюють через день, в денні зміни, з самого ранку, так щоб перша черга гарячої випічки була готова до приходу перших відвідувачів магазину.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

Коли продукт уже випечний, виймати гарячі дека обов'язково потрібно в рукавицях.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

Плюшка цукрова. Багато цукрової плюшки :) Завдяки простоті виробництва і недорогій рецептурі ця булочка продається за доступною ціною в магазині, при цьому булочка смачна та красива, користується попитом у покупців.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

Булочка з маком або з маком і ізюмом, класика, смачно, дуже смачно. Також булочка здобна "сонечко" традиційно до чаю.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

Олег проводить інструктажі. Постійно. Щодо кожного виробничого процесу. Запитання. Відповіді. І до роботи. Практика практика і ще раз практика.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

Інструктор Олег ділиться секретними рецептурами.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

Робота на пекарні це не просто закинути інгредієнти в тістоміс і дочекатись коли машина все зробить. Ні, ні і ще раз ні. Це ціла технологія! Тісто вимагає уваги, турботи та, якщо вже на те пішло, любові. Тільки тоді тісто віддячиться вам і випічка буде пишною, красивою, рум'яною і смачною.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

Якщо тісто "липке", тоді залежно від виду тіста, виробничий стіл можна зволожити олією, або посипати борошном, аби полегшити роботу з тістом.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

Існує міф що пекар відпочиває коли продукт в печі випікається. Це не так. Робота пекаря вкрай важлива, не менш важлива за роботу інших працівників, але вимагає абсолютної уваги та пильності. Від того як тісто замішане, від того як тісто сформовано, від того як тісто підійшло в камері вистійки, залежить подальший результат роботи пекаря, тобто продукт має випектись, і не просто покритись рум'янцем, а має бути красивим, рум'яним, та що не менш важливо, має бути смачним. Тому робота пекаря це особлива робота, тут треба як свою роботу виконувати добре, так і слідкувати "краєм ока" аби всі попередні процеси які виконуються з тістом були виконані правильно і добре. Фактично бути пекарем це як бути "господинею на весіллі", за всім потрібно вслідкувати.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

Олег випік продукт на основі листкового тіста із начинкою на основі сиру. Було закуплено декілька видів листкового тіста від різних виробників і після кожної випічки був розбір відмінностей аби визначити який виробник виробляє найкраще листкове тісто. Вибір якісних інгредієнтів це також робота і це важлива робота!

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

Формування тістових заготовок. Можна по-різному формувати, результат може бути як однаковий, так і різний, можна формувати швидко, а можна повільно. Тісто дуже чутливе до перепадів температур і до низьких чи високих температур, тому вкрай важливо, в більшій мірі, виконувати всі операції із тістом швидко, і при цьому щоб формування було якісним і однаковим. Для цього потрібно багато практикуватись. Саме тому навчання персоналу виконується у вигляді практичних занять, під час яких в робочій реальній обстанівці відпрацьовуються усі можливі моменти: з сировиною, з тістом, з обладнанням тощо.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

Коли піч закладається однаковим продуктом - це найкращий варіант для пекаря. Продукт випечеться рівномірно і прогнозовано.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

А от коли піч закладена різною продукцією за масою і формою, це додає складності роботі пекарю. Тут потрібно аби продукти були приблизно однакової маси і форми, чим більше розходження, тим уважнішим повинен бути пекар аби тонший і легший продукт встигнути вийняти коли він уже буде випечений, і продовжити випікати решту продукту.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

Булочки за схожою рецептурою до Крош-бріош, але в декілька разів дешевша рецептура, зверху чотири надрізи, схоже як роблять в Європі булочки називають Кайзер.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

Знаменита булочка з сосискою.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

Якщо тісто не здобне, тобто напівсолодке, булочку з сосискою можна сміло посипати кунжутом. Смачно!

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

Булочка випечена чи ще ні? Під пильним наглядом інструктора учні не відпочивають, весь час в екзаменах.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

Вчимось формувати здобний круасан.

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

Рідко коли таке буває, що замовник забезпечує персонал робочим одягом на час навчання, в даному випадку як бачимо робочий одяг є, спільна фотографія красива :)

Технологічний запуск пекарні. Школа пекарів. Навчання пекарів. Відкриття пекарні. Запуск пекарні. Технолог Олег

.

Запускаємо пекарні по всій Україні

Група компаній ГАЛПАСТ-МАШ об'єднує українських виробників якісного та сучасного обладнання для міні пекарень. Ми підберемо обґрунтований і найоптимальніший комплект обладнання для міні-пекарні за абсолютно розумною ціною. Навчимо ваш персонал працювати в команді, випікати якісну та смачну хлібобулочну продукцію. Звертайтесь.

Станом на 2020 рік ми допомогли запустити більше 65 пекарень по всій Україні.

Пекарні різні за продуктивністю, з різним обладнанням, розміщені в різних приміщеннях, Це великий досвід який ми пройшли разом із замовниками. Звертайтесь до нас і ми допоможемо вам відкрити пекарню.

Василь Дичко. Підбір обладнанняОлег Подоляк. Інструктор. Навчання пекарів. Навчання тістомісів. Навчання формувальників

Телефонуйте:
097-585-99-05, 050-910-23-62
Пишіть:
e-mail: info@galpast.com
Графік праці:

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00,
Сб: з 9:00–17:00

.

ГОТОВІ КОМПЛЕКТИ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПЕКАРНІ

Комплект обладнання для пекарні до 100кг тіста в зміну Комплект обладнання для пекарні до 300кг тіста в зміну Комплект обладнання для пекарні до 400кг тіста в зміну Комплект обладнання для пекарні до 500кг тіста в зміну Комплект обладнання для пекарні до 1500кг тіста в зміну

Пекарня продуктивністю до 100кг тіста в зміну. Невелика пекарня що потребує буквально декілька метрів квадратних виробничого приміщення. Пекарню часто розміщають в приміщенні магазину. Випікається мала продукція для власних потреб і трохи хліба для асортименту.

Пекарня продуктивністю до 300кг тіста в зміну. Ця пекарня уже може випікати хліб в необхідній кількості для своїх потреб і навіть трішки для сусідів і це не рахуючи малої продукції.

Пекарня продуктивністю до 400кг тіста в зміну. Все те саме, тільки тут потрібно дещо більше місця. Якщо таку пекарню розміщати в магазині, це має бути більший магазин ніж зазвичай. Пекарня компактна, доступна по ціні та досить продуктивна, достатньо для своїх потреб і для сусідів.

Пекарня продуктивністю до 500кг тіста в зміну. Це вже більш серйозніший рівень. Ця пекарня підходить для більшого магазину ніж зазвичай. Працювати легше, колектив такий самий, а продуктивність більша. Тут є "запас" по продуктивності на майбутнє збільшення пекарні.

Пекарня продуктивністю до 1000кг або до 1500кг тіста в зміну. Зазвичай такі пекарні орієнтовані виключно на доставку випеченої продукції по магазинам. Одноразово випікається досить велика кількість продукції. Відповідно пекарня дуже продуктивна, при тому що колектив буквально на 1-2 працівника більший ніж в попередніх пекарнях.

Відкрити пекарню в Україні

  • Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар у перелік побажань, потрібно