• Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
097-585-99-05, 050-910-23-62, 063-113-07-97

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00
Сб: з 9:00 до 17:00

Мінімальний інвентар необхідний для пекарні

Після того як усе основне обладнання замовлено, доставлено та підключено, потрібно не забути закупити необхідний інвентар для пекарні, без якого пекарня не зможе працювати. Ми склали мінімальний необхідний перелік інвентаря для пекарні ЕКОНОМ.

.

Інвентар для пекарні ЕКОНОМ:
> >
Виробництво:
- Вага мала, з великими кнопками для зважування тістових заготовок;
- Міксер мінімум на 1-2л, або блендер. Можна побутовий на початок. Щоб взбивати «меланж» яким змазують булочки перед випічкою;
- Пензлики 3шт. (із гумовими нитками), або будівельні пензлики «широкі». Для змазування по булочкам зверху «меланжом» перед випічкою;
- Шкрябки для тіста пластмасові та шпателі металеві. Для поділу тістових заготовок;
- Ніж для тіста. Підходять прості канцелярські ножі. Або які будуть;
- Робочі форми, по 2 форми на працівника;
- Рукавиці пекарські, 2шт.;
- Качалки 4шт, для розкачуання тіста (для початку достатньо);

- Часникодавка і терка, або блендер і м'ясорубка з насадками на початок;
- Ємності харчові з мірками на воду, 5, 10, 15л., 4шт.;
- Блоки харчові квадратні/круглі пластмасові з/без кришками, 4шт.;
- Тканина по розмірам як вагонетка для хліба, цупка, щоб ворсинки не залишала. Цією тканиною накривають випечену продукцію, яку викладають на дерев’яний лоток, щоб захистити від перепаду температур;
- Якщо печі Економ класу: Порилівізатор малий на 2-5-10л буде достатньо, з ручним насосом. Перед випічкою і після випічки, щоб можна було швидко продукцію обприскати зверху водою;
- Плита електрична/газова, щоб воду кип'ятити 10л., бажано мінімум на 2 конфорки;
- Ємність 10л, в якому воду кип'ятити, 3шт.;
- Каструля, по 2шт. з нержавійки (невеклика 1-2л для часника, 3-4л для цибулі і т.д.);
- Каструля, 2шт з нержавійки (більша, на 10л, для заварки на бородінський хліб);
- Бойлер для води (для стабільної подачі теплої води);
- Ваги настільні, 1-2шт., щоб зважувати НЕ великі шматки тіста 30-1200грам;
- Градусник для тіста, 1шт.
> >
Склад:
- Градусник настінний, щоб показував температуру і вологість повітря;
- Піддони дерев'яні, на них викладати мішки з борошном;
- Віник;
- Вага підлогова, щоб зважувати мішки борошна;
- Холодильник, морозильник.
> >
Експедиція:
- Вагонетки для хліба або стелажі, для вистигання випеченої продукції, з високими полицями, щоб був допуск повітря (можуть бути будь які, саморобні, головне аби висота між полицями була висока, щоб хліб не запарювався);
- Дерев'яні лотки, для викладання продукції на хлібні стелажі, для подальшого вистигання;
- Ящики пластмасові, низькі для булочок, довгі для багетів (60см), високі для хліба. З отворами збоку і знизу;
- Рукавиці звичайні тканинні для повсякчасної роботи.
> >
Інше:
- Медичні книги для персоналу

Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар у перелік побажань, потрібно