Фотогалерея
-
Фотографії технологічного запуску хлібопекарні до 1500кг тіста в зміну. Рівненська область
Доукомплектували та успішно провели технологічний запуск пекарні продуктивністю до 1500кг тіста в зміну. Для автоматизації роботи додали тістоокруглювач та тістоділитель, завдяки чому вдалось зменшити час робочої зміни і при цьому збільшити продуктивність пекарні.
-
Фотографії + відео пекарні до 500кг тіста в зміну. Чернігівська область
Пекарня надвичайна, асортимент продукції випікається за старовинними рецептами які замовники починали збирати ще задовго до відкриття пекарні. Буквально через 3 місяці після відкриття пекарня збільшила прогнозовану продуктивність вдвічі, було закуплено другу піч та автоматичний ділитель-округлювач тіста для пришвидшення виробничого процесу та полегшення ручної праці.
-
Фотографії + відео технологічного запуску хлібопекарні до 1500кг тіста в зміну. Одеська область
Обладнали та успішно провели технологічний запуск пекарні Оптимальна продуктивністю до 1500кг тіста в зміну.
UPD: Додали ще відео
UPD 2: Додали ще відео оновленої печі MELANI LUX -
Фотографії + відео технологічного запуску хлібопекарні до 1500кг тіста в зміну. Донецька область
Обладнали та успішно провели технологічний запуск пекарні Оптимальна продуктивністю до 1500кг тіста в зміну.
UPD: Додали коротке відео-презентацію електричної ротаційної печі Melani LUX -
Фотографії + відео технологічного запуску хлібопекарні до 400кг тіста в зміну. Житомирська область
Укомплектували та запустили пекарню Економ до 500кг тіста в зміну в Житомирській області. Також провели технологічний запуск пекарні, колектив з 4-х людей, денна зміна. Пекарня відкритого типу, це коли відвідувачі бачать виробничий процес.
UPD: Додали відео -
Фотографії технологічного запуску хлібопекарні до 300кг тіста в зміну. Донецька область
Приємні люди, добра атмосфера, так запрацювались завзято що в передостанній день ледь згадали за фотозвіт. Отже - фотозвіт із технологічного запуску пекарні до 300кг тіста в зміну.
UPD: Нам також відправили замовники ще фотографії, додали :) -
Фотографії + відео технологічного запуску хлібопекарні до 300кг тіста в зміну. Рівненська область
Укомплектували та запустили пекарню Оптимальний до 300кг тіста в зміну в Рівненській області. Також провели технологічний запуск пекарні, колектив з 4-х людей на дві зміни. Є нічні зміни + денні зміни. Продуктивність на даний момент не велика. Коли продуктивність зросте, з часом, потрібно буде ще як мінімум 1 людину, оскільки планували випікати в більшій мірі велику продукцію (хліб тощо) а попит показав що більше замовляють малу продукцію (здобу, булочки, пирішки, завиванці тощо) а для роботи з малою продукцією потрібно багато "робочих рук". Або, якщо замовник виділить додаткове фінансування, можна поставити додаткові одиниці обладнання для автоматизації виробничих процесів (поділ тіста, заокреглення тіста).
UPD: Додали відео -
Фотографії технологічного запуску хлібопекарні до 1000кг тіста в зміну. Закарпатська область
Привезли обладнання для пекарні продуктивністю до 1000кг тіста в зміну. Пізніше, після підключення обладнання, інструктор Михайло приїхав проводити технологічний запуск, фотографії на жаль нам не дозволили зробити щоб було видно усіх і усе.
-
Фотографії + відео технологічного запуску хлібопекарні до 300кг тіста в зміну. Львівська область
Успішно запустили пекарню до 300кг тіста в зміну у м. Золочів, Львівської області
UPD: Додали відео
UPD2: Завітали в гості 2018. Ще одне відео додали :)
UPD3: Пекарню було доукомплектовано другою такою ж пічкою та другим але більшим тістомісом. Також форми відповідно дозакупили.
UPD4: Двома пічками пекарня не справлялась із замовленнями. У 2020-му одну піч замінили на Стаціонарну піч на 1 вагонетку. Більший тістоміс якраз доречно підійшов. Камеру вистіки замінили на автоматизовану Grow-UP Lite на 2 вагонетки. -
Фотографії технологічного запуску хлібопекарні до 300кг тіста в зміну. Донецька область
Перший день, перша година, перший заміс, перший батон - фотозвіт із технологічного запуску пекарні до 300кг тіста в зміну.
UPD: Додали ще фотографії з другого дня -
Фотографії + відео технологічного запуску хлібопекарні до 100кг тіста в зміну. Львівська область
Запустили пекарню до 100кг тіста в зміну у Львівській області. Пекарня знаходиться в приміщенні діючого магазину. Площа приміщення орієнтовно 8м2. Тут встановлено дві малих пароконвекційних печі з ручним управлінням, один малий тістоміс економ класу, одна камера вистійки економ класу, один стіл, стелаж тощо. Пекарня перебрала на себе всю дрібну випічку яка реалізовувалась в магазині, таким чином якість продукції зросла, що сподобалось покупцям магазину. Відкриття такої пекарні для замовника це в першу чергу підтримка діючого магазину, підсилення своїх позицій в боротьбі за покупців.
UPD: Додали відео -
Фотографії технологічного запуску хлібопекарні до 3000кг тіста в зміну. Чернівецька область
Провели технологічний запуск хлібопекарні в Чернівецькій області. Дві печі ротаційних загальною продуктивністю до 3000кг тіста за зміну.