• Ваш перелік
    "Перелік порівняння" порожній
097-585-99-05, 050-910-23-62, 063-113-07-97

Пн–Пт: з 9:00 до 20:00
Сб: з 9:00 до 17:00

Мінімальна кількість сировини/інгредієнтів необхідної для технологічного запуску хлібопекарні

Навчаємо випікати хліб та здобу на хлібопекарні Випічка Навчання Хлібопекарні

.

Для проби спробуйте закупити інгредієнти (в більшій мірі мова про борошно), якщо можна, в різних постачальників. По пробним випічкам будемо бачити де варто, а де не варто переплачувати.
- - -
Інгредієнти для початку на період навчання (технологічного запуску хлібопекарні):
Борошно
- вищий гатунок 200кг.;
- перший гатунок 200кг.;
- житнє, 100кг.;
- гречане, на пробу, 5-10кг.;
- кукурудзяне, на пробу, 5-10кг.;
- борошно висівкове, на пробу, 10-15кг.;
- борошно цільнозернове, на пробу, 5кг.;
Борошно повинно бути витриманим не менше 10 днів (вам можуть привезти борошно яке буквально годину перед тим було помеленим, потрібно завжди уточнювати, бо таке борошно не можна використовувати для випіку, треба щоб мінімум 10 днів борошно було витримане);
Мак, 1кг - посипати хліб і булочки;
Цибуля - 5кг. (звичайна та суха);
Часник, 1кг.;
Гарбуз 1кг. Або якщо є в брекетах. готова суміш;
Конжут білий, 1кг.;
Ізюм, 1кг.;
Чорнослив, 1кг.;
Горіх грецький, 1кг.4
Насіння соняшника, 1кг.;
Лимонна кислота, 2 пачки;
Дріжджі, пресовані, 12кг. звичайні та екстра;
Маргарина, 10кг.;
Цукор, 25кг.;
Сіль, 50кг.;
Солод ферментований сухий червоний, 2кг.;
Ванільний цукор, 12 пачок;
Олія, 10л.;
Яйця, 30шт.;
Варення - в асортименті;
Макова начинка - для булочок і рулетів з маком  (мінімальна порція);
Сирна начинка, мінімум, 1кг - для ватрушки (мінімальна порція);
Какао, 1кг - булочка з какао;
Кориця - 5 пачок.

Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того, щоб додати товар у перелік побажань, потрібно